Sunday, January 20, 2013

Panas! Meh kenali siapa Blogger Amenoworld aka Mamakworld!





Ini dia blogger yang pujaan pakatan haram iaitu amenoworld. Blogger yang selalu mengutuk dan mengatakan macam-macam pada mamak, Sedangkan dia sendiri pun mamak. Dasar mamak lupa daratan! kahkahkah! ehh! jangan marah ek mamakworld! opsss! amenoworld! kahkahkahkah!

35 comments:

  1. Muka buruk!

    Konpem penjilat tegar pakatan haram betina nih!

    hahaha

    ReplyDelete
  2. BURUK TAK BURUK..KASI KAT ANUWAR BERESSS KEHKEHKEHKEH

    ReplyDelete
  3. Tak nampak 'NUR'...

    ReplyDelete
  4. Hakikanya apa yg mrk kutok dan tudoh BN/UMNO...sbnrnya mrkla yg lbh terok ....

    ekekekekeek tudoh UMNO bela mamak tapi sbnrnya dlm pakatan berterabor mamaks...

    ReplyDelete
  5. berapa banyak bedak dia tepekkan kat muka dah...Macam tepong gomak...Huduh

    ReplyDelete
  6. La den ingat lelaki badan bosa kaki pukol ialah kalau buka blog dio bunyi macam taiko hontam orang tapi tino[pinjam cakap TGNA].

    ReplyDelete
  7. Pemberian kerakyatan kepada warga asing lebih sejuta dan keturunan depa sebelum merdeka dan selepas merdeka. Adakah sesuatu referendum telah di rujuk kepada umat Melayu sebelum menerima cadangan tersebut. Buat macam brunai. datuk sampai cicit bagi PR je sampai mati....

    ReplyDelete
  8. aku nak kata sokong xjugak. tapi please.. etlis janganla menghina seseorang kerana rupa. ketahuila bahawa manusia itu sebaik2 ciptaan Allah. Menghina makhluk Allah juga bersamaan dengan menghina Allah. Lu kena ingat, lu hina, lu caci muka dye buruk, sekarang xde kesan. lambat laun, mungkin kat dunia, lu dapat anak muka yang macam ni. tu baru kat dunia. kat akhirat, lu menjawabla dekat Allah pe yg lu hina tu. semoga xditempatkan ke neraka jahiliyyah
    “Janganlah kamu menghina wajah (seseorang) kerana sesungguhnya ALLAH telah menciptakan Adam menurut rupa al-Rahman”. [HR Abdullah bin Ahmad dlm al-Sunnah, Ibn Battah dalam al-Ibanah al-Kubra, al-Tabrani dalam al-Mukjam al-Kabir, Ibn Abi 'Asim dlm al-Sunnah

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju statement di atas. Walaupun aku pro BN jangan ler sampai melampaui batas..rupa paras baik buruk ker semua tu ciptaan Allah..Parpu walaupun kau menyampah sangat ngan Pas Pkr Dap ada benda kita boleh ceritakan pada umum..soal menghina ciptaan Allah sangat aku tidak setuju. kalaulah puak puak pembangkang nak buat sebegitu tak payahlah kita ikut rentak depa...






      Delete
  9. Jadi dia menghina orang tak apa?

    ReplyDelete
  10. Makpuki ni Hindu ke Islam?

    ReplyDelete
  11. Wan Mbok Wan MaliniJanuary 20, 2013 at 5:30 PM

    Ye ler parpu.. Jangan dikeji pada rupa dirinya, kejilah perbuatan mungkarnya. Semoga terbuka hatinya untuk memperkata tentang kebenaran dan kebaikan daripada fitnah dan adu domba yang menjadi atmajiwanya. Tentu sekali dia ni bukan keturunan Wan.

    ReplyDelete
  12. நான் ஆரம்ப நாட்களில் அவர் மட்டும் பின்னர் அவர் வலைப்பதிவிற்கு வந்து, அனைத்து Facebook உள்ள இடங்களில் அவளை கருத்துரைகள் விட்டு, இந்த பிச் தெரியும். என்னால் சொல்ல, அவர் ஒரு முட்டாள் அல்ல.

    ReplyDelete
  13. Ok bro boleh cakap apa tapi jangan hina fizikal org. Kita jgn berfikir mengunakan emosi jgn jadi mcm org PR.

    ReplyDelete
  14. puki konfem hitam

    ReplyDelete
  15. betis besar meja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulu kaki mcam sisik dugong....

      Delete
    2. Dugung mane ada sisik siut..bulu kaki mcm pisau cukur yelah kot..haha

      Delete
    3. Dugung mane ada sisik siut..bulu kaki mcm pisau cukur yelah kot..haha

      Delete
  16. Memang babi mamak amenoworld ni.. Bangsat!!

    ReplyDelete
  17. Ni bukan mamak. Dia ni keling pelikat.Klu bagi kat brader nuar kutty dah tentu dia xnak. Brader tu suka yg putih2.Dia ni itam lagi gelap. Aku pong xstim.

    ReplyDelete
  18. paha dia besaq..ehem ehem..katak ong pn besau neh.

    ReplyDelete
  19. paha dia besaq..ehem ehem..katak ong pn besau neh.

    ReplyDelete
  20. hantaq mai sini, wat peluk malam-malam best ni! barang hangat banyak makan kari....

    ReplyDelete
  21. salam tuan, mohon dipautkan blog hamba ini di dalam blog tuan, blog tuan hamba dah linkkan, terima kasih :)

    www.headbomb.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. awek india mana lah pakatan ni sapu...

    ReplyDelete
  23. PAKATAN-PAKATAN RUPANYA ADA MAMAK JGAK TU LAH SELALU MEGATA ORANG AMBIK KAU SUKA SANGGAT MEGATA ORG..

    ReplyDelete
  24. awek mamak ni stock anwar. ini awek anwar yang punya....hahahah

    ReplyDelete
  25. pelik aku tengok...
    dah mamak biasa la kulit gelap sikit.yang dia pi tempek bedak nak jadi macam hantu opera tu buat apa

    lagi buruk ada la.kekunun bubuh bedak banyak maka muka jadi putih berseri ker...

    ptuih

    ReplyDelete
  26. bukannya nak hina fizikal si pompuan mamak ini tapi oleh kerana sakit hati sgt dgn sikapnya yg kurang ajar tu yg suka menghina mamak tapi hakikatnya diri dia sendiri pun mamak juga. Betul kata Wan Mbok Wan Malini, saffron rica n anon2 di atas kita tak perlu jadi mcm pakatan hina org dan fizikal adalah kerja mereka so kita tak perlu ikut perangai pakatan yg jijik itu.

    ReplyDelete
  27. tu dia..mamak ni pakai sekilo tepung gomak..bukan jadi putih..jadi kelabu.haha

    ReplyDelete
  28. பைத்தியம் மக்கள்

    ReplyDelete
  29. suruh dia tukar nama da.. bukan milo suam lg dah... kopi O...

    ReplyDelete
  30. dia tu kalau dberus pakai berus dawai akan teserlah keputihan nya.Aku gerenti berubut ko orang.Tp sori lah nuar dah book siang2.

    ReplyDelete
  31. muka cam x de cahaye nur...tu la pasal buat menda yg x elok..

    ReplyDelete

LU COMMENT APA LU MAU COMMENT WA TAK BERTANGGUNGJAWAB!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH