Friday, April 12, 2013

Full Video Skandal Seks Setiausaha Agong PAS Mustapha Ali!


Pakatan Oh Pakatan! Memang tak dapat dipisahkan Pakatan dengan Seks ni woi! Lepas satu, satu!

Enjoylah yaaa..

512 comments:

  1. sgt berharap wanita dlm video ni isteri kedua beliau bukan belaan....besar dosa buat maksiat ...
    kpd sesiapa yg rakam demi nak jatuhkan beliau...ingatlah dosa pahala hukum Allah swt.....
    harap siasatan pihak polis di percepatkan..demi maruah beliau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow, 'bini' stopa yang kat dalam bilik hotel ni pakai jeans sendat dan free hair... melambangkan muslimah PAS sejati... wow, wow... hebat hasil didikan agama Isle stopa eh..

      Delete
    2. keh keh keh... anon 11:23pm mengaku ke cikgu Pa dalam video tu. Jangan nanti main konar baring kata tu pelakon mission imposibble pulak... kah kah kah kah

      Delete
    3. wow, dengan bini sendiri pun ber 'I'..'U'..'I'..'U' ye. Bukan agama Isle hamPAS sebut 'ana'.. 'enta' ke??? kah kah kah kah kah kah

      Delete
    4. Sangat berharap....PAS PIS PUSSY...

      Delete
    5. orang yg merakam ni pasti dapat pahala kerana mendedahkan kejahatan seorang pemimpin yg bertopengkan islam. salah ttp salah..

      Delete
    6. Backdated sijil nikah thailand

      Delete
    7. ya Allah ya Tuhanku... jika benar pelaku dalam video seks itu adalah mustafa ali, setiausaha agung PAS.. Kau laknatilah akan dia, Kau timpakanlah bala kepadanya didunia ini secepat mungkin.. kerana sesungguhnya perbuatannya itu amat memalukan agama Mu ya Allah.. memalukan umat Mu Allah... sesungguhnya Kau ya Allah maha berkuasa dan maha mengetahui... amin..

      Delete
    8. Masyaallah....apa nak jadi ni...dah terjadi dah

      Delete
    9. Aku pernah kenal Cikgu Pa ni....tak sampai hati aku nak tengok video ni...

      Delete
    10. hj.hadi cakap Islam banarkan aibkan orang..terutama yg bergelar pemimpin...ape citer???(sila buka blog gerakan anti pkr utk nengok sendiri kenyataan hj.hadi..)

      Delete
    11. Wanita berasal dari Pahang, ibu tunggal dua orang anak ini berusia 41 tahun.

      Seorang peniaga, menjual busana muslim di Kuala Lumpur.... Mengenali Stopa Ali sejak tahun 2009. Stopa Ali banyak membantu wanita ini meringankan beban sekiranya menghadapi kemorosotan dalam perniagaan busana muslimnya.... Hubungan semakin intim, sehinggalah sepertimana anda saksikan foto foto dibawah ini nanti.

      Pada awal video klip yang anda akan tonton sebentar lagi, Stopa Big Spender kata "I call, I message U tak jawab..."

      Suami isteri kalau nak main kena call dulu...? Kena book hotel..? Suami tunggu dalam bilik, isteri tekan door bell macam call girl...??

      Lepas main seround, kena urut satu badan...? Selesai semua Stopa bagi duit, main dengan isteri kena bayar...?

      Pada penghujung video klip ini pula, wanita yang menjadi bahan belasahan Stopa Big Spender update status perbelanjaan wang, dia akan buat bayaran untuk beli machine dan pindah rumah. Wanita ini juga ada menyebut mengenai nak buka Car Wash bersama Stopa....

      Pindah rumah...? Jadi perempuan simpanan Stopa..?

      Lihatlah taste selera pimpinan tertingga PAS, wanita pakai jeans ketat, baju seksi tidak bertudung, rambut pula blonde.... Tak ada langsung ciri ciri dress code Muslimah PAS.

      Delete
    12. Tak kan nak bini pi kat hotel kot. Kan bangang tu Kalau pun nak cover to pa spender ni pun cari lah alasan yg munasabah. Yang datang baca kat sini bukan budak preschool. So kita tunggu apa jadi lepas. Pok nik sure dah kata halal sebab depa orang pas-syit.

      Delete
    13. bangang....kalau bini pas pon ....awat tak pakai tudong...islam konon..pooii......toksahlah nak koner.....pencacai pas memang bangang.....cara bicara ..i..you...bini..konon....pooiii....pooii...pooiiii....psssttttt....buat malu aljuburi ajee.....kata mat shabu.....celaka matshabu..bagi gelaran aljuburi kat aku...pooiii..

      Delete
    14. bini ! habis asrama pun kena bayar juga ! bini pigi la bini ! GRO la !

      Delete
    15. Hahahahahaha.. kantoi besar UMNO kali ni. Rupe-rupenya gambar sebenar Cikgu Pa telah diedit dan dijadikan video oleh macai UMNO. Gambar yang sebenar ade disini:

      http://bit.ly/10ZU8FL

      Delete
    16. vdeo edit?aku nmpak mcm gambar sebenar yg diedit -_-?

      Delete
    17. knp dia pegang seluar kat meja tebar roti canai?

      Delete
    18. bodo jugak ano 9:17pm ni ek

      Delete
    19. P: Parti
      A: Ajar
      S: Seks

      Delete
  2. Undi lah Cikgu Pah, hehehehehe. Tanding kat mana
    PRU13? Mana tau kalau menang YB kita dapat sponsor satu sorang awek indon

    ReplyDelete
  3. kalau ni bukan bini ko tok pa ko memang sial..nama je parti Islam tapi perangai serupa iblis..xpe..jgn risau..nanti nicky najizz doa mintak ampun ye tok pa..err..spender same la cam nuar punye..korang share pakai ke..muahahahaaa...

    ReplyDelete
  4. Nuar Juburi sedang ketawa terbahak2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEKURANG2 PAK MUS NGAKU DIA BUAT ... PAK NUAR JUBUR TAK NGAKU WALAUPUN SUPPLIER ADA SEKALI NGAKU.. BERAT NANANG MU NUar

      Delete
  5. keragh peler wey kelih nnate ni main!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kepale peler kecik le beb... hehe

      Delete
    2. hahaha... kelakar....

      Delete
    3. .....tapi jubo dia besor...hahaha.

      Delete
    4. tok tehe dengar rengetan tino tuuhh..nate!

      Delete
    5. kejap sangat boh.. 4 minit tak sampai.. sian tino tu tok den puah..

      Delete
    6. stopa ali tak makan makjun yang banyak iklan dalam haprakdaily tu. Kalau makan sudah tentu 4 jam pun boleh tahan... wakakakakaka

      Delete
  6. Apa nak jadi kan?. namun demikian sekiranya benar la itu isterinya, pendapat kawe, tak sepadan gayanya sebagai isteri Setiausaha Agong Pas. (Baju Ketat, Seluar Ketat, tidak bertudung)?...Mana ciri2 islam yang dilaung2kan selama ini. Ini la yang orang kata cakap tak serupa bikin. paku dulang paku serepih....Apa kata muslimat PAS luar sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gaya bersetubuh pun tak ikut sunnah nabi..

      Delete
  7. KALAU WANITA TERSEBUT BUKAN ISTERI KEDUA BELIAU....BAGAIMANA YA...KALAU HUKUM MENURUT SYARIAT ISLAM...APAKAH HUKUMANNYA...INI TOK GARU NIK AZIZ KENA JAWAB....HADI AWANG TAK PAYAH JAWAB...PASAL...HADI AWANG AKAN KATA..VIDEO ITU BESI....HABIS LAH KO STOPA YELLY....

    ReplyDelete
  8. isteri ke 2?lepas main bayar duit...apa standard setiausahacagung PAS MAIN PELACUR?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu duit beli pampers anak le... hehe guna duit tabung derma PAS.. takpe kan. niat ikhlas.... nak ke putrajaya eh.. eh.. ke syurga le silap.... (confuse sikit selepas menutuh pelacur ni tadi)

      Delete
  9. Ya kalau isteri ke atau apa ke sebab dia ada kuasa dan pengaruh if not siapa nak muka mcm tu..lagi satu pakai tudung ke jika benar isteri or pas..main mcm org putih..atas tutup bawah terkangkang..tsentil biji kelentit

    ReplyDelete
  10. Woi PAS,

    ini perjuangan Islam...sah ulama dalam PAS ulama dunia belaka...kalau ini kamu masih kompromi, maka jadi sebahagian dari SETAN lah kamu...rakyat Malaysia patut HUKUM parti PAS yang sudah jauh terpesong ini...macam mana kamu nak kembangkan syiar Islam sedangkan di antara kamu sendiri pelaku Zina...yang hukumnya direjam sampai mati...hukum yang membwa maksud dikumpulkan batu-batu dan dilontarkan kepada pelakunya oleh masyarakat sehingga disahkan mati...itu yang kamu perjuangkan pada masa dulu (kini tak lagi) tapi sekrang kamu sebahagian dari pelakunya...Woi Nik Aziz, kamu boleh ka berdiri depan Allah SWT di Padang Mashyar nanti atau kamu akan dihisab sebelum penyembah berhala?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde hal lah tu... . tapi sembahyang orang umno tak dapat pahala... sebab ajih nyanyok boleh tentukan syurga & neraka atau pahala & dosa...

      Delete
  11. Untung aku bukan penyokong PAS selama ni...rupanya parti yg mengaku dia terlebih islam dari parti lain yang
    banyak buat maksiat... cakap berdegar degar parti dia nak buat hudud le apa le...boleh belah lahh....menyampah aku tengok.....

    ReplyDelete
  12. zina... tukang urut yang ada extra service. itukah PAS???

    ReplyDelete
  13. HABIS DUIT KUTIPAN DARI CERAMAH PAS MENIPU ORANG KAMPUNG UNTUK BAYAR PELACUR...

    ReplyDelete
  14. loya tekak tgk kuda jantan bunting tua

    ReplyDelete
  15. Itu isteri kedua, kawin mutaah lah! PAS - Parti Ajaran Syiah

    ReplyDelete
  16. muntah aku masa tgk.geli siot

    ReplyDelete
  17. ni lah pAS yg tak menolak ISLAM!!ISLAM la sgt!!puihhhhhhhhhhh!!!!ni pn fitnah ke?? d terang2 itu muka cap mustapha!!!tu la jgn suke mnunding jari kt org UMNO skrg LU KENA BABE!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  18. depa lupa seperkara....Allah swt..Maha Segalanya.....kebenaran..tiada siapa mampu menutupnya....

    ReplyDelete
  19. sound recording dia bagus.. clear... bunyi mcm cite XXX pro.

    ReplyDelete
  20. apa nk jadi nie.....tok pa tok pa....tok pan*&#

    ReplyDelete
  21. ini lah islam yg smakin menyelam.

    ReplyDelete
  22. "baik punye servis dari isteri ke2"...lepas nyontot siap urut lg....

    ReplyDelete
  23. Cpt buat stmn penafian

    ReplyDelete
  24. apa kata puak2 tu ye....ish ish ish...

    ReplyDelete
  25. ana dah nengok.... anta dah nengok ke belum?

    ReplyDelete
  26. Yg edar org pkr, memang keja nuar ni sbb nak alih isu saman papagomo...hehe

    ReplyDelete
  27. bendera hijau PAS dgn bulan bulat putih ditengah patut ditukar dgn Bendera hijau dgn spender putih stopa ali ditengah ... yahoooo... hidup PAS!!!! TakeBeer!!

    ReplyDelete
  28. mulut tak kering dok sebut nak islam,islam,islam...dlm ceramah dok kata umno tolak islam,undi umno masuk neraka,sembahyang ahli umno tak dapat pahala,siang malam dok maki umno....nah aiiihh...setiausaha agong pas dok berzina...jgn percaya lagi kpd orang2 atau puak2 pas ni...cakap lain buat lain...kalau ditakdirkan puak2 ini memerentah malaysia...dah cukup elok la,,lengkap dgn tutuh jantan, tutuh betina,tutuh bini orang...apa apa pun TAHNIAH KPD NIK AZIZ,HADI KERANA BERJAYA MENDIDIK PENGIKUT2 MEREKA CARA ISLE PAS...datuk HARON DIN TAK NAK KOMEN KE

    ReplyDelete
  29. inikah islam yg d pjuangkn oleh PAS???tolong jawap!!malu aq sokong PAS selami ni.. YA ALLAH rupe2nya ahli2 pas, islam btopengkan IBLIS!!tak tahu nk komen apa dah yg saya boleh cakap SAYA MALU!!!ini bukan fitnah lagi,ini bukti,semoga Allah mngampunkn dosa si pelaku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maha Besar Allah telah tunjukkan sesuatu untuk kita berfikir... mungkin segala berkat sembahyang hajat PAS telah dimakbulkan Allah swt... Takbir....

      Delete
  30. ting tong ting tong ... i dah tak tahan ni u pi mano ?

    ReplyDelete
  31. SYYYSSSSS HAAAAAA SSSYSSSS HAAAAA SYYYYSSSS HAAAAA IM COMING..! FEAR I SENSE ..MAY THE FORCE BE WITH U -YODA. TAPA UDAH BUNYI DARTH VADER YOBBBB

    ReplyDelete
  32. Nik Aziz patut mencadang parti PAS dibubarkan..kerana parti PAS telah tercalar teruk gara2 video ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. menurut sumber, satu tindakan tersusun akan dibuat oleh pengikut tok pa bagi membalas tindakan AMK PKR yang memalukan dan mengaibkan beliau.. seluruh pengundi PAS terengganu diseru tidak mengundi PKR sebagai tindakblas mereka.

      Delete
    2. Aku adalah pengikut PAS yang setia selepas menonton babak ini aku rasa selama ini aku tertipu dengan lakonan oleh pemimpin pemimpin PAS.

      Delete
  33. Maaf aku xkan bersama sama pas buat selamanya... Cukupla perjuangan ku bersama pas selama ini... Kerana pas aku bergaduh sesama saudara... SELAMAT TINGGAL PAS!

    ReplyDelete
  34. Pncacai pas vs pkr....

    ReplyDelete
  35. KEPADA PENYOKONG2 PAS SILA MUHASABAH DIRI SELEPAS MELIHAT VIDEO INI. TENGOKLAH DENGAN AKAL FIKIRAN YANG WARAS. BUKALAH MINDA ANDA SELUAS-LUASNYA. BUANG SEBENTAR SIFAT TAKSUB ANDA KETIKA INI. BARULAH ANDA NAMPAK KEBENARANNYA.. INSYALLAH..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku n smua famili aku arini kluar pas, malu......malu

      Delete
  36. kalo betul ni mustapha asli, bertaubatlah jika wanita ini bukan mahram nya.. dan majlis syura x perlu tunggu lama utk buat keputusan, pecat sahaja keahlian beliau demi mnjaga imej parti kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai pecat jek settle sume ke? Sebagai ahli pas seumur hidup aku cadangkan hukuman hudud rejam sampai mati. Walk the talk kalu tak malu la kita org2 pas. Cakap x serupa bikinn.

      Delete
  37. Sedap main..... kalau betul video ni mmg syaitan bertopeng manusia lh tp kalau fitnah siapa yg membuatnya terimalh balasan kelak aku masih mempertimbangkan video ini samada betul atau fitnah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam harakah Masih belum keluar ulasan lg..pecat je la..pilihanraya pun lmbt lg..imej parti kena jaga..hehe

      Delete
  38. Mcm 100% peratus ja..tak mustahil,org lelaki mmg kalah dengan pompuan..kecuali org yg betui2 kuat iman..susah dah Nak cari akhir zaman ni

    ReplyDelete
  39. https://www.facebook.com/photo.php?v=575708895787055

    ReplyDelete
  40. http://www.youtube.com/watch?v=8Jx0AXD3MDI

    ReplyDelete
  41. Org perangkap ni..kes naya...huhu..maka tamat la karier politik.kita tunggu pas Nak pecat tak...yg perangkap ni ingat..kita buka aib org didunia ,Allah akan buka aib kita diakhirat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Wajib dedah peribadi calon pilihan raya – Hadi Awe”

      DetikDaily. 27/8/2009

      “Saya ingin menarik perhatian, dalam pilihan raya kecil di Permatang Pasir sebagai contoh, Umno dan Barisan Nasional mengatakan kita tidak boleh menyebut keaiban seseorang, sedangkan pilihan raya adalah suatu amanah yang besar untuk rakyat memilih pemimpin.

      DI MANA DALAM AMANAH MEMILIH PEMIMPIN KITA WAJIB MENDEDAH PERIBADI ORANG YANG HENDAK DIPILIH ITU, ADAKAH IA SEORANG YANG BENAR-BENAR ADIL, TIDAK FASIK DAN TIDAK MELAKUKAN PERKARA-PERKARA YANG BOLEH MENJATUHKAN MARUAH.

      Itu satu tanggungjawab agama yang tidak termasuk dalam perkara yang membatalkan pahala puasa. Ini jelas diperkatakan oleh ulama-ulama dalam kitab mereka, khususnya dalam perkara yang seperti ini.

      Bahkan, dalam perkara saksi di mahkamah, saksi dalam perkahwinan pun kita kena dedahkan peribadi seseorang. Inikan pula untuk memilih wakil rakyat dalam satu kawasan yang mewakili rakyat untuk membuat dasar dalam Dewan Undangan Negeri (Dun).

      Maka, ia perlu ditelitikan dalam perkara maruah dan peribadi pemimpin ini.”

      Delete
    2. Kah,kah,kah Fatwa Hadi sentiasa memakan diri.Bodoh punya ulaRmak.

      Delete
  42. bagi pengguna android.. install photon browser kalau nak tgk video ni via henpon.

    ReplyDelete
  43. boleh tahan perempuan tu, siapa tak keras melihat nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. goyang kuat gak... cepat pak haji pancut.

      Delete
    2. power perempuan ni.. keras weii.. body ngam .. kopek pun besar tuu.. gaya pun ada..

      Delete
  44. kepada PAS..ana ada soalan...pemimpin PAS selalu ckp Umno tak islam..Umno tolak islam, Umno tolak al hadis dan sunnah...

    ni Ambo nak tanya ni..dalam Alquran ada ayat sebegini....' di neraka nanti, org org islam yg berdosa akan dibakar dineraka, yg mana api dan bara apinya terdiri daripada org kafir....'

    soalan saya..memandang PAS yang islam..siapa yg jadi bara api tu..adakah Org BN atau orang PR..saya rasa jawapan anda ialah org BN je kan.,.sebab Pas lebih islam daripada mana2 org..

    Besuk Pas memerintah..perempuan tak leh bawak kereta..sebab Haram sama kat Arab Saudi...lepas tu ada jawatan kosong special..tukang pancung..sama gak cam arab saudi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua manusia ada dosa. puak yang selalu ejek ejek main main hina hukum Allah masuk dalam puak mana pula dan ada yang mengatakan hukum hudud takda dalam Quran ni apa pula status dosanya

      Delete
    2. ni cerita nak hina Islam atau pas, kalau hina takpa hina Islam nahas dunia akhirat

      Delete
  45. Aib jenis ini terpaksa diperlihatkan kpd umum krn pelakunya ialah seorg pemimpin yg sering memperkatakan mereka ISLAM melebihi org lain. Apakah kita mahu bersubahat dng pemimpin begini. Minta dijauhi oleh ALLAH. Sebelum ALLAH menurunkan bala lebih baik singkirkan makhluk jenis ini. Semoga kita mendapat rahmat dari NYA

    ReplyDelete
  46. Tunggu komen Datuk Dr Haron Din... Timbalan Mursyidul Am PAS...

    ReplyDelete
  47. Ya Allah kau buka kan lah hati umat ini supaya bertaubat ..sebelum ajalnya sampai

    ReplyDelete
  48. umno itu kebangsaan melayu.pas itu kebangsatan.melayu.

    ReplyDelete
  49. huhu konspirasiah.

    ReplyDelete
  50. Mcm dah jadi kelaziman je... Biasa dah nih buat keja mcm tu..

    ReplyDelete
  51. kalo bukan bini ko....ko jawab la sendiri dgn Allah swt nnt stopaa.... kubo kata mari rumah kata pergi ponn ko tak tobat lg...hadoiiyaiii...

    bobby

    ReplyDelete
  52. kepala bawah tu tak der mata dia main rodok jer dia tak kira isle ke tak isle

    ReplyDelete
  53. Kerja2 lucah umno rakyat tidakakan percaya selagi tidak di bawa ke maghkamah syariah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keje lucah mmg keje umno kot tapi yg melucah mmg keje pakatan. Org2 umno susah nak percaya mahkamah syariah ni sebab susah nak cari ulamak2 yg bukan ular dlm semak. Tu yg org umno agaknya tak nak settle kat mahkamah syariah. Org2 umno percaya kat mahkamah akhirat je kot tapi tak boleh salah kan umno jugak kalau ulamak dah perangai camni. Pening kepala nak percaya saper plak lepas ni. Ulamak n umara dua2 tak bleh harap.

      Delete
  54. itula... jangan tau kondem orang saja. najib atantuya, gambar rosmah tengah tengok mayatla..sebok seluruh negara dok bela altantuya seolah altantuya tu berjasa besar kat malaysia, bala mati dibunuh la, kerajaan zalim, tunjuk rasa sana sini, sembahyang hajat supaya anwar bebas konon... Sekarang tengok apa yang Allah tunjuk? kalau peribadi hangpa pun tak elok, toksah fitnah orang. tapi bagi penyokong pas, satu ayat saja, INI SEMUA FITNAH UMNO KERANA UMNO DAH TERDESAK NAK KALAH. ia kah? macai macai, tak habis gila meroyan.

    ReplyDelete
  55. Orang PAS gilo seks sokmo supo natang beruk!

    ReplyDelete
  56. Ya Allah 3X tolonglah hamba mu yg dizalimi

    ReplyDelete
    Replies
    1. AKu confuse ni kau mintak tolong untuk musnahkan siapa ek? Si Pelaku ke si pengedar?

      Delete
    2. Berdoa dalam solat la.. bukan dlm blog ni.... Adoii... manusia2.!!!

      Delete
  57. binasakanlah mereka dan keluarga mereka kecuali mereka yg bertaubat ya Allah

    ReplyDelete
  58. Malam ni kita tgk berita TV3 .. pastu kita tengok Nik Aziz nak kata apa...Takbirrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

    ReplyDelete
  59. Allah binasakan Umno dan sekutunya

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima la kenyataan walaupun pahit....

      Delete
    2. inilah akibat doa KO ..huhu

      Delete
    3. binasa kn umno... pas dulu la kot kena binasa... dh terang2 berzina.. malu bila org islam buat perangai cenggini..

      Delete
  60. Habih la parti pakatan rakyat... Isu Sharudin Hamid (Ketua Cabang Merbok -PKR-) melancap depan lap top tak selesai lagi, timbul pulak isu Mustapha Ali memburit dgn pelacur..ada urut2 lagi tu...adoi....Perut Mustapha kaki burit nampak seksi la...hahahahaha

    ReplyDelete
  61. hilang selera aku seminggu ni.....wek...nak muntah nengok orang tua main...pui....

    ReplyDelete
  62. I KO I MESEH U TAK JAWAK....HO..HO...SLENG GANU PEKAT...APO KOMENG TOK GURU????

    ReplyDelete
  63. Allah takkan binasakan UMNO..Allah akan binasakan orang yang main pelacur la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jnglah ada pemimpin mcm ni ..naya rakyat..

      Delete
  64. ni ke yg dikatakan Allah bersama perjuangan UMNO?

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMK PKR buat angkara, UMNO pulak kene musibahnya.... ko memang celaka.

      Delete
  65. Alahai Tok Pa....Si perut seksi main pelacur...siap pakej urut lagi tu......Hidup PAS...PAS PUSSY....

    ReplyDelete
  66. Bodoh punya org tua kutuk..dh nk mampos pon main placur..bini lu dh monopos ke??perangai sama je dgn nuar berahi sial tu..kimak nye pembangkangBo

    ReplyDelete
  67. Nak tanya... pelaku ni dah mandi junub ke masa g attend 'next meeting' tu?

    aku pun nakal jugak... tapi mandi tu kena mandi wo...

    ReplyDelete
  68. Gambar boleh diedit, tapi video memang almost impossible esp video yang panjang. Bagi penyokong PR, silalah gunakan akal fikiran dan mata.Sikit-sikit Allah telah tunjukkan , masih lagi ke kita tak boleh terima apa yang Allah sudah tunjukkan tu? orang bukan Islam akan benar-benar beranggapan yang orang melayu dan islam ni cukup bodoh sehingga tidak mau percaya apa yang cukup terang. Kalaupun camera tu diletakkan disitu oleh orang PKR ke UMNO ke, soalnya pakcik Mustapa Ali ni tak serupa bikin.Kalau orang PKR yang bubuh kamera tu, adakah itu sifat terpuji sebuah parti yang sepatutnya bersepakat dan berkawan?Itukah jenis parti politik yang kita ingin memberikan kepercayaan untuk memerintah Malaysia?Adakah kita terlalu bodoh ,bebal dan taksub hingga tak boleh berfikir langsung?Kalau ini terjadi dinegara Barat yang bukan negara Islam, dah lama dah ahli politik yang berkenaan meletakkan jawatan. Tapi dinegara kita yang 60% berugama Islam ni,bukan saja PAS tidak mengaku salah laku tu namun kata plak peti besi. Betullah orang kata otak Melayu ni otak yang termahal sekali didunia...ianya tak pernah digunakan...brand new!

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://jomkitabaca.wordpress.com/2013/04/12/umno-bn-buat-video-seks-dan-liwat-untuk-fitnah-pimpinan-pr-guna-teknologi-ini/

      Delete
    2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GV7g1hEnJAg

      Delete
    3. try buat video Pm satu... Spin bro, jgn tak spin :P

      Delete
    4. buat kan satu untuk pemimpin umno seminit pun jadi la!

      Delete
  69. klw betul isteri dia mesti kahwin ikut syiah laknatullah kahwin mutaah kahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  70. kita belum tau crite sebenar..jgn cepat buruk sangka..mungkin org pmpuan tu istri kedua dye..wallahu'alam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. isteri kedua kene call stopa ali dulu sebelum nak bercengkerama eh? Ok..ok.. aku berbaik sangka... walaupun bini kedua stopa tu pakai jeans ketat, rambut berblonde k... hehe

      Delete
  71. Bahang tanoh doh politik mu stopa..belok muke anok bini mu ngadap masyarakat.. Jeng greng parti pas..tobat pum..dkat nk ngundi jgk la nye tubik video mu kocak tine.. Iler vavi faler

    ReplyDelete
  72. PAK PONG PAK MUSTAPE.....
    ADA JUGAK ENAKNYE....HI...HI..HI....
    ...POPLAR PULOK LAGU NIHHH.....

    ReplyDelete
  73. eh,eh....tak mandi terus pakai baju ....terus jalan...eish,eish...

    ReplyDelete
    Replies
    1. basoh pun tak....guna tawal jer untuk lap....isss pengotor..

      Delete
  74. Memang sah 100% itulah pemimpin parti yg konon perjuangkan Islam!
    Islam dah dimalukan oleh manusia spesis mcm ni.. Akan ada penafian dan hujah2 yg menyokong si pelaku ini drp mulut N.Ajis! atau dia sekarang sedang tension giler nak menangkis isu ini? Apapun ahli2 Pas ayuh le pakat ramai2 keluar dari parti sexmaniac ni!

    ReplyDelete
  75. Jom layan lagu tema video sex ini!!


    http://www.youtube.com/watch?v=XsWF1WeT2Vs

    ReplyDelete
  76. Aku nak join pas! Kalau dpt bahan mcm ni. Sehingga menjilat jari. Pas the best

    ReplyDelete
  77. hukum dan balasan Allah sangat nyata dan serta merta... kau dan kupulan kau tiap2 malam mengkafirkan sedara seislam, doakan sedara islam kehancuran, fitnah sana sini, makan duit anak yatim dan ibu tunggal (tabung mamali) ... sekarang ni satu persatu Allah buka kan pekong kau di halayat ramai... Masy'Allah, baai mana kau nak menghadapi, ahli majlis Syura, apa kata isteri da anak2 kau Mustapha? Bagai mana anak dan menantu kau serta bisan kau memandn kau selepas ini? Ahli jemaah surau dan masjid yang (kalau ada) pernah kau imamkan dulu, apa pula pandangan mereka? Bagai mana kau nak minta maaf pada meeka semua yang selama ini kau pakai topeng ajer?
    Mustapha, baik kau sorok kan diri kau dala hutan! habis malu satu keluarga dan satu kampung!

    Pak Nik & Hadi, dulu kau pecat Hassan Ali & Ustaz Nasaruddin sebab2 remeh, sebab2 yang mereka buat baik... yng si Mustapha ini kalau kau berdua tak pecat... memang sah lah kau berkongkol dengan Syaitan!!

    Tak payah lagi nak jaga hala UMNO haram sembahyang tau pahala tak pahala, itu hak Allah, eluk kau jaga orang2 yamg kau sendiri pimpin, pengikut kau yang banyak songsang... betulkan kiblat mereka dulu baru kau bolih menyalak pasal Umno atau orang lain...

    Wallahuallam.

    ReplyDelete
  78. kita mungkin rasa terkejut@hairan@teruja@marah@sedih bila tengok video ni..tp kita kena ingat islam melarang mendedahkan aib peribadi seseorang...tak molek kita menyalahkan tanpa usul periksa...kita tunggu apa respon mustafa ali dulu n sementara tu kita xpyahlah nak sebar2kan pkara ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Wajib dedah peribadi calon pilihan raya – Hadi Awe”

      DetikDaily. 27/8/2009

      “Saya ingin menarik perhatian, dalam pilihan raya kecil di Permatang Pasir sebagai contoh, Umno dan Barisan Nasional mengatakan kita tidak boleh menyebut keaiban seseorang, sedangkan pilihan raya adalah suatu amanah yang besar untuk rakyat memilih pemimpin.

      DI MANA DALAM AMANAH MEMILIH PEMIMPIN KITA WAJIB MENDEDAH PERIBADI ORANG YANG HENDAK DIPILIH ITU, ADAKAH IA SEORANG YANG BENAR-BENAR ADIL, TIDAK FASIK DAN TIDAK MELAKUKAN PERKARA-PERKARA YANG BOLEH MENJATUHKAN MARUAH.

      Itu satu tanggungjawab agama yang tidak termasuk dalam perkara yang membatalkan pahala puasa. Ini jelas diperkatakan oleh ulama-ulama dalam kitab mereka, khususnya dalam perkara yang seperti ini.

      Bahkan, dalam perkara saksi di mahkamah, saksi dalam perkahwinan pun kita kena dedahkan peribadi seseorang. Inikan pula untuk memilih wakil rakyat dalam satu kawasan yang mewakili rakyat untuk membuat dasar dalam Dewan Undangan Negeri (Dun).

      Maka, ia perlu ditelitikan dalam perkara maruah dan peribadi pemimpin ini.”

      Delete
    2. wallahua'lam..cuba kita baca pla apa yang Dr. Asri tulis ni... http://drmaza.com/home/?p=1381#more-1381

      Delete
    3. Dr. Asri bukan ahli politik yang pernah kata boleh dedahkan aib orang... sekarang masanya untuk pulang paku buah keras. Ade Dr. Asri tulis pasal pembangkang sepatutnya jangan main isu fitnah kononnya Najib bunuh Altantuya, kononnya Rosmah beli cincin Rm24 juta, kononnya Rais rogol amahnya, kononnya Tun M tengok video lucah bersama cucunya tak??? Kalau ade, kasi link kat aku...

      Delete
  79. kalau laksanakan hukum hudud siapa yang kene dulu??

    ReplyDelete
  80. Sembahyang orang UMNO tak dapat pahala. Konkek betina tu dapat pahala keee? Pandangan saya bukan nak mengaibkan mana mana pihak tapi masalahnya kalau tuduh tak de bukti lagi diorang spin. Hukum Hudud kalau kes ni hukuman dia sula. so ada berani nak buat hukuman tu skarang...Jalan kan hukuman tu dulu. Bukti dah ada...

    ReplyDelete
  81. inikah contoh pemimpin yang kononnya mahu mewujudkan negara berkebajikan???????????????????

    Borneo Bullet

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebajikan utk pelacur

      Delete
  82. Yang semua kita ne yang baca blog ini, lpas tu tgk lgi video tu, semua berdosa!!!

    ReplyDelete
  83. kawea tahu perangga puok pas ni dari tahoa 89 lagi, puok ni kecek jah hok tu, harea hok ni harea tapi puok dia balun belako

    ReplyDelete
  84. Stim jugak aku nengok ni siot!

    ReplyDelete
  85. Sapa pun tak bolih percaya ini lua balang ooo, luit dengan bulit...lepas men bulit bagi luit ha..ha..

    ReplyDelete
  86. nampaknya umno dah belajar dr kesilapan lalu. nak buat video fitnah perlu video ada warna. bukan fitnah video lucah anwar yg FAIL sbb hitam putih... haha tahniah umno!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Camera yang menggunakan teknologi Infra-Red akan mengeluarkan video berwarna jika pencahayaannya cukup tetapi jika keadaan yang suram atau gelap( 0 lux/illuminance ), camera akan beralih kepada mode infra-red dan menghasilkan video hitam-putih. Jika kita gunakan camera biasa, segala aktiviti yang dilakukan gagal dirakam sebaliknya dengan menggunakan camera IR, gambaran yang jelas dapat dilihat walaupun sebenarnya keadaan sekitar amat gelap dan sukar dilihat dengan mata kasar.

      Delete
  87. kalau betullah itu mustafa ali, maka yg bersalah adalah beliau sendiri. bukannya pas.
    kebanyakan pemimpin pas pun menolak penzinaan dgn memperjuangkan hudud. pas pasti akan menolak perbuatan tersebut.
    tak mcm bn yg masih menerima chua soi lek sbg presiden mca slps terang2 mengaku membuat video seks sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bn trima mca yg mana presiden nya soi lek yg dipilih ahli mca sendri.

      Delete
    2. Serupa dgn pas trima pkr yg mana president nya anuar kaki liwat yg dipilih oleh ahli pkr sendri

      Delete
    3. Presiden MCA dipilih oleh ahli MCA, bukan oleh ahli BN keseluruhan (UMNO, MIC dsb..) Tak payah nak spin la wahai bangkai fuckatan...

      Delete
  88. Manusia bertopeng syaitan... di laur macam orang masuk surga... hakikat sebenarnya.. ..... janganlah kamu semua nak terus diperbodohkan oleh mereka yang bertopeng ini...

    ReplyDelete
  89. saya spin abg halim...

    ReplyDelete
  90. Betul la ni...video mana leh edit2. Video main jalan jer. Lepas ni ..nak undi Pakatan lagi ke tuan-tuan? Yang terang lagi bersuloh.

    ReplyDelete
  91. Baik mengaku mcm Chua Soi Lek. Sekurang2nya Allah dapat pertimbangkan. Allah di atas nampak...jangan sorok jika betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul Chua Soi Lek mengaku jadi lain kali dapat pergi Surga yang tak berani mengaku akan pergi Neraka ! Kah Kah Kah

      Delete
  92. first, kalau bini knape die pancut luar? kedua kenape die bwk kuar duit dr brifcase dan bawak duit tu ke pintu..? dr segi logik mesti die bg duit kat pempuan tu.. dan kalau bini kedua, kenape sungguh seksi dan xtutup aurat?

    ReplyDelete
  93. cuba kalian fikirkan... ni homemade video ke atau skodeng? asal muka 2-2 org asyik kena pandang camera? asal 2-2 asyik nak sorok tempat sulit dia? kalo betul la dia org je dalam bilik.. x yah takot la org lain tgk.. nak tup sini tup sana.. gaya dia mcm ada udang di sebalik batu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. camcoder tu sorok dekat tv..tu yg sambil main...sambil tgk drama..takot2 tu sbb wat menda haram

      Delete
    2. sebab tv kt depan la der,,,yg perempuan tu asik tgok tv sambil tggu masa~

      Delete
    3. bangang gile ko..camera ade pasang kat tv laa. sbb 2 kalau perasan dorunk pandang dpn.tgk tv.

      Delete
    4. puak2 anjing DAPig ni mane tau pasal teknologi. Anjing2 DAPig nak kesan video hitam putih atau berwarna pun kene pakai hidung.... wakakakakaka

      Delete
  94. hj hadi kata : makin lama disiarkan video tu, makin banyak lah pahala stopa dapat...tp bila nak tengok je video tu...semuanya kna blok..dah tu macamne nak dapat pahala....! 1 lagi.. UNIT AMAL PAS takkan berdiam diri je dlm hal ini...dengar ceritanya...kuasa UNIT AMAL ni mengatasi kuasa PDRM....memg LOW CLASS......

    ReplyDelete
  95. masih ada bangsat2 pakatan cuba spin ke cerita lain....tak dapat terima kenyataan yang memalukan....
    tetiba nak alih cita presiden MCA,Pegilah mampus...cina tu nak buat maksiat..
    Mustafa org kafir ke?
    apa bodoh sgt...memg hram jadah...


    ReplyDelete
  96. apela bangang sgt macai amno ni.tu pun leh caye ke?ni sume poyo

    ReplyDelete
  97. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  98. Kalau tak fitnah bukan umNO namanya... Pembawa fitnah akan terima akibatnya nanti. tunggu saat dan ketika. ALLAH maha adil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau betul maknanya ini kerja Pas dan PKR lah ye.

      Delete
  99. Kenapa video ni lahir dekat PRU 13.. Cakap berkenalan dari tahun 2009, tak kan la 2013 baru nak projek.. banggang pencacai umNO percaya bulat2. hihi bodoh kena tipu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku penyokong tegar pkr pun percaya 100%, ni orang dlm pkr juga yg buat ni..

      Delete
    2. pelik gak aku camna org umno leh tau diari tok stopa dan tau movement depa setiap ari hinga leh psang video dlm blik. aku igt org umno yg tempah blik tu kut, tu yg leh psang video. camna org umno leh tau skandal tok pa ni, x kan la bru first time dah bleh trap, msti la dah lali bru bleh trap, ala..... semuanya sama je.... baik umno, pas, pkr, yg untungnya.... DAP.

      Delete
  100. Sekajap pompuan ni dari timur tengah, sekejap janda dari pahang, sekejap minah indon... yang mana 1 wei lembu2 umNO???? banggang tol...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari cakap dia macam orang pahang kot.

      Delete
    2. bengong.... hg tak dengaq ka depa cakap melayu.... timur tengah apakebendanyer... bahalol bertingkat2.

      PAS = Parti Ada Spender... hahahaha...

      Delete
    3. mana taw doe~~~ ko tanya la AMK yg kantoikan.baghal

      Delete
  101. oi paSHIT, kepala tak tinggal kopih, bila bab perempuan kau orang yg dulu. Nicky tengah doa minta Tuhan ampun kan dia ke? pkr buat ke umno buat ke, maksiat tetap maksiat. aku yg tak sempurna dalam berugama ini pun tak sanggup buat oi. betullah orang pas dah tak berapa center.

    ReplyDelete
  102. Pak pung pak mustafe
    Siule’ di rumahnye
    Ada tepung ada kelape
    Masak gulei’ ada enaknye

    ReplyDelete
  103. lepas pancut dalam, tak mandi junub... Itu buat ngan bini ke?

    ReplyDelete
  104. Dulu aku order roti najib kat kedai mamak. Mamak tu paham. Pagi tadi aku order pulak roti STOPA kat kedai yg sama. Mamak tu pandang atas bawah. "rorti STOPA wonne" di bagi tau kat tukang tebar. Hehehe...up-to-date tul la mamak sekarang

    ReplyDelete

  105. Kepada presiden pas,
    kepada mursidul pas,
    kepada ulamak pas,
    kepada semua ahlul pas.

    perilaku mustapa ali, setiausaha pas kongkek haram, jalankan hudud kepada dia, sebelum nak sebuk nak hudud senegara.

    GELARAN BABI GILA kepada PAS yang bacul tak bertindak apa-apa kepada ahli yg berkelakuan melangar hukum syarak.

    ReplyDelete
  106. semoga semua yang menonton kat sini diampunkan dosa, tak salah kot sebab inginkan kepastian bukan kerana nafsu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tengok sampai habis dan sampai stim pun... hanya nak tengok betul ke muka stopa spender XXXL tu pelaku seks dalam video tu. 100% sah memang dia... nak cakap camner lagi?

      Delete
  107. hukum...Rejam sampai mati...
    tak boleh buat sebab UMNO tak lulus hukum hudud..

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNO tak lulus??? Wakakakakaka.... meeting Timb MB Kelantan bila nak selesai, dari tahun 2011 masih takde keputusan lagi. Timb MB Kelantan kuat tido ke???

      Nak tanye caiNGOK fuckatan sikit la, Al-Juburi jadi PM dah tentu hudud alagaPAS boleh dilaksanakan ke??

      Delete
  108. Berani ke stopa ali tu bersumpah bahawa pelaku dalam video tu bukan dia eh? Kerat kuku, dia takkan berani punye... telor dah mengecil, sekecil batang stopa tu.

    Roti stopa spender satu....

    ReplyDelete
  109. lelaki ade dua pkara yang payah nk tolak burit dan duit..dunia akhir zaman..hahaha

    ReplyDelete
  110. sudah la pak pung pak mustape!

    ReplyDelete
  111. HIDUP DUNIA SEMENTARA, HIDUP DI AKHIRAT KEKAL ABADI, SEDAP DI DUNIA SEMENTARA, SEDAP DI AKHIRAT KEKAL SELAMANYA, SENGSARA DI DUNIA SEMENTARA, SENGSARA DI AKHIRAT TIADA SIAPA SANGGUP MENANGGUNGNYA.

    NAFSU, IBLIS DAN SYAITAN TELAH BERUSAHA HINGGA BERJAYA DENGAN MISINYA. MAKHLUK LAHANAT YANG TIDAK PERNAH JEMU MENJERUMUSKAN MANUSIA KE RUANG DOSA DAN NODA.

    KITA SEMUA SEDANG DIPERHATIKAN. ADA GOLONGAN BERTEPUK TANGAN ATAS APA YANG BERLAKU.

    ReplyDelete
  112. hahahahaha... isu HUDUD dan makan tuan...

    ReplyDelete
  113. Ko Pas KO pas KO pas hehehe....

    ReplyDelete
  114. Tu la namanya manusia dan bukannya malaikat..... walau tinggi manapun ilmu agama tak semestinya akan jadi wali sebab manusia ada nafsu dan dalam ilmu agama kita dilarang mengata, mengutuk, memaki dan mencaci orang lain sebab bila kita diuji, kita lupa tuhan dan tuhan tunjukkan apabila kita mencaci orang lain seolah kita sempurna. Ingatlah bahawa kadangkala orang yg kita caci itu mungkin lebih mulia dari kita dan apabila kita mengaibkan orang lain, tuhan akan mengaibkan kita pula. Janganlah terlalu xtreme dlm berpolitik sebab hingga tak nampak, tak mahu, tak redha, tak kisah, tak peduli, tak terima dgn kesalahan, kelemahan, kesilapan,kekurangan yg ada. Insaflah semua semoga umat Islam di Malaysia akan bersatu padu.

    ReplyDelete
  115. Banyak duit kau nak bayar saman nanti....padan muka kau CILIPADI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. confirm boleh menang ke? Saman tetuan awi & co terhadap tv3 hari ni pun tak lepas. O ye, mane cerita tu ade masuk haprakdaily kan.. kan..

      Delete
  116. KATA NAJIB = HARAM JADAH & SEMUA NI SALAH ANUAR!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah tu... ni semua salah hadi awang. Lain kali jangan suruh dedahkan aib orang, kan dah terkena kat batang kote sendiri... wakakakakakaka

      Delete

Lu orang kasi tulis apa lu orang mau, Wa tak bertanggujawab!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH