Wednesday, March 27, 2013

Pendedahan Panas! Video Skandal Pemimpin PKR Yang Terlampau!


video

Itu diaa. Memang tak dapat dipisahkan Seks dan PKR. Dari atas sampai ke bawah semua yang tak boleh pakai. Semua tak bermoral. Parti tak bermoral macam ni nak pimpin negara?

Kepada yang tak kenal mamat ni. Meh sini aku bagi sedikit info pasal mamat ni. Nama mamat ni Saharudin Hamid, merupakan seorang ahli majlis di MPSP Kedah juga merangkap Ketua Penerangan PKR Cabang Merbok.

Mamat ni dengan geng-geng pernah menghentam YDP Majlis sebagai menggalakkan aktiviti tak bermoral dengan percambahan pusat urut. Tetapi dia jugalah yang melawat premis-premis berkenaan untuk bersantai-santai, tak kurang dengan itu, mengepow pemilik premis agar dapat terus menjalankan operasi.

Menuduh YDP dan SU kepada YDP sebagai ejen UMNO, menghantar memorandum kepada MB Azizan untuk menukarkan YDP, Pn Rozaina binti Dato' Paduka Haji Radzi. Permohonan dia memorandum ditolak. Walaubagaimanapun SU kepada YDP ditukarkan. Mamat ni sering buat cubaan mensabotaj YDP MPSPK. Ada antara blog-blog pembangkang yang pernah memuatkan memorandum bantahan terhadap YDP MPSPK dibuat oleh ahli majlis. Nama beliau turut tersenarai.

Yang tak boleh blah tu, Sewaktu lawatan PM ke Kedah, Aku difahamkan dialah orang yang berjaya memperoleh projek katering yang menjadi rebutan. Ekoran dari itu, beberapa rakan dari dalam parti sendiri telah mencemburuinya. Dalam pada dia kuat menghentam kerajaan BN, projek katering dari BN jugak yang dikejarnya. Ibarat anjing yang diberi tulang kemudiannya menggigit tangan tuannya sendiri.

Mamat ni suka menyentuh bab agama dan kepimpinan, namanya dah Ahli Politik. Percaturan dan lakonan di hadapan mata umum terpaksa dilakukan demi meraih sokongan sesetengah pihak.

Walaupun dunia gelapnya tidak ramai yang tahu. Aku mendedahkan video ni bukan sebab glamer. Tapi untuk rakyat tahu supaya tidak lagi ditipu orang Pemimpin tak bermaruah ini. Tak ke gila beb, Baru kenal tak sampai 2 Jam dah boleh buat macam tu.

Bukan main lagi dok cakap pasal agama dan lakanon baik di depan rakyat. Tapi hakikatnya? Ini lah perangai sebenar pemimpin PKR. Dari atas sampai ke bawah semuanya tak boleh pakai. Puihhh!

298 comments:

  1. woooooooo...gilobabi wehhhhhh! aku kenal mamat ni dowh.. memang haramjadah sial pernah ngorat makcik aku. makcik aku tu dah la bini org. terdedah jugak siapa kau sebenarnya saharudin haramjadah pukimak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe...hahaha

      Delete
    2. brade aku pun bleh cakap dia ada ngorat makcik aku ...hahhaahahha bodoh giler lagi satu ANON jam 5.21PM.. Otak ko letak mana weh orang suruh ko terjun ko terjun gak ke ...hahahahha dah pasti2 dia tu ko x kenal entah anak haram mana tah buat statement dan kau pulak jadi bodoh percaya...hahahhah.. DULU KINI DAN SELAMANYA bodoh budak2 UMNOOO ni..kehkehkehkeh

      Delete
    3. Mmg sial lah pakatan punya org semua...dr bpk segala gay sampai lah org bawah semua sialan.....kang aq jentik gak kote anwar bg kecikf

      Delete
    4. hahahha kantoi lagi....LOL... Dah kantoi letak jawatan la woiiii tunggu apa lagi....anwar pun cepat la letak jawatan...gila kuasa tak dak maruah manunia bodoh nak hidup selamanya kut hahaha LOL

      Delete
    5. INI SEMUA SALAH UMNO .. ayat biasa ler duk dgr

      Delete
    6. Anon 5:49 PM ..kulup tu pak hang ka?..back up baik punyer...kahkahkah

      Delete
    7. Anon 5.49 tu sama spesis dgn saharudin tu. Pasal tu dia backup gila2. Geng sex jarak jauh SJJ. Bos dia taraf lagi tinggi dh tahap tutuh pungkoq.

      Delete
  2. PELANCAP DAN PELIWAT = PKR

    ReplyDelete
    Replies
    1. tlg upload lagi la. tak sempat tengok

      Delete
    2. HAng Gay ka ANON 4.02PM sangap batang ea..hahahahhahah... PUAK JAHILIAH UMNO GAY>>>>!!!! HHAHHAHHAHHA

      Delete
    3. Ni lah contoh org pkr yg sial bodoh nk mamposf

      Delete
    4. Kak bedah pun bleh tahan gay jugak..kahakahkakah

      Delete
  3. Kah kah kahhhh.... kecik ja pliaq dia noo..

    tapi gatai mak datokk.. mampuih la hang weiiii...

    ReplyDelete
  4. Kah...Kah...Kah!!!...Padan muka ko!...Satu Malaysia tengok Anu ko!!!...Ahli MPSP ye!!!...Tak layak ko duduk kerusi tu!!!...Buat malu anak isteri, saudara mara dn org kpg aje!!!...Mmg betul la pemimpin2 PKR dr atas smpi bawah...sumenya sama je!!!..Baik la ko berambus jd org bisa je dn xpyh nk nonjol2 lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro ni anu kau ni bro masa ko melancap diaorang ada rakam ko xtahu ke? hahahahhahah.. Yang aku tahu badan lain Kote lain aku rasa batang ko ni bro ..berapa UMNOO ni bayar tuk satu lancapan ni bro???hahha

      Delete
    2. Anon 5:52 PM bodo..free show pun kata bayar?..bengap..nak tunjuk alim leteeww

      Delete
  5. hancur..hancur kalau negara ini dipimpin oleh PKR

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau depa perintah diwajibkn geng depa ada webcam..senang bang non nk ckek anu & pungkoq depa.

      Delete
  6. Wauuuu!!!!...nk ajk Zu lancap sama2 ye!!!..Zu kata dh lama xtngk 'laki pancut'...Kah..Kah..Kah!!!..Ini perangai ko rupe2nya ye!!!.Kat luar tnjuk baik, brckp pandai bab2 agama...rupa nya 'Pelancap Tegar"...kah!..Kahhhhhhhhh!!!!!!!Satu Malaysia msti tngk ' video terlampau ' ahli MPSP neh!!!...Lain kali ingt!!!..klu perangai ko mmg teruk, jgn cuba dok kutuk org lain!!!..Zu?..Zu?..kat ner...tlg abg!

    ReplyDelete
  7. Salam Sedara Mohon Sedara Pautkn blog sy Di blog list sedara...blog sedara sudah sy pautkn.

    terima kasih

    http://anakjatimalaya93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. lps nie mula la anjing2 pkr kate video nie diedit.....bkn die la...org lain la....ble UMNO kne mula jadi haram jadah smpi buat jd isu dunia....tuh la pkr org2 xdk moral

    ReplyDelete
    Replies
    1. perot dia kempis tuh..lain la

      Delete
    2. SOLOMON KING ...hang sebenarnya x da moral dok tadah manusia2 lain cerita lucah apa kes .. mana moral hang .. dah hang tau hang gay simpan la video tu kat phone hang jangan dok tayang2 kat orang lain..bodoh nak mampus la budak2 umno ni dok nak kata bab moral2 ..dia sendri xda moral.. puiiii ...

      PRU13 ni nampaknya Puak2 lembu xda can nak menang

      Delete
    3. anon 5:56

      kalau puak PR punya,jangan tayang, xdak moral...
      kalau ada UMNO punya sila tayang, itu adalah jihad paling suci.. hhii..

      Delete
    4. Bro anon 7.14PM ko bleh bagitau aku bila masa PR Ada buat tayang video lucah ahli BN??? Klu ada boleh bagi link ... Bodoh tak pakai otak dengan akal ... Aku rasa puak jahiliah umnoo ni jeh x tayang citer lucah kat umum.. Yang ko x pelik ke ??ada ke polis ambil tindakan kat bloger ni?? Dan Ko x kesian ke bila ada budak2 kecik tengok citer lucah macam ni tayang secara public... pikirkan lah wahai orang anon sebagai seorang manusia...

      Delete
    5. Anon 8.49 ko ni mmg buduh lg bangang laaa...mmg la pembangkang x tunjuk cite lucah pemimpin umno sbb dh mmg x de pun nk tunjuk mcm mane..lain ler mcm pemimpin pakatan haram korang penuh dgn adegan seks...

      Delete
  9. hahahahahaha kantoi bodoh! Nak perjuangkan apa orang macam ni. Ini la orang panggil I follow, dia follow jejak langkah kepimpinan tertinggi dia yang suci sangat tu. Adeh pakcik misai bawak bertaubat la, bukan tau buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kantoi bodoh pala bapak kau.. tengok la video tu pale lain kote lain ... bodoh la kau ni .. hhah

      Delete
    2. anon 5:57

      Memangla kepala ngn kote kat tempat lain2. ke kote puak2 PR sama tempat ngn kepala? patutla pun...

      Delete
    3. hahahahaha... nuar punya lagu tu kot! hahahaha... sabit tu tak tau jantan betina!!! pihhh!

      Delete
    4. hahaha benggong anon 5;57 camne ko tau kepala lain kote lain ? ko dah tengok dia bogel ke ?

      Delete
  10. SYAITAN BERTOPENGKAN MANUSIA NIE LA DIE! HAMEK KAW PKR MMG SAH SAH DH JAHANAM!

    ReplyDelete
  11. hahahhahahaha-pancut merata-rata lagi..tisu mana? hahahahahahahahhahahahaha konek tak boleh challen Anuwar nye lagi besar----

    ReplyDelete
    Replies
    1. siap bengkok lak lagi tuh..leh songket

      Delete
  12. mohon dipautkan http://paritbuntarrebels.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Dah kena remove.... link lain please

    ReplyDelete
  14. Hambarrrr...hahaha

    Mohon tuan linkkan blog saya di blog tuan..
    terima kasih

    http://danialatifnasiren.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Duhhh..video dh remove..huhu

    ReplyDelete
  16. Boss dia kan ke "ANU gerah" tuhan...hehe...mmg betullah PAKATAN HARAMJADAH!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geng PR ni kepala anu depa tk reti dok diam kerja nk menyondoi tk kira apa..pala ataih tunjuk baik cakap baik utk cover line.

      Delete
  17. dripada ketua umum sampai la macai2 nyer smua x leh pakai kaki gila seks...nk kata kepala kotel besar x pun kepala kotel mcm anjing punyer jer...mamat gila seks mcm nie pun boleh jd ahli majlis ke???? sungguh memalukan....muahahahaha....

    ReplyDelete
  18. Weh video dah kena remove lor... BABI punya pakatan

    ReplyDelete
  19. bole sesiapa cerita video tu ape jd?da kena remove ler...

    ReplyDelete
  20. Weh video dah kena remove lor.. BABI punya pakatan

    ReplyDelete
  21. aku sempat dwnload..wakaka...sape nak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nakkkk tengokkkkkk pleasee....

      Delete
    2. aku nk gak wey...aisehmen..aku xsempat nengok konek kecik tu..kakakakakakakakkakaka

      Delete
    3. Woi tak dapek den nak nengok

      Delete
    4. kalau ada bagi la sket...tgh stim ni...hahahaha

      Delete
    5. upload byk2 bro..4shared ka..aku nak tgok ni..lama dah tak lancap jugak..wakakaka

      Delete
    6. aku nakk..kih..kih..wat koleksi

      Delete
    7. mcm mana nak tengok ni. dah tak boleh. upload la banyak2 kat semua blog

      Delete
  22. Pakatan sudah panas! Video sudah kena remove! Sabar naaa, Aku tengah upload lagi ni. Cibai punya pakatan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk mana ilang bideo..link lain ado

      Delete
    2. bravoo cili padi...

      Delete
    3. Cuba tngk kat Kelab Greenboc...aku dh srh blog 'omak kau' tu tngk video 'Pelancap Tegar' ahli MPSP Sg. Petani tu!..Mana tau 'Omak Kau' tu ada download....Kah...Kah...Kah...rugi xsmpt tngk weiiih!...Zu...Zu...tlg abg Zu..!!..tlg Zu..!..Aaaaaaaaaaaghhhhhh!

      Delete
    4. Cpt bro!!!!...Bg chance kat member2 bnyk xsmpt tengok!...Kepala kote nya hitam dn licin!..Kah..Kah..Kah...Awek yg nama Zu lak...nmpk cantik org nya!!..wi..wiiiittt!...Dia ajk awek tu lancap sama2...Awek tu lak mnta jilat sbb nk rasa geli geli tu!!!...Ha...haaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

      Delete
    5. malu anak bini ooiiii

      Delete
  23. Bro hang upload kat tempat len sama... wat backup

    ReplyDelete
  24. Bro, video tu dh remove la... upload lagi sekali bro... tak sempat nak tgk la... agaknya ada yg report as violence kot?

    ReplyDelete
  25. upload kat dailymotion la..... tu susah nak kena block

    ReplyDelete
  26. Bagi link baru utk video tu bro... heheheh
    Aku dh siap buat artikel... tup2 video dh remove...
    Pastu minta bloglist blog aku sekali http://lamanizzs.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Aku sarankan video ni kita sebarkan, kali ni bukan anwar, tapi pemimpin akan datang pkr, memang patut kita sebarkan bagi orang tau perangai sebenar musibat musibat pakatan rakyat ni

    ReplyDelete
  28. adui melepas wayang FREE.. keh2

    ReplyDelete
  29. mana videonya wei.....

    ReplyDelete
  30. pakatan bacul!!!takut terima kebenaran!

    ReplyDelete
  31. woiiiiit....kasi balik itu cerita baekkkkk punya

    ReplyDelete
  32. http://www.facebook.com/saharudinh

    tgk abg ni..bukan men baik lg

    ReplyDelete
  33. cepat je remove kan..adeh..

    ReplyDelete
  34. upload dlm xtube atau xhamster. redtube pun ok

    ReplyDelete
  35. Nk tgk ahli pkr yg spesis pompuan plak yg lancap..... baru blh tumpang stim...ahak2....

    ReplyDelete
  36. pakatan haram jadah

    ReplyDelete
  37. tolong upload lagi vid tu..x sempat nak tgk kote PKR..Pakatan Kote Rosak..

    ReplyDelete
  38. Adoi tak sempat tgk g..sape ada share kat aku

    ReplyDelete
  39. cepat lah weh upload balik.......

    ReplyDelete
  40. tunjuk la bg full.hahahaha

    ReplyDelete
  41. hahaha dapat tengok....

    ReplyDelete
  42. Moral of story Macai UMNO pun percaya.. Bodoh punya uploader yang hang tu yang tak da moral dok tayang2 kat umum video lucah ..Aku tau hang GAY tapi hang simpan la video tu sorang jangan perdaya orang lain ..Kalau hang(Empunya Blog) orang islam aku nasihat baik hang hentikan lah perbuatan terkutuk ni .. Teknologi semakin maju macam2 pun bleh buat bagi yang xtau ni aku nak bagi tau kalau dalam video tu letak kepala tuan punya blog pun bleh.sekian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bkn soal percaya!..Ini kisah benar!..Ko dh tngk ke blm?..Org mcm tu ko nk jd kn pemimpin?...Macai2 PR slalu heboh2 kata konspirasi tp dlm hati mengakui bnda tu benar!...Drp ketua smpi ke bwah trmsuk ostad 3 pg...sume nya sama je...hampehhhh!!!

      Delete
    2. Bro ingat sikit tuhan bro nak tuduh semberono pun xbleh gak sekarang teknologi canggih apa2 pun bleh buat.. Bro orang melayu islam kan kita sesama islam nak menjatuh kan islam jugak ke.? kitab mana bro ikut?

      Delete
    3. ahahahahaha!
      sudah panazzz puak2 PKR....jgn bimbang dia bkn nk jd calon PKR pun....esok anwar cantas laaa....buat malu parti aje.....

      Delete
    4. Orang umno kalu komen mesti nampak bodo

      Delete
    5. mencelah sikit... hebat mana si Saharudin ni sampaikan terpaksa edit video lucah dia? Kenapa kalau betul pandai edit di zaman canggih serta moden ni tak edit pimpinan PKR yang lagi hebat-hebat? Saifudin Nasution ke... Tian Chua ke...AMK Sham Ketot ker... apesalll kene edit Saharudin yang tak popular ni? Ada OTAK kan? So fikir sendiri la edit ke real... hahahaha

      Delete
    6. inyaallah bro.. tapi bro ingat.. Allah maha adil jika dia memang buat perkara terkutuk mcm video ni mmg aku pun akan tentang dia.. tapi video ni pun kita dah tahu x jelas nampak anu Nampak kepala Nampak anu Nampak kepala ..?? apa crita adik aku pun x caya..

      Delete
    7. inyaallah bro.. tapi bro ingat.. *(Allah maha adil).. jika dia memang buat perkara terkutuk mcm video ni mmg aku pun akan tentang dia.. tapi video ni pun kita dah tahu x jelas nampak anu Nampak kepala Nampak anu Nampak kepala ..?? apa crita adik aku pun x caya..

      *Edit dari asal

      Delete
    8. Saya heran sapa ambil video ini dan mcm mana boleh terlepas klr melainkan dia sendiri yg buat video. Or mayb dia htr pd sesiapa nak mgatal dgn isteri org atau minah bujang ke. Mmg ada manusia begini saya percaya. Sicko betul.

      Delete
    9. Kalau nak tahu.. aku la yang ambik video berkenaan.. kah kah kah!

      Delete
    10. guna software capture video la. hati2 ketika melancap.boleh dirakam banq hang

      Delete
  43. Penyokong totok PKR dah marah!! Bodoh punya penyokong PKR. Pegi mampos lah.

    ReplyDelete
  44. Ustaz Jamalul Karam SinghMarch 27, 2013 at 4:36 PM

    Kah kahkah lagi sipencium ketiak dah tak nak caya........Parti Kongkek Rakyat jugalah idaman hatinya........yang mendedahkan bukan islam tapi yang buat maksiat tu islam............Parti Asal Sontot aje yang Islam

    ReplyDelete
  45. wakakakakkaka...... akittttt prott aku bebb.....

    arappp ja misaii berkalukk....tapi toteyy haluihhhh...

    wakakakka....malu la weiii kat ketua umum pkr...

    dia punya bengkokk lg...

    zek

    ReplyDelete
  46. tengok ngan mata dan otak la dol 4.27... org tunjuk tu utk bagi bangang mcm ko ni bepikir.. ni ke akhlak pemimpin yg ko nak pilih esok esok samdol oii...... kalo tulis kosong, korang mintak bukti.. dah bagi bukti.. bising mcm haram pulak... sebab teknologi maju la, samdol2 mcm bangsat dalam video tu boleh terburai akhlak dia... .. kalo nak backing sgt, ko pulak aa bagi bukti yg nyee...

    ron

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku setuju ngan Anon: 4.39 pm, apa punya bangangla org2 PKR...bila dah bagi bukti ..kata edit..apa punya bodo...kalau dah dasar kaki lancap parti pkr A.K.A. GENG JUBUR..mmg suka jubur jugak....dah terang lagi nak backing kata tidak...nak menegak benang yang basah..chit...otak pemikiran tahap kelas terendah mcm ni la orang PKR pikir...sempit gila...

      Delete
  47. Anwar Ibrahim Yang Sebenar Talak TipuMarch 27, 2013 at 4:40 PM

    Biasalah dia orang ni agaknya semua sejenis tu yang hangat sangat hati bile keluar pasal dia orang....sapa lu punya nama?.....kong kek kuat........ Apa lu punya kilija? Biji Kolek......Apa lu punya parti...Pakat Kongkek Rakyat

    ReplyDelete
  48. dripada ketua umum sampai la macai2 nyer smua x leh pakai kaki gila seks...nk kata kepala kotel besar x pun kepala kotel mcm anjing punyer jer...mamat gila seks mcm nie pun boleh jd ahli majlis ke???? sungguh memalukan....muahahahaha....
    Reply

    http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  49. dripada ketua umum sampai la macai2 nyer smua x leh pakai kaki gila seks...nk kata kepala kotel besar x pun kepala kotel mcm anjing punyer jer...mamat gila seks mcm nie pun boleh jd ahli majlis ke???? sungguh memalukan....muahahahaha....
    Reply

    http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. wei bodo..aku ckp bodoh korang marah, dah sah2 admin edit, kepala video lain, kote video lain, dia combine je kan tu..pesal la ramai yg bodoh p percaya..sedih la aku, admiin kau bertanggungjawab sbb buat semakin ramai org bodoh sekarang ni....bodoh ! haha sedih aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei ko la bodoh,..sekrang ni bukan setakat video jer la bodo, tapi siap lagi chatting,.. konfirm nanti puak2 pakatan ni cakap, facebook tu ade orang menyamar, dan kepala lain badan lain..tolong la..dah kantoi mengaku jer la..

      Delete
    2. Baik edit pimpinan PKR lagi hebat2 daripada edit picisan macam si Saharudin ni.. bukan ramai kenal dia pun.. hahahahahaha.. buang masa weh nak edit..

      Delete
  51. http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  52. Alamak..mane linknyer bro..ramai pemuda pemudi nk nengok nih..hahaha..

    ReplyDelete
  53. Moral Of The Story....pencacai pakatan memang talak moral sama macam pemimpinnya

    ReplyDelete
  54. Alamak..mane linknyer bro..ramai pemuda pemudi nk nengok nih..hahaha..

    http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  55. Baik punya edit...tunjuk anu,muka x tnjuk,tnjuk muka anu x tnjuk...pastu fitnah org tu melancap.Lain la klau mmg nmpk real dr muka trus ke anu smbil melancap.Teknologi skrg canggih2,ltak muka papagomo pun blh,muka rbf pun boleh,pastu rakam video anu cilipadi sndri tgh melancap,sape2 pun blh buat klau stakat video mcm gini.Tp tu smua x pnting sgt,yg pnting ape yg islam ajarkan kpd kita supaya tidak mendedahkan aib org lain,kelak aib kita sndri yg akn didedah.Klau cilipadi bkn beragama islam xpe la,tp klau mengaku islam lbh baik anda brtaubat.Fitnah je dh dosa besar,org yg mmpercayai,menyokong serta menyebarkan fitnah anda juga anda tggung dosanya.Ape guna kita ada saluran mahkamah klau x mau digunakan?Ape guna PDRM?knp anda memilih utk mencari dosa drpd melakukan mengikut saluran yg btul?anda ni dah confirm ke ahli syurga sehingga perbuatan anda ini melanggar batas2 syariat yg Allah tetapkan?nasihat aku buat smua dn diri sndri,letaklah islam didepan dlm stiap perbuatan yg kita lakukan.Kita hidup didunia mencari keredhaan Allah,jadi lakukan ape yg Allah suruh,tggalkan ape yg Allah larang.Jgn cuba mengundang kemurkaan Allah.Selagi msh hidup,sama2 la kita bertaubat...assalamualaikum

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..betul .. betul.. nanti tunggu video aku letak muka wan tu aka papagomo xpun muka tuan punya blog ni cili apa lancau ni

      Delete
    2. terima la kesalahan dan kesilapan..tak perlu menegak benang yang dah basah..

      Delete
    3. Hebatnya si Saharudin ni sampaikan orang UMNO kena edit gambar dia.. sapa Saharudin ni? WA tak kenal pon.. wakakakakakaka~ kalau org UMNO betul terer edit.. baik edit yang lagi popular dari mangkuk tahik saharudin ni~

      Delete
    4. muka
      pastu kote
      muka
      pastu kote

      tapi guna otak le derrr, muka memula pakai baju, pastu kote, pastu muka dah tak pakai baju.

      kalau edit pun, kejadahan bukak baju. kalau duk pakai lagi baju tak kesah la. bodo la orang pkr. ada otak simpan kat kepala kote!!!!!

      Delete
    5. bodoh PaperWaris pala bapak kau... memang orang dari puak jahiliah umno ni terer edit .. bro kau ni baru nak blaja politik ke xpun nak aku ajar cara2 nak menjatuh kan pihak lawan.. mesti lah dia target siapa pun orang kat pihak lawan x kira la.. tu cara kotor bro kau tau x? Bodoh x bertempat lah lu jep..

      Delete
    6. anon 5.40pm pala pelir bapak kau kecik.. kalau WA terer edit.. WA tak edit picisan tahik macam si Saharudin ni.. ini ikan bilis.. buang massa WA pijak dia~

      Delete
    7. anon 5:40 pm...mmg orang bodoh otak kecik mcm sampah....sapa la si Saharudin (Pelancap) ni...baik cari yang ada pangkat tinggi2...apa punya statement bangang daripada si penulis anon 5:40pm..

      Delete
    8. jangan nak cerita pasal fitnah ...jangan nak cerita pasal hadith atau firman....kau sorang aje yg tau firman? atau hadith?...orang lain tak tau ke?....mana kau tau ini fitnah? siasat dulu...bodoh..bebal murakab.

      Delete
    9. Hurm...org PKR ni kalo bckp bab agama, fitnah mmg hebat.
      Meh sini ak nk ckp sket.
      Nabi kita x pernh ckp abdullah bin ubai munafik.
      Tp ade org pada amanat die 1981 senang2 je kafirkan org islam..
      Walhal org 2 x mengaku muratd pon.
      Ish2 hebat....tinggo darjat 2..

      Delete
  56. Anon 444. Suruhla dia buktikan yg totey nya tak secomel dlm video tu hahaha tunjuk totey sebenar wakakaka

    ReplyDelete
  57. apa lagi kalau salah orang yang kena fitnah saman laa.....jgn wat diam hahahaha...konek kecik kehkeh

    ReplyDelete
  58. Alamak, cepat le upload lain, x sempat nak tgk ler.

    ReplyDelete
  59. Kecik bukan sebarang kecik woooi...ini yg disebut cili padi...hihihihi

    ReplyDelete
  60. anon 4:49pm, apsal duk dalam pejabat kene bukak baju eh?? Panas sangat ke? Atau aircond rosak? Tak pun air dah naik atas kepala? Wakakakakakaka............

    ReplyDelete
  61. Bab2 sek ni mmg dorang terer beb!..Nama pun 'Parti Kongkek Rakyat'...sume nk dikongkek nya!!!..Ketua nk kongkek!..Ahli majlis nk kongkek!..Smpikan Otad 3 pagi pn nk KONGKEK!!!!

    ReplyDelete
  62. ini semua tak penting!

    yang penting sekarang ialah video seks Anwar & anak beliau Nurul Izzah. macam mana kita pejuang2 UMNO nak hapuskan PR tanpa video seks? fikir logik la sikit.

    Encik Mohamed.
    Nasionalis Melayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encik Mohamed sila lah anda pakai otak anda dengan akal diberi tuhan video seks yang kabur2 samar2 tu ke boleh buat bahan bukti ?? Takpa bro Tuhan maha adil kebenaran itu pasti..

      Delete
    2. Eh mamet ada kat cni. Aku pon ada kat cni ...hellooooo mamet..

      Delete
  63. Jika dia diam mmbisu ertinya video lancapan lestari itu benar. Jika dia nafikan....buktikan itu bukan anunya....caranya tunjukkan kebenarannya.....tnjuk anunya yg sebenar hahahaha....gurau jgn marah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunjuk talipinggang dan putin tetek dan orait dah~ hahahahaha~

      Delete
  64. caya laaa cili padi

    ReplyDelete
  65. leleksss aaaa 4.49....

    video nuarr nutuhh amoi apa plak yg ko nak kata bebb...

    dari mola ampai akhirrr muka nuarr...

    muka dato eskayy pon ada... yg nuar memola kata takk kenaii...

    angg jgn jadi munapikk tegarr la bebb....

    takk baikk....

    video ni pon aku tak kata betoii....

    tapi bila tgk skin kaler dia mempunyai tone kaler yg sama...

    kita tunggu admin upload full video tampa edit teks laa...

    amacamm... ada brann!!!...







    ReplyDelete
  66. mmg haramjadah puak2 PKR nie...
    dr pemimpin smp anak didik dia x bleh pakai...

    ReplyDelete
  67. apsaii dia duk opihh bukak bajuu. woo panaihh naa.

    ReplyDelete



  68. KONEK KAU KECikkkkkkkkk JERRRRR...

    kahkahkahkah...guling2 gelak


    ReplyDelete
  69. kempunan le aku, tak sempat nak tengok
    upload lagi la Bro

    ReplyDelete
  70. Memang nya teramat pahit kalau nak ditelan oleh pecacai pecacai PKR terutamanya. Ngaku aje lah kemudian bertaubat - tak perlu nak putar belit macam bapak peliwat Anwar tu yang entah berapa lama lagi jangka hayat untuk bertahun sebelum diketemukan dengan malaikat maut.

    ReplyDelete
  71. kebenaran trletak di perut n bahu saharudin..klau btol 2 pleq sharudin..mai pakat kte bkk bju die tgok ade x parut kat ngn pusat die..pastu tahi lalat kt bahu die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. WA setuju sangat tu...member2 cek talipinggang pun orait der.. keh keh keh.. kalau bini cek nanti terbang pinggan mangkok kat rumah~ waaakakakakaka~

      Delete
    2. gua pun setuju...meh pakai tengok ramai2..tapi PaperWaris...apa sangatla si Saharuddin(Pelancap)ni..cuma ikan bilis jer...tapi Parti Kongkek Rakyat still nak pertahankan...aduhhh..

      Delete
    3. KALAU KONEK PANJANG SEJENGKAL, NONOK DALAM JANGAN DI DUGA...HA HA HA

      Delete
  72. nampaknya macai PR ni bodo belaka sbb tak reti edit video atau yg makeup mcm iras2 pemimpin Umno.
    Sbb tu xde video PM atau TPM atau pemimpin Umno. Sandiwara pun pandai.
    Puak bersih buat sandiwara 'mati' pun kantoi.
    Yg terrer2 semua Umno. Kalau dah bodo mcmana nak perintah negara. Org bodo tak mengaku bodo...mcm ustaz dia jugak bodo belako.

    ReplyDelete
  73. Ramai gak spesis cam ni dalam PR....Alhamdulillah Allah Maha Berkuasa, kepada mereka kah negara ini akan kita amanahkan...terlalu banyak yang telah terdedah bersama bukti. Ya Allah lindungi lah Ugama, rakyat dan negara kami. Aminnn

    ReplyDelete
  74. Perempuan tu menyamar je tu... padan muka kau Saharudin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh agak... memang perempuan tu menyamar tu nak kenekan dia ni. aduilaa.. kenapala ada pimpinan kita masih tertipu dengan taktik umno ni... saya kena jelas pada semua ahli pkr selepas ni. ini bahaya. mereka tak serang pimpinan atasan dah sangat sekarang ni sebab pimpinan atasan bijak dan tak senang diperdaya. mereka cuba calar imej pemimpin cabang dan ranting untuk calarkan imej PKR. Saya seru kepada pemimpin cabang dan ranting lain agar berhati hati supaya perkara begini tak berulang.

      Delete
    2. NAK BERHATI HATI AMENDEEEE?....VIDEO DAH KELUAR...TOO LATE BROTHER.

      Delete
    3. kaki lancap tu kaki lancap lajugak.pihak atasan lebih bijak? hahahahha. azmin, anuat tu apa. mmg budus

      Delete
    4. YANG ATAS MAIN PELACUR
      YANG BAWAH MAIN KOTE SENDIRI

      ELOK LA. IKUT LEVEL

      WKWKWKWK

      Delete
  75. Standard macai PR akan ckp...ini UMNO tak dak kerja lain buat fitnah...dan skrg diorg kata UMNO guna taktik kotor guna teknologi canggih multimedia untuk reka video seks untuk fitnah pembangkang...kakakakakakakakakaka

    ReplyDelete
  76. HAHAHHAA....WA KINCING JE HAAAA.....

    ReplyDelete
  77. ATTN: TO MACAII MACAII PUAK2 JAHILIAH UMNO ..

    Hangpa semua GAY ke apa??? semua request nak tengok video lucah ni pergi je la view video gay kat laman2 web lucah sedia ada... hahahahhhah kesian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau pun sama.. bukak blog ni nak tengok video sex je! kekekeke!! Kau ada buat tak webcam mcm Saharudin ni? Bagi aku tengok boleh? kekekeke!!

      Delete
    2. Kami bkn nak tgk kote dia sangat. Kote kecik camtu tak selera aih. Muka pun macam mintak ludah woi! Kami nak tengok dan gelak pasaipa orang pkr semua kaki main butuh.

      Delete
  78. Wau.. korang perasan tak baju biru yang dia pakai ada dia letak sebelah dia masa penampakan tetotey dia tu? WAKAKAKAKAKAKAKA

    ReplyDelete
  79. ZU ESOK JOM LANCAP BERSAMA-SAMA

    Misai tu...eeeyyyy muka gila sex. Gila pa lancap kat pejabat. Buat sorang-sorang kat rumah dah la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misai tebal tentu 'barang' pun tebal..kekekeke!!

      Delete
  80. aku orang UMNO. mst ade yg kata spe2 pn boleh ngaku org umno. tapi aku meluat dgn blogger2 umno ni. x abis2 dgn kisah skandal seks. nk cari rating tu jela caranya. sbb tu byk sgt tajuk2 yg hanya utk tarik perhatian pembaca. GEMPAR! SKANDAL SEKS ORANG ITU, ORANG INI. pdahal bila bukak xde ape pn. puihhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dlm Harapah lagi banyak kisah sex siap ada iklan lagi berbaur lucah lagi..huhu!
      Kau ni bukan org UMNO tapi pecacai PGAYR!

      Delete
    2. toksah dok mohong hang ni org umno...reverse psychology konon

      Delete
    3. Toksah duk muhung la kata hg tu orang umno. Boooo tak malu ngaku. Porah.

      Delete
  81. leh ler mlm ni abg call zu...kiter g zoo negarer...bukan kat nigeria...kih kih kih kih

    ReplyDelete
  82. PgayR parti gila sex.. dipimpin bapak peliwat tersohor dianggotai oleh pecacai2 bernafsu hewan!
    Sex dan PgayR amat sinonim..kekekekeke!!

    ReplyDelete
  83. Adesssssss...................BALA Pi dah mampoih....yg tinggal BALA pada PKR sbb mmg depa suka cari BALA....PKR ...PARTI KOTE REJECT

    ReplyDelete
  84. MACAI PR: Ini sume konspirasi BN...

    ReplyDelete
  85. AYOO YOOO! INI ORANG MEMANG GILA SEX LOOOO!! MCM BOSS DIA JUGAK TAK BOLEH KONTROL ANU SENDIRI.. ASYIK NAK TUNJUK KAT ORANG JE..KEKEKEKE!!

    ReplyDelete
  86. KK KONKEK KUAT
    JK JILAT KUAT

    ReplyDelete
  87. ini bukan cantuman digital yg safudin habaq ke? .. sakit perut aku .. puak2 PR akn habaq fitnah .. haha

    ReplyDelete
  88. Zu tu adalah..... Zuraida Kamaruddin aka MP Ampang????

    Wakakakkakakaka!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak lampir?? tatuttttt boboyy

      Delete
  89. Heheheee Dah Ternyata MOST OF PKR'S leader ni mmg KAKI SEKS. NO WONDER LAAA BAPAK BOREK ANAK RINTIK2! HAMEKKK KAUUU!!

    ReplyDelete
  90. Cam siot komen korang.blh masuk lawak minggu ini.u ulang i saman u semua!!!!

    ReplyDelete
  91. Lawak, lawak..
    kekadang kasihan jugak kat anak bini dia ni..
    malu diorang akibat perilaku orang tua ni yang x senonoh diketahui oleh orang ramai..

    ReplyDelete
  92. U pancut i saman!!

    ReplyDelete
  93. ...it's not about politic at all.it's all about human habit...boy & girl,male or female,you and me also doing this..masturbate..no doubt...

    ReplyDelete
  94. zu oh zu.. wakakakaka... lawak siot

    ReplyDelete
  95. Kah kah kah....Jubor tak ada ke? Huargh hahahahahahahaha...Memang dah diketahui umum...Dari PKR sampai ke PAS...semuanya hancus...sehancus hancus nya....Pelancap Kote Rakus (PKR)...kah kah kah

    ReplyDelete
  96. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  97. Ni sapa tau nama betui cik Zu ni? Nak minta tolong ni heheh

    ReplyDelete
  98. dia belajar melancap masa jadi ahli umno dulu....UMNO ( Untuk Melancap Najip Ok..je)

    ReplyDelete
  99. I need to brush my eyes, and bleach my brains! FFFFFUUUUUUUUU-

    By the way, nice song.

    P/S: Don't mind me, I'm just sitting here, bleaching my brain with this:-
    http://www.youtube.com/watch?v=7ctaUAAAUUI

    ReplyDelete
  100. mampuss................

    ReplyDelete
  101. Muka haramjadah ni muka selipar jamban kaki jilat macam mat sabun. Tuihh lambat siang nak jadi leader. Kau pergi mampus lagi baik la Saharuddin atau jadi anjing kalau tak tau malu. Saharuddin anak bini, mak bapak, adik beradik kau mana nak letak muka. Sial tujuh keturunan tak habis.

    ReplyDelete
  102. Kote kecik tapi nak menjilat saja kerja. Kena perangkap ngan Cik Zoo pulak tu pasal sangap cipap, Ni kalau dia dapat ustajah abby abidi 3 hari 3 malamdia jilut.. air kencing pun dia sanggup minum kah kah kah

    ReplyDelete
  103. Tak baik mendedahkan keaiban orang... kasihan keluarganya yang tak tahu apa apa...

    ReplyDelete
  104. bodo..lau hang chatting video watpa hang pi bukak baju ..siap tukaq tempat duduk plak ....nak muhung apa lagiii...sapa yg dok sokong mamat ni mmang bangang...

    ReplyDelete
  105. apa nak jadi dgn pr ni... tak habis2 dgn aksi porno.. pemimpin2 pr ni bukannya berlumba2 nak buat keje utk rakyat tapi berlumba nak tunjuk jaguh buat aksi porno...
    sedap2 membalun jantan betina, isteri org, jual aiskrim dlm jamban, melancap dan sebagainya dan bila terkantoi salahkan umno plak...
    kasian dgn balaci2 pr bermati2an mempertahankan pelakon aksi lagak ngeri porno pemipin2 diorg ni..
    terpampang bro aksi2 porno diorg punya pemimpin2 yg maha maksum tu.. mana nak letak muka, maruah diri, keluarga dan maruah parti yg kononnya terbaik dari umno tu..
    bagi balaci2 pr ni pemimpin2 diorg buat maksiat/aksi lucah tak berdosa sbb dosa umno dah tanggong.. hebat pr ni mesti ajaran dari agama pas

    ReplyDelete
  106. kote orang PKR kecik.. kote orang UMNO lagi besau laa...

    ReplyDelete
  107. INGATLAH ISTERI ANAK2 DAN KELUARGA ANDA
    SEBELUM MELANCAP DEPAN KAMERA..


    pesanan dari youtiup.

    ReplyDelete
  108. Macam ni punya video pun ada orang boleh percaya. Hadoi............

    ReplyDelete
    Replies
    1. piirahh cakap lebat..

      bideo amoi pun tak percaya.puiii kat hang

      Delete
    2. sekurang-kurangnya video. daripada korg tuduh org tu bunuh org ni. org tu beli harta 24 juta dll.. Apa bukti yg korg boleh kemukakan selain hasutan kata2 je?

      Delete
  109. Takpalah ikut smbhyng dengan nik ajis hilanglah dosa.

    ReplyDelete
  110. mmg bajingan org2 pakatan nie, kalu ye pun gila seks tak payahlah main dlm ofis mmg takde maruah punya jantan sama mcm perangai bosnya tu.

    ReplyDelete
  111. muka mcm pecah rumah aje aku tgk langsung tak stim tgk muka dia tulah. anwar mesti dah tak keruan sekarang ni kan.

    ReplyDelete
  112. APA NAK JADI DGN ORG2 PKR NIE SEMUANYA YG BERJAWATAN TINGGI NIE GILA SEKS MCM MANALAH DRG NIE NAK MENGURUSKAN NEGARA KALAU MEREKA NILAH YG JADI PEMIMPIN. AKU RASA NANTI ANAK2 KITA BLH BERASMARA DEPAN MATA KITA AJE KOT. MMG TIDAKLAH AKU SOKONG PKR DLM HIDUP AKU NIE.

    ReplyDelete
  113. Bodoh punya tambii....

    ReplyDelete
  114. mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.....Ketua kaki sontot pungkok orang,ketua penerangan kedah lancap pulak....baguih betoi parti ni no....LANCAP,LANCAP,LANCAP,,,OOOOOOO.....napa nuar tak sontot ja pungkok dia ni???lebih senan sikit..ang bagi pungkok kat nuar,lepas tu nuar lancapkan hang kan senang.....

    ReplyDelete
  115. melancap depan camera live..mengujakan......lupa status diri...public figure hancuss dahhhhh.....

    kecuali kulit muka tebal.....maka buat2 tebal muka jer lah....

    ReplyDelete
  116. mentang2lah kebal sebab ahli umno maka semua fitnah dgn mudah dilakukan...penyebaran video lucah dan sebagainya..polis tak akan tangkap sebab entahlah...pening nak cakap...gambar statik dan superimpose memang mudah buat fitnah orang...

    ReplyDelete
  117. BIASALAH AMALAN PKR=PARTI KENTOT RAKYAT

    ReplyDelete
  118. Tipu punya video. Yg upload boleh dosa kering. Tak tunjuk pun sepenohnya, hanya sekerat2. Gambar cam tu rramai org boleh edit. Gang2 umporno tak habis2 dgn kerja lahanat! Haramjadah tol!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berpencak silatlah geng2 ko tepis HAHAHAHA... Dah biasa sgt dah yob alasan ko tu, cubalah cari alasan yang lebih stim sikit kamoonnnnnn... bosan giler HAHAHA

      Delete

LU COMMENT APA LU MAU COMMENT WA TAK BERTANGGUNGJAWAB!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH