Thursday, May 21, 2015

Ezam yang tak buat kerja Mat Maslan yang kena...


Lam dah wa tak tulis der...serius lama, wa kasi hint dulu wa akan bongkarkan apa ezam buat der, selama ini raja kotak ini punya hal mat maslan kena bahananya. Nantikan cerita selanjutnya der-der semua, wa baru nak warm up ni...

Monday, February 16, 2015

Panas! Korang tak kesian ke tengok peniaga Melayu ni?



Ini adalah kisah seorang usahawan melayu yang cuba untuk menjadi seorang peniaga yang berjaya namun amat malang sekali perniagaan yang beliau ceburi ini dilanda masalah.

Ikuti selanjutnya pengakuan beliau dalam video diatas.

Selama ni korang kata boikot barangan cina, jangan support cina, Ni orang melayu der! Marilah tolong melayu. Dia tengah susah. Wa dapat berita ni kat blog Suara Bina. 


Saturday, October 25, 2014

CILIPADI Cabar Azhar Idrus buat laporan Polis!


Ramai yang kata wa penipu, video tu edit dan sebagainya. Baiklah, Kalau benar apa yang dikatakan, WA CILIPADI CABAR USTAZ AZHAR IDRUS BUAT LAPORAN POLIS!

Kenapa takut nak buat laporan polis kalau video tu tipu kan? Berani kerana benar der!



 

Tuesday, September 23, 2014

Panas! Peniaga kena rasuk apabila DBKL jalankan tugas?!

Agak-agaklah der... nak meniaga pun jangan la sampai macam tu... ish ish ish...