Monday, April 1, 2013

Panas! Gambar Lucah Naib Pengerusi Wanita PKR Penang Pula Tersebar!


Kan aku dah kata, Memang tak dapat dipisahkan PKR dan Seks! Dari Atas sampai bawah semuanya gila Seks! Gila babi lah betul lah puak-puak pakatan haram ni. Makin menjadi-jadi pula tu. Lepas satu, satu. Macam ni punya Parti mau kasi takbir Negara? Puihhhh!


84 comments:

  1. Waaa!!!..Lu 'Lee Wat Kuat' ka atau 'Kong Kek Kuat'..????

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah satu manipistol United Mamak National Org. bagi PRU13 yang dilancarkan oleh Lebai Najib Video Seks

      Delete
    2. Alan Anon 8.54pm.....ngaku saja lah parti P'Gay'R ni semuanya teror dalam bab sontot menyontot ni. Tak percaya hang tengok aksi Nuar Berahi kamu tu. Dia peduli apa - jantan ke, betina ke....silap haibulan kalau pokok pakai skirt pun dia tala semacam saja. Tapi aku konfuis sikit gambaq kat atas tu...balak ada 3, minah 1 - ini aksi threesom ke???? Kalau lagu tu, brutal jugak juak-juak P'Gay'R ni...kahkahkah. Ipoh mali, tak dak sombong punya...kahkahkah

      Delete
    3. Anon 8.54pm
      Yang gila sek itu PKR
      P = Parti
      K = Kaki
      R = Romen

      Delete
    4. Bodoh. tu gambar edit. bangang. kalau betul, tunjukla video editing ko tu.

      kena saman, xdtg mahkamah. perangai macam bingai papagomo

      admin BANkami

      Delete
    5. BODOLAH KO, sokonglah si kaki bontot tu, kang bontot ko yang melelas

      Delete
    6. ai ya, ini olang ha, kalau ayam pakai gaun pon dia hantam

      Delete
  2. Maaanyak lagi lor... Jee Lat Kuat, Hee Sap Kuat, Kang Kang Leebar. Special punya Ipoh mali tak ala munyi ..., Kong-Kit Siang Malam!!!!!.

    ReplyDelete
  3. Mesti ada jibaouk pakatan haram jadah yg akan kata...SEMUANYA INI KONSPIRASI UMNO....

    aiiiyaaakakk kote n puki sendiri yg merenyam..UMNO pulak kene tudoh..

    ReplyDelete
  4. halal PAS bilang janji sokong pakatan.Jika BN atau Umno itu baru haram..PAS for all

    ReplyDelete
  5. Tayang gmbr + muka lbh kurang sama = bersalah...bgus btul konklusi ko.Meh sini aku bgtau,undang2 dlm m'sia seseorg itu tidak bersalah sehingga dibuktikan bersalah.Jd klau dh terer sgt smpi gmbr or video dlm kelambu org pun ko blh dpt and dedah,why not buat repot polis and dedah dimahkamah.Kan lbh byk bukti yg ko blh dedahkan?and finally rakyat akan tau sape yg hakim akan putuskan bersalah or sape yg menfitnah.Aku bkn nk bela sgt pak nuar ni tp bg aku dr dulu smpi skrg puak2 umno dok jaja psl sex ni,smpi skrg xda 1 pun yg mahkamah kata anwar brsalah.Pelik?tak gak sbb proses undang2 mendapati bahwa beliau difitnah.Cer tnya utusan melayu tu dh brp byk kes saman fitnah yg dia kalah kebelakangan ni?x silap aku 5 or 6 kes gak la,smuanya mahkamah mendapati utusan melayu telah sengaja menfitnah dan akhirnya kena byr saman.Oleh itu klau kes sex pak nuar ni boleh dibuktilan dimahkamh mcm yg mahkamh dh buktikan berkali kali bahwa utusan melayu ni kaki fitnah,masa tu br aku blh pecaya la kes2 liwat,sex ot whatever la yg korg dok jaja psl pemimpin pmbgkang ni.Sekian wassalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah, cara cakap mcm soldadu anwar aljuburi jek....

      Delete
    2. ooooooooo macqam tu ek? KENAPA HARAMKAH kata rosmah bunuh altantuya? Mana buktinya? Gambar? Video? DNA? Atau based on cerita al jubs yang bebal? Apa ni part mereka kita kena percaya walau takde bukti, part mereka kena siapa ada gambar, video dan macam2 lagi depa kata tak salah pulak? Wahai rakyat Malaysia, sampai bila nak kena bodoh ngan Pakatan ni?

      Delete
    3. Sepina untuk Najib dari Perancis bila pulak nak sampai Malaysia ni??? Dah berbulan2 tunggu ni... dulu bukan main cakap Najib jatuh bersalah dalam macam2 perkara, tapi sepina satu hape pun tarak dapat le bangkai fuckatan ooiii...takkan UMNO bersekongkol dengan peguam dari Perancis lak kot...???

      Delete
    4. Meh sini aku pun nak bgtau,undang2 dlm m'sia seseorg tidak bersalah sehingga dibuktikan bersalah. Jd klau dh terer sgt smpi invois cincin or sepina utk Najib pun ko blh dpt and dedah, why not buat repot polis and dedah di mahkamah. Kan lbh byk bukti yg ko blh dedahkan? and finally rakyat akan tau sape yg hakim akan putuskan bersalah or sape yg menfitnah.Aku bkn nk bela sgt Rosmah n Najib ni tp bg aku dr dulu smpi skrg puak2 PR dok jaja psl cincin dan Altantuya,smpi skrg xda 1 pun yg mahkamah kata Rosmah n Najib brsalah. Pelik? tak gak sbb proses undang2 mendapati bahwa beliau difitnah. Cer tgok harakah tu dh brp byk kes cincin n Altantuya ditulis, tp satu saman fitnah pun x pernah diberikan. x silap aku byk jugak berita yg mereka tulis ttg Scorpene dan Altantuya yg terang-terang kaitkan Rosmah dan Najib, tp tak jugak kena saman. Oleh itu klau kes cincin dan Altantuya Rosmah n Najib ni boleh dibuktikan dimahkamh mcm yg mahkamh dh buktikan perbicaraan pembunuhan Altantuya masa tu br aku blh pecaya la kes2 cincin, Altantuya, Scorpene whatever la yg korg dok jaja psl pemimpin kerajaan ni.Sekian wassalam

      Delete
    5. Haha terbaik bro Anon 8:45pm! Pakatan haram ni memang pundek.. Aku rasa diorang akan percaya bila Anwar dah masukkan kote dlm mulut2 pencacai pastu telan air mani Anwar! Bodoh punya PR!

      Delete
    6. hehhehehe..camno nak saman Najib n Rosmah tentang scorpene Perancis tuh ate, kesnya mmg xujud pun ....Perancis pun heran bin ajaib, pakatan haram dari Malaysia pulak lebiy tau ttg apa yg terjadi dari dorang diPerancis sendiri... dari sini aje sendiri mau ingat laaaa..... nak spin citer yg xujud, makanya hilang dibawa angin spin tuh lah... kesian puak2 Pakatan haram nih... tapi video yg terang2 menunjukkan bakal PM dorang tuh main dgn jantan-betina semuanya KONSPIRASI UMNO..padahal yg menyontot btg buruk bengkok bakal PM dorang aleh2 yg disalahkan konspirasi UMNO/BN jugak.. ishk ishkkkk....

      Delete
    7. kerajaan klw nak saman haramkah dah berkarung-karung dah saman..
      tapi sebenar nya utk apa.. nak buktikan siapa benar ?..buang masa saja melayan saman2 ni..zaman skang ni rakyat dah boleh menilai kebenaran..biarkan si luncai ber sama2 labunya..

      Delete
    8. He he cai PR dah mengelupur

      Delete
  6. yang ni agak2 kena pecat tak???? kikikikiki

    ReplyDelete
  7. PKR
    P = Parti
    K = Kaki
    R = Romen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah sikit tu...

      P = Parti

      K = Konkek

      R = Ramas

      kahkahkah.......

      Delete
    2. PKR

      P=Parti

      K=Kaki

      R= Rogol

      Delete
    3. BN....BABI NEGARA

      Delete
    4. BN....BANGKAI NEGARA....

      Delete
    5. BN.....BARISAN NERAKA.....

      Delete
    6. BN...BE END..(BAKAL BERAKHIR)....CAKAP LA APA LU NAK CAKAP SEBAB BN BAKAL BERAKHIR PADA PRU 13 NI.....

      Delete
    7. semua ni yang sokong al-juburi bakal melelas bontot

      Delete
  8. anon 4.19
    aku nak tanya ko. siapa sirul dan azilah ni ???
    dari mana datang bom c4 ???
    kenapa rekod imegresen altantuya dipadamkan ???
    apa motof pembunuhan ??? xkan saja2 nak bunuh ???
    siapa pengarah episod duka ini ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pegi la tye kawan ko anon 3.26 tu benggong....bwk la g mahkamah...tonggong!!

      Delete
    2. betol tu...ckp org bukan main pandai..kene batang hidung sendiri...terkulat kulat lah pulakkkk.......!!!! klu dah ada bukti bwak la pegi mahkamah...kitaorg pon xnak PM kita ni seorg pembunuh apatah lagi seorg peliwat...!!!

      Delete
    3. ade ke sirul dan azilah cakap orang lain yang suruh bunuh?? Pergi cek kat rekod keterangan saksi di mahkamah. Takpun pergi tanye peguam yang mula2 kendalikan kes ni... ade diaorang sebut nama Najib tak??

      Delete
    4. Adoi.. Sembang punya la hebat " Seseorg tidak bersalah sehingga dibuktikan bersalah". Citer pasal mahkamah dah mcm dia tuan hakim je. Cakap pasal bukti dh mcm pegawai forensik. Kalau dh ada bukti pasal sirul dan azilah ke C4 ke, rekod imegresyen ke, pengarah episod ke, bw la mahkamah.

      Delete
    5. buat report polis... semua ahli pkr buat report polis.... aru betul... kalau polis tak nak siasat baru boleh buat perhimpunan.... aku pun mahu pm yang bersih. ada berani

      Delete
    6. tuh le pasai.... cakap sejibik mcm pakar atas pakar, setuju sesangat, pegilah buat report bagai konon dah ada bukti ..aduyai...nih apa yg pakatan haram nih suka buat demonstrasi yg xberfaedah... entah apa yg dornag dapat dan suka bebeno dgn demonstrasi tuh aku pun xtau...nak buat demonstrasi BERSIH tp nawaitu xbetul sebab itu Allah xmakbulkan....

      Delete
    7. 3.26...Buka blog outsyed the box ketahui siapa ai sebenarnya. Mgkin ketika itu kamu masih bersekolah jadi usahakan diri sekarang untok mencari KEBENARAN.

      Delete
  9. rekod kat imigresen bukan boleh padam suka hati. Sapa yg pada akan muncullah id pegawai tu yg kemaskini rekod. Aku kerja imigresen 10 tahun kat airport. Data tak masuk sbb kadang2 sistem off line. Pegawai kaunter kdg2 main bantai jer , cop paspot tanpa masukan data... aku bkn tak tahu kerja bdak2 peg imigresen ni.Baru beberapa tahun ni jer sistem baru upgred. Tu la baca haramkah saja, kenyataan mahkamah pun tak faham, sb dah kna spin. Kesian kat ko ( Anon April 1, 2013 at 4:44 PM)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rekod kat malysia senang2 boleh dipadam... tapi rekod di Perancis tentang kemasukan Altantuya pun senang2 boleh dipadam ke??? Polis sana pun mengesahkan altantuya tak pernah masuk perancis, tapi kalau fuckatan bahalol percaya je kata2 SuaraAnakHaram kata Altantuya pergi Perancis jadi penterjemah untuk Razak Baginda/ Najib.... nak suruh orang percaya lagi pada PEMBOHONGAN BESAR PEMBANGKANG ke?

      Delete
  10. Tak tau laa sama ada yg postkan ni buta dan bangang or yg percaya gambar ni samdol lagi biol. Dah sah sah tu gambar edited pakai picture publisher kot. Kalau pakai photoshop mmg sah baru berjinak2. Bukanker gambar amoi dlm screenshot tu jauh beza dr yg pakai spek tu.... mmg korang sumer dh kena kencing walawei

    ReplyDelete
    Replies
    1. nko tu yang beria backing cine nie apahal,
      belasah kang.

      Delete
    2. Yo la...semua tu gambar 'edited' ...video yg terjuloq terjuntai belalai tu pon 'edited' ...canggih tol org UMNO ..video pon bole 'edited' ...gambar makan aiskrim dlm jamban pon 'edited' ...gambar eli kangkang smp nampak hutan belukar pon 'edited'....dan kes Mad Sabu dlm bilik 121 pon telah di 'edited' oleh UMNO...kes adun berzina dlm koc ketapi pon di 'edited' oleh UMNO....

      ish ish ish....yg peliknya kisah DSN dan DSR di tudoh mmbunoh altantuya tanpa bukti setakat 'hearsay' boleh pulak di telan bulat2 oleh penganut PAS, PKR n DAP...tulah...kang kata BAHALOL marah....tapi mmg penganot pakatan haram JADAH BAHALOL...

      Delete
    3. Apa nak diharapkan dari juak-juak PR ni. Depa dah letak akai depa kat kepala juboq depa. Hari-hari dok kena sontot dek Nuar Berahi Al-Juburi Wal-Liwati Al-Bureti. Tu yang depa ni semua high semacam saja. Bodoh tak boleh diajaq, cerdik tak boleh di ikut.....

      Delete
    4. dorang nih hati dah gelap.... sebab tuh yg hitam pun dornag akan kata putih.... semua salah laku org2 dalam pakatan adalah salah UMNO/BN...hehhehehhhe.....takpun edited ler..photoshop bagai le.. padahal yg sah2 gambar TANTUYA yg diPSkan oleh TIAN namai CHUA tuh lah yg dornag jaja kesana kesiani walaupun siTIAN namai CHUA tuh dah ngaku mengPSkan gambo tuh.. dari sini pun dah bole baca dan buat konklusion camno minda puak2 haram pakatan nih berfungsi....kesian...yg pasti it's a NO NO and a BIG NO to PAKATAN for Malaysia, not now, not ever!!

      Delete
    5. Bijak sungguh orang-orang UMNO boleh edit video orang kuat Pakatan buat benda-benda tak senonoh.
      Orang-orang Pakatan pun tentu teringin nak buat video Rosmah atau Najib tapi sayang mereka tak ada kepakaran.
      Kesian.

      Delete

  11. Mat Sabu dah kata "Anwar Aljuburi"....x kan cai pakatan x caya kata2 timbalan presiden parti islam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju........sama cam Karpal kata Anwar IBrahim harus bertaubat..he has done enough damage to the country LOL...

      Delete
  12. nk tungu final episode ni..jeng jeng hik..hik..hik..

    ReplyDelete
  13. ..pompuan sundal tuya jgk lebai2 pas buat modal.. hehe.. pembela betina jalang.. mmg elok mampos pun.. taqbir!.. moosidol jgk yg susah nak mampos..

    ReplyDelete
  14. pas/pkr/dap... parti kongkek kuat... boleh lingkop negara bro...

    ReplyDelete
  15. menu istimewa hari ini


    1. SOP BONTOT
    2. AISKRIM JAMBAN

    ...............

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu untuk kau makan

      Delete
    2. sop bontot untuk nuabrahim, aiskrim jamban untuk mus ali

      Delete
    3. errrmmm....setahu aku, dua kali kes liwat membabitkan DSAI ni di mahkamah didapati tidak bersalah. ( Mahkamah dunia kta tak salah, akhirat aku tak tau lagi la) kalau mahkamah kat M'sia dapati tak salah Tapi nape org melayu umno masih gelar dia kaki jubor. Bukankah itu akan menambahkan dosa korang. Dosa memfitnah ni besar.

      Delete
  16. Maka tidak hairanlah PKR menjadi Parti Kebangaan sebilangan besar besaran Rakyat Malaysia masa kini.Semua perlakuan dan peradaban manusia zaman purba,jahiliyah,gaya moden masa kini,perbuatan di dalam mahupun di luar naluri kebinatangan menjadi amalan wajib para penganutnya.kehidupan terarah sepenuhnya kpd duniawi hawa nafsu serakah paling rakus diabad ke 21.PRU 13 belum diisytiharkan tetapi keterlanjangan dan kegelojohan puak PAKATAN sudah meletus di kemuncak kemungkaran yang tiada taranya.

    ReplyDelete
  17. Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.

    ReplyDelete
  18. orang PuKiR dari bawah hingga ke atas memang kaki sex. orang PAShit pun sama juga. sebab tu kepala otak dia orang bebal!!!!. mana yg baik atau buruk tak dapat nak kenal. Kalau lebai, lebai kulup. yang jantan bahan jantan. jahanam punya manusia. harap-harap ada yg melekat baru padan.

    ReplyDelete
  19. Puak pecacai PR yang mempertahankan kes ini termasuk, kes-kes yang melibatkan moral pemimpin PR yang lain, kepala otak depa pun sama saja... kebuloq seks.. Lepas tu salahkan UMNO.... depa tak tahu yang dedahkan perbuatan ni ialah kalangan dari orang-orang depa sendiri... itu pun depa tak reti nak fikir... UMNO jugak yang salah....puiii..

    ReplyDelete
  20. Kaunter Seks 1MALAYSIA Kini Dibuka..

    Terima kasih kepada rakan2 umno yang tak henti2 mesej di facebook dan twitter. Terima kasih juga kepada rakan2 umno yang sudi menyusahkan diri inbox aku di email untuk memaksa aku bercerita isu seks 1malaysia.

    Aku telah dilantik oleh rakan2 umno sebagai penyelesai masalah seks 1malaysia. Yang melibatkan pemimpin2 ataupun orang2 PR saja.

    Aku dilantik tanpa aku sendiri sedar aku dilantik maka aku dilantik saja la.

    Masalah kronik rakan2 umno yang pertama.

    Isu pertama : Pemimpin pkr kantoi melancap.

    Dimaklumkan rakan2 umno sangat kronik dan pedih hulu ahti memikirkan masalah lancap ini. Kesian. Mereka tak boleh tidur malam, tak boleh tidur siang, tak boleh tidur langsung. Mungkin hanya mati yang boleh menyelamatkan mereka. Tapi aku harap jangan mati dulu. Biarlah selepas PR memerintah, masa tu nak mati, mati la. Mati kerana terkejut pun oke.

    Hehe.

    Sekarang kita andaikan saja isu di atas betul. Kalau betul la. Kalau fitnah abaikan saja. Sekarang apa yang korang nak penyokong2 PR buat? Nak kata dia calon kat mana2 kawasan pun bukan. Nak kata dia ialah wakil rakyat pun bukan. Nak kata dia pemimpin tertinggi pun bukan. Apa jadahnya kami nak amek port hanya semata2 seseorang yang sapa2 tah.. kantoi melancap?

    Kesimpulan nya.. kalau korang nak balon dia balon saja la. Tiada had masa. Buatla apa2 yang korang suka. Jangan terjejas, menangis, merajuk dan apa2 saja la.. hanya kerana kami tak berapa amek port isu tersebut. Biasalah pemimpin tak glamer. Nak maki pun malas. Kami maki pemimpin pun ikut pangkat beb. Double standard ma. Tatau meh?

    Isu kedua : Pemimpin wanita PKR penang kantoi seks dalam bilik air..

    Ini pun rakan2 umno sampai berpeluh2 komen di blog dan laman sosial. Kesian. Tatau pula aku dorang begitu mengambil berat masalah2 yang melibatkan seks ini. Cuba usulkan kaunter seks 1malaysia kat Najib.. boleh la selesaikan masalah2 berbangkit korang kan. Takde la menyusahkan aku je. Dah la tak bayar gaji aku. Tapi dok desak2 aku ulas. Pelik gak tu.

    Hehe.

    Sekarang kita andaikan saja itu betul. Kalau betul la. Kalau fitnah macam biasa, abaikan saja. Ini kalau betul oke. Yang terlibat pun non muslim. Bukan orang islam pun. Jadi tak payah nak kecoh2 sangat la. Selagi tak ganggu kerja2 yang melibatkan hal ehwal rakyat.. kain dalam dia urusan dia. Jangan melebih2 sangat la sampai kain dalam orang pun korang nak sibuk.

    Dari korang runsing memikirkan masalah2 seks non muslim, baik tumpukan isu untuk selesaikan masalah2 anak luar nikah.. masalah2 kenapa remaja2 sekarang banyak buat maksiat, buang anak, jenayah sosial dan etc2.. majoriti muslim tu. Reti la fikir benda2 yang penting untuk difikirkan dan diselesaikan. Tinggalkan benda2 yang tak penting ataupun isu remeh temeh..

    Moga2 dengan jawapan ini dapatla menyelesaikan masalah kronik korang tue.

    Hehe..

    Tak payah la.. tak payah la nak marah2 aku, nak maki2 aku ke apa ke.. yang datang minta pandangan tue korang. Yang suruh ulas pun korang. Bukan aku terhegeh2 nak ulas apa seme. Dah tue kalau jawapan aku tak sama macam yang ada dalam kepala hotak kau, nak marah2 aku buat apa? Kalau nak jawapan yang sama pergi la baca blog yang tulis ulasan seperti mana yang ko nak. Bukan takde. Ade je. Bersepah kalau ko google kan. Yang ko datang kat aku juga buat apa?

    Hah..

    Apa..?

    Best baca blog aku ? Dah tue begini la cara aku mengulas weh penyokong umno. Redha saja sudah la..

    KAH KAH KAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isu pertama : Rosmah dituduh dgn mcm-mcm tuduhan.

      Dimaklumkan rakan2 PR sangat kronik dan pedih hulu ahti memikirkan masalah Rosmah ini. Kesian. Mereka tak boleh tidur malam, tak boleh tidur siang, tak boleh tidur langsung. Mungkin hanya mati yang boleh menyelamatkan mereka. Tapi aku harap jangan mati dulu. Biarlah selepas PR memerintah, masa tu nak mati, mati la. Mati kerana terkejut pun oke.

      Hehe.

      Sekarang korg PR andaikan saja isu di atas betul sbb UMNO tak akan sekali-kali anggap ianya betul. Kalau betul la. Kalau fitnah abaikan saja. Sekarang apa yang korang nak penyokong2 UMNO buat? Nak kata dia calon kat mana2 kawasan pun bukan. Nak kata dia ialah wakil rakyat pun bukan. Nak kata dia pemimpin tertinggi pun bukan. Apa jadahnya kami nak amek port hanya semata2 dia isteri PM yang .. dituduh mcm-mcm berbekal air liur tanpa bukti?

      Kesimpulan nya.. kalau korang nak balon dia balon saja la. Tiada had masa. Buatla apa2 yang korang suka. Jangan terjejas, menangis, merajuk dan apa2 saja la.. hanya kerana kami tak berapa amek port isu tersebut. Biasalah benda takde bukti. Nak maki pun malas. Kami maki pemimpin pun ikut bukti. Dia UMNO ke dia PR ke kalau ada bukti dia salah kami maki je. Takde Double standard ma. Tatau meh?

      Delete
    2. Isu kedua : Pemimpin komponen BN kantoi seks dalam hotel lama dulu..

      Ini pun rakan2 PR sampai berpeluh2 komen dan ungkit semula sbg bandingan video seks pemimpin diorg di blog dan laman sosial. Kesian. Tatau pula aku dorang begitu mengambil berat masalah2 yang melibatkan seks ini. Cuba usulkan kaunter seks 1malaysia kat Najib.. boleh la selesaikan masalah2 berbangkit korang kan. Takde la menyusahkan aku je. Dah la tak bayar gaji aku. Tapi dok desak2 aku ulas. Pelik gak tu.

      Hehe.

      Sekarang kita andaikan saja itu betul dan mmg betul sbb dia berani mengaku dan melepaskan jawatan dia dulu, x pulak dia nak tuduh-tuduh ini fitnah PR. Yang terlibat pun non muslim. Bukan orang islam pun. Jadi tak payah nak kecoh2 sangat la. Selagi tak ganggu kerja2 yang melibatkan hal ehwal rakyat.. kain dalam dia urusan dia. Jangan melebih2 sangat la sampai kain dalam orang pun korang nak sibuk.

      Dari korang runsing memikirkan masalah2 seks non muslim, baik tumpukan isu untuk selesaikan masalah2 janji yg tak tertunai dkt satu negeri tu yg mencipta sejarah kerajaan negeri yg disaman. Majoriti yg menuntut janji muslim tu. Reti la fikir benda2 yang penting untuk difikirkan dan diselesaikan. Tinggalkan benda2 yang tak penting ataupun isu remeh temeh..

      Delete
    3. Moga2 dengan jawapan ini dapatla menyelesaikan masalah kronik korang tue.

      Hehe..

      Tak payah la.. tak payah la nak marah2 aku, nak maki2 aku ke apa ke.. yang masuk blog sini bg pandangan tu kau. Yang bg komen pon kau. Bukan aku terhegeh2 nak ulas apa seme. Dah tue kalau jawapan aku tak sama macam yang ada dalam kepala hotak kau, nak marah2 aku buat apa? Kalau nak jawapan yang sama pergi la baca blog yang tulis ulasan seperti mana yang ko nak. Bukan takde. Ade je. Bersepah kalau ko google kan. Yang ko datang masuk sini bg komen kt blog ni buat apa?

      Hah..

      Apa..?

      Best baca blog ni ? Dah tue begini la cara aku mengulas weh penyokong PR. Redha saja sudah la..

      KAH KAH KAH

      Delete
    4. Diam ah kau betina mamak amenoworld...muka dah ah mintak ludah. Puuuuihhhhhh

      Delete
    5. M- Mengikut
      A- Apasaja
      C- Cakap
      A- Anwar
      I- Ibrahim

      Delete
    6. sah mamat ni dah kena bontot dengan nuabrahim

      Delete
  21. Buat projek dlm tandas dah jadi rutin biasa PKR.....

    ReplyDelete
  22. Masa yg sesuai untuk mentafsir semula Logo PKR, kini semakin jelas apa sebenarnya logo itu.... Cer komen sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lambang lubang jubor lepas dibalun !!

      Delete
    2. Lambang kote bengkok yg reput dan rentong.

      Delete
    3. macam kepala kote bila dilihat dari depan.. cuba korang andaikan anuar sedang acukan kote dia kat korang.. sama tak kepala kote dia dgn bendera pkr tersebut?? sekian..

      Delete
  23. smua org sama je..xde beza pun. Ada nafsu..xpyhla cr kslahan org lain.

    ReplyDelete
  24. ni sama macam Azmin corncake dalam jamaban

    ReplyDelete
  25. Yg bkn islam 2 p mati la... Tp yg islam ni,jubor minat dye.. Ish2 xleh terima tol

    ReplyDelete
  26. jubur, zina... bukan soal isle ke tak isle..
    yang penting.. perbuatan ni semua akan mendatangkan musibah kepada seluruh alam.........zaman jahilliah telah kembali. Semoga Allah melindungi kita semua, negara dan agama kita. amin3

    ReplyDelete
  27. Salam, blog sedara menarik dan banyak kisah sensasi

    dan telah dipautkan dalam blog Kinta Menjerit.

    TQ

    http://kinta-menjerit.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. lantak pi kat dpa la.awat kalut sgt.

    ReplyDelete
  29. Life without sex what the meaning as man. Suatu hari u punya brother kecil tak boleh angkat berapa banyak duit ada pun tak guna. Biarkan dia satu jual satu beli. Tak ada penjual mana ada pembeli.......

    ReplyDelete
  30. pukimak mereka... semua kaki seks, kalau mereka menang putrajaya, mereka akan kongkek semua orang malaysia !!!

    ReplyDelete
  31. itu perempuan nampak macam stim aje... mungkin semua betina cina babi suka dihentam dari belakang kot...

    ReplyDelete
  32. Perangai puak ni serupa pelaq pemimpin depa sedap dok menutuh sana sini lepas tu ada pulak pencacai tolong dok jadi pembela dgn dok tuduh ni semua kerja org UMNO...woiiiiii...UMNO ada bnyk kerja nak dibuat utk jaga rakyat..bukan mcm pemimpin hampa yg kalut dok jaga btg butuh dgn lubang puki masing2..tapi kalau dah gian sngt x leh tahan lantak hampa la nk menutuh kt mana pun..tapi pandai2 la cover jgn sampai kantoi..kalau dah kantoi tuu jgn la nk salahkan org lain kalau dah diri sendiri tu yg bodoh

    ReplyDelete
  33. tengok warna muka dgn warna badan pun sudah tahu ini gambar palsu ciptaan BN pariah. Next time, cerah-kan warna muka ah moi dan si tuanpunya batang sikit baru nampak real.

    ReplyDelete
  34. apa nak pelik, logo PKR pun sendiri pun memang dah macam lambang lubang jubur hahaha

    ReplyDelete
  35. kuat amput itu cina

    ReplyDelete
  36. Stupid.. siapa dalam sini yg suka komen macam dia perfect sangat tu, silakan mgumpat, yg brckp teruk sangat sini ni, gerenti mamat, wei, lu org, nama sja llaki tp kuat mgumpat, baik potong barang lu lah, kalau ada prempuan nak buat seks dgn lu, gerenti lu sambar kan? So, mana llaki yg x buat seks dgn prempuan sini yg x pernah buat seks dan x akan buat seks, haram atau halal, semua sama sja.. sedar lah diri, lu sendiri x sempurna, mau kutuk org lagi kah? Lepas ni boleh ganti tmpt Allah..

    ReplyDelete

Lu orang kasi tulis apa lu orang mau, Wa tak bertanggujawab!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH