Monday, January 21, 2013

Panas! Inilah masalahnya bila GAY jadi Blogger!

Aku tertarik nak ulaskan isu yang dimainkan oleh Blogger Gay Pakatan iaitu milosuam. Isu yang dimainkan jelas sekali menunjukkan pertapa rendahnya pemikiran Blogger gay pakatan. Isunya pasal 'fake likers' di melacurkini.

Ini benda yang dipertikai oleh blogger gay tersebut.





Persoalannya, Macam mana mereka boleh tahu ada 'fake like' sedangkan kita semua tidak tahu? Kalau betul mereka nak buat takkan lah mereka sebodoh macam tu mahu mengantoikan diri?

Jawapan dia senang saja, Sah kerja-kerja ni perbuatan pakatan. Kenapa aku cakap macam tu?

Siapa tak kenal pakatan? Apa saja sanggup dibuat demi nak 'attack' Rosmah. Siapa lagi nak buat kerja macam ni kalau bukan mereka. Perkara macam ni dah biasa terjadi. Dah kalah taktahu nak buat apa, Main taktik kotor. Last-last Umno juga dipersalahkan.

Salah satu contohnya inilah,


Benda ni pakatan yang buat pastu nak salahkan Umno kononnya Umno menyebarkan risalah anwar bogel. Dah takda modal nak tanggih simpati... Sama lah macam Anwar, Dah toron taknak mengaku alih-alih disalahkan juga pada Umno. Ye dok?

Sudahlah Milosuam. Dulu masa video anwar keluar pun hang dok kata tisu terbang lah apa lah, sedangkan pakar pun cakap itu Anwar. Inilah masalahnya bila Gay jadi blogger. KAH KAH KAH 


Yelaaaa... SEMUA SALAH UMNO!

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH!

6 comments:



  1. masa kat skola..klau salah kene pangkah

    takpe la klau UMNO salah..masa pilihanraya 13 bnyk dpt pangkah

    WAJIB pangkah UMNO/BN

    HAPUSKAN ZIONIST SERTA PROKSI2 DAN KELDAI2 MEREKA DARI BUMI MALAYSIA!

    -jairil johali-




    ReplyDelete
  2. laaa agak milosuam tu gayy...laaa..

    patuttt arrrr...... kemain beria2...

    ReplyDelete
  3. Sesama speses.

    ReplyDelete
  4. o si gay rupa nyer milosuam nie baru aku tahu...agak2 la klu nk fitnah umno pun..umno x main tektik kotor dan bodoh mcm tu...klu pakatan harami aku pecaya sbb dr pemimpin2 nyer sampai la pencacai nyer termasuk la si gay nie mmg suka main tektik kotor....

    ReplyDelete
  5. Kalau dah gay pasti dia orang suka yang kotor-kotor, kalau tak masakan dia orang suka lubang tahi. Tu pasal semua yang dikeluarkan dan yang dihasilkan semuanya SHIT...

    ReplyDelete
  6. la.. gay rupanya mamat nie.. ingatkan jantan...

    ReplyDelete

LU COMMENT APA LU MAU COMMENT WA TAK BERTANGGUNGJAWAB!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH