Thursday, April 11, 2013

Panas!!! Video Seks Pemimpin PAS Pula Tersebar!!!

11 comments:

  1. Saya malu apa org kuat parti PAS (Pantat Amat Sedap) buat.Kali ni undi BN setidak nya pemimpin BN tak da mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lps ni video Tg Hadi, Tg Nik Aziz pula akan keluar......ya ALLAH jauhkanlah negara ini daripda mala petaka mu....manusia di akhir zaman ini..macam2 di lakukan...samada betul atau fitnah hindarilah ..insaflah wahai umat Muhamad...tutuplah keaiban orang lain....malulah kita pda penganut kepercayaan lain....

      Delete
    2. Tengok dan sahkan video tu dulu...org lain sedap kita pula nak bela tak tentu pasal...bodoh...

      Delete
  2. MElambak pemimpin BN camtu...walaupun video ni keluar tapi rakyat tahu ini kerja umnobn. Vido edit zaman IT superimposed dan sebagainya dihujung jari... Tak mangkuk mana yg buat ko tanggunglah di akhirat nanti...jangan halalkan cikgu stopa biar pun satu saat. Biar kontang pahala macai bangang ni...

    ReplyDelete
  3. Kalau kita lihat seseorang itu buat sesuatu perkara yang salah, kita katakan salahlah, kenapa kita perlu bela dengan mencipta pelbagai alasan itu dan ini. Sikap seperti ini sudah pasti menggalakkan seseorang itu buat perkara yang tidak baik. kerana ada orang yang membelanya.

    ReplyDelete
  4. Admin, polis dah suruh remove. remove admin... nnt xdpt kita berjuang. gmbr xpe.. hehehe..

    http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20130415/po_12/Tindakan-jika-miliki-VCD-lucah-individu-mirip-pemimpin-pembangkang

    ReplyDelete
  5. Pemimpin pas bukan maksum. Sebagai manusia semuanya bolih berlaku terutamanya orang yg selalu kata orang lain tidak betul,kafir dan sebagainya.perlu berlapang dada dan terima hakikatnya sebagai pengajaran.bisanya bende macam ni bukan berlaku sekali tetapi berkali kali.orang putih kata you can fool people at one time but not at all time.

    ReplyDelete
  6. Yeah yeah im Cumming, im cumming ,tetiba je stopa cakap org puteh masa nk pancut, mesti kuat tingok cita blue ni,,yeah im cumming, hahahahaha, macam SIAL

    ReplyDelete
  7. ptot mjlis agama serbu je time tgh wat 2...bila da kntoi org xley kte ape da...kalo 'bn' upah pempuan 2 pon ak still slahkn 'big spender' nie...sape soh dia main...name pon pmimpin..kne la jge kredibiliti 2..kalo rse iman xkuat...xyah la jdi pmimpin...simple...

    ReplyDelete
  8. Trilastin is basіcally гecognizeԁ to assist
    get riԁ of these marκs whiсh
    are brought οn by physique developing аnd ρrеgnancy.


    my blog: trilastin review

    ReplyDelete

LU COMMENT APA LU MAU COMMENT WA TAK BERTANGGUNGJAWAB!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH