Sunday, August 5, 2012

Alamak der! Orang Tua Kutuk suka Pukul Bini dah panas der...

Walaupun blog aku ni kecil tak popular tapi blogger gila tua kutuk yang suka pukul bini itu sudah naik hangin satu badan.  Baru beberapa jam saja dia dah mula tuduh menuduh dan menghentam ikut suka dia, memalukan betul si tua kutuk hina ni der.

Kalau tak salah kenapa nak naik hangin der? Tak perlulah nak promo blog aku der , aku bukan macam kau nak tinggal anak bini pastu bersekedudukan dengan minah Indon... Sebab aku tahu apa yang aku cakapkan tadi semua tu benar der, sebab tu kau panas kan der?

Brader nak panggil aku mengkarong ke apa ke at least aku tak makan duit haram der , Ambil kat Tun Faisal gaji bulanan RM2500  pastu kata aku blogger BEBAS. Macam orang tak tahu der? Aku tak dibayar der... Semua orang tahu kat tempat kau tinggal, Kawasan Ampang tu status kau income kau der . Sebelum ni kau nak makan pun takda duit der.

Aku walaupun blogger baru cicak menkarung tapi aku tahu der ... Dalam gelak kau kahkahkah tu ada hangin satu badan der. Kalau cerita tak betul lu tak payah layan tapi marah lu lain macam der. Tak sangka aku der kecil kecil blog aku ni terasa juga kau eh der .

Lagi satu der, Kalau orang defend kebenaran janganlah tuduh orang makan duit,  apa kena mengena aku dengan Skinchan Bakar? Tua kutuk macam kau ni , siang malam pikir mana nak buat duit ... Lepas tu macam style Anwar juga kau tuduh orang lain der supaya tutup kemaluan lu der.. Betul tak der?

Aku ni bukanlah anjing siapa-siapa macam kau , Aku blogger baru yang banyak buat kajian tentang apa yang berlaku di alam maya ... Bukan macam kau asyik cakap fitnah kutuk sama sendiri kutuk pemimpin BN tapi bab Anwar jarang kau sentuh ... Kau hina bekas PM dan sesiapa yang tak bayar kau... Blogger bodoh Pakatan je tak kenal tua kutuk macam kau ni lagi, Aku akan bongkarkan semua cerita kau de . Aku kenal kau siapa kau tak kenal aku siapa.

Aku ada maruah der. Aku tak tinggalkan anak bini aku pehtu aku meroyan dan marah bekas PM sebab sebat duit aku, orang gila mana nak percaya dengan cerita mengarut kau der? Ada logik ke bekas PM nak tipu kau yang meniaga pun tak reti der? Kalau nak mengencing dan con orang lain kau boleh le der..

Bak kata orang tua der, kebenaran memang pahit nak ditelan der? Cukup la der untuk kali ini, nanti aku sambung lagi der. Salam perkenalan maut dari Cili Padi der. Ingat nama ni der, mengkarong kecil dan tak popular bernama Cili Padi.

10 comments:

  1. Ko dah jadi Ghost Chile ni der.. hahaha

    ReplyDelete
  2. pergh! mantap seyh! sape eh blogger ang ko nak uncover tu? aku rasa aku tahu... kahkahkahkah... memang patut pun dia kena... gila bayang dia tu...

    ReplyDelete
  3. cepat-cepat lah ye kasitau cilipadi... pok cik ni dah lah hati kecik sumbat pulak tu der... xsabo dah pok cik ni!

    ReplyDelete
  4. Xsuka blog FitnahAugust 6, 2012 at 4:41 AM

    Jangan ler henyak dia gitu sekali der, respek ler blogger No.1 Asia Pasific ni..orang lain mana berani berblogging macam dia, tak kira siapa kecuali Anwar dan barua-barua Anwar. Yang lain ExPm,PM,TPM,Ketua Wanita UMNO dan Sultan Johor semua dia balun dalam blog dia. Kes NFC dulu dia kata dia yg expose, lepas tu baru Rafizi Lembu buat folo-up.. tapi claim ProBN, bila tersepit batu koteh, declare keluar UMB, lepas tu bila tersepit batang koteh declare keluar UMNO. Sekarang da takda koteh..jangan ler kau kata berkedudukan dengan indon pulak, nak buat apa barang tak boleh guna lagi.

    ReplyDelete
  5. Terbaik la xsuka blog fitnah! Dia selalu kata Pro BN tapi tak pernah nak usik anwar mahupun pemimpin lain. maybe ini politik baru ajaran Tun Faisal kut?

    Blogger APA memang lahanat cibai le

    ReplyDelete
  6. komen kat blog tu boleh dikira dgn jari, tu pun dari cai pas, camnerrr bleh rangking no 1? guna 'bot' ke haper nak kasi naik rangking?

    ReplyDelete
  7. BAGUSLAH KAU CILI PADA BYK INFORMASI UG KAU BAGI KAT KITA TENTANG ORANG TUA KUTUK NI. CEPAT2 SIKIT CILI PADI BONGKARKAN RAHSIA, TAK SABAR NAK TAU CTE SELANJUTNYA.

    ReplyDelete
  8. bodoh punya org sape nak percaya bekas pm tipu duit org tua kutuk ni. cukup2lah fitnah kau ni pada org.

    ReplyDelete
  9. bodoh punya org sape nak percaya bekas pm tipu duit org tua kutuk ni. cukup2lah fitnah kau ni pada org.

    ReplyDelete

Lu orang kasi tulis apa lu orang mau, Wa tak bertanggujawab!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH