Sunday, January 19, 2014

Panas! Cinabeng Semakin Kurang Ajar!


  

  

  

 



Cinabeng semakin kurang ajar! Seorang lelaki cina telah mengeluarkan perkataan umno bodoh kepada para peserta perhimpunan, kemudian dia dikerumuni dan ditumbuk oleh para peserta perhimpunan. Walaubagaimanapun keadaan dapat dikawal oleh pihak polis dan lelaki tersebut di bawa ke balai.

Haaa kurang ajar lagi kau cina! Padan muka!!

9 comments:

  1. bagus...pasni, asal jumpa je cinabeng yg kurang ajar, belasah je...

    ReplyDelete
  2. Roboh2 rumah Orang, Roboh2 kampong Orang ..Jgn kena sembelih mcm kat Indon Sudah la LGE..

    Melayu=Indon=Burma=kalau cuit2 tak kisah, kalau lebih sangat mengamok habis kena kerat..

    ReplyDelete
  3. alamak beb tak sabra nak rayakan ulang tahun 13 mei....welcome 13 mei

    ReplyDelete
  4. Salam. Tak da lagi jalan baik..balun je..hamlau tu..

    ReplyDelete
  5. WelCome .. 13 mei

    ReplyDelete
  6. WELCOME ... 13 MEI..
    SUDAH LAMA MENANTI SAAT INI ..

    ReplyDelete
  7. Memang lawak tahap gila babi!! Muka, kulit dan hidung tak macam Melayu, ada hati nak mengaku Melayu pula, kangkong betoi pemimpin2 parti yg mengaku Melayu tu!! Masa dibagi peluang memerintah Penang depa tibai habis duit Melayu, duit orang kampung untuk buat projek2 karut depa sambil berkongkek dengan Cina MCA dan Gerakan. Dah hilang kuasa baru cakap nak bela Melayu, pi la cermin lubang hidung bengkok depa yang diimport dari Tamil Nadu tu dulu, kemudian barulah boleh mengaku Melayu. Ptuihhhh!!!

    ReplyDelete
  8. demo ganas umno kaki bodek najib.... jabtan peguam Negara x ambil ker?

    ReplyDelete
  9. salam blogger...minta tolong blogger dapat paut kinginwar.blogspot.com ke link blogger... saya sudah pun pautkan link blogger ke blog saya...sekian terima kasih...

    ReplyDelete

LU COMMENT APA LU MAU COMMENT WA TAK BERTANGGUNGJAWAB!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH