Thursday, April 4, 2013

Memang Tak Dapat Dipisahkan PKR Dan Seks!







-Sumber

18 comments:

  1. Salam tuan,

    Blog tuan sangat menarik dan sensasi.

    Mohon pertukaran pautan.

    tq


    http://kinta-menjerit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hahaha konspirasi....

    ReplyDelete
  3. UMNO salah hahaha

    ReplyDelete
  4. Macam-maaacam ada......Al juburi, al-liwati,al-sodomy ,al-ais krimi, al- lancapi, al-kangkangi,al-pelacuri,al-videohi.......ish ish ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. PKR - Parti Kaki Ranjang
      PKR - Parti Kuat Romen

      Delete
  5. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Sebarang perkara hendaklah disiasat dulu, takut2 fitnah,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owhhh kalau part korang fitnah, kalau part BN semua fakta ya? Seba tu rakyat ditipu dari dulu Pm terlibat dalam kes altantuya, umn0o rasuah la, sampai ke la takde bukti, last2 parti yang ngaku islam dah hampir jadi kafir...

      Delete
  9. Hi...i suka blog you....untuk pengetahuan saya pernah keje di thailand selama lebih kurang 8 tahun....di thailand nie banyak video2 yg kurang elok menyerupai wajah iras2 artis2 malaysia dan juga pemimpin2 malaysia...saya tak pasti samada video tu betul ke tidak..........sebabnya setiap wajah manusia mempunyai 7 seiras di dunia ini...
    itu sahaja....

    ReplyDelete
  10. hi..yeke...pandai org thailand tu ckp melayu kan....kahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  11. hahaha..fasih lak tu..musykil huhuhu.

    ReplyDelete
  12. Bodohla.. Dia kata dia pernah kerja kat thailand.. Bukan orang thailand.. Hahaha

    ReplyDelete
  13. UMNO PARTI SUKA FITNAH = MATI MASUK NERAKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. mne de ske fitnah ni cte realiti... tu le pkr klu dh bpe borek anak pun rintik leee... hi hi..

      Delete
  14. ala ngaku jela anuat oi..aku org kampung hang aku kenai la hang!

    ReplyDelete
  15. http://mediashahalam.blogspot.com/2013/04/khas-pru-13-himpunan-patriotik-anak.html
    ucapan penuh PM di Himpunan Patriotik Anak Muda Selangor hari ini

    ReplyDelete

Lu orang kasi tulis apa lu orang mau, Wa tak bertanggujawab!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH