Friday, November 23, 2012

Tak salah doa kerosakan orang lain - Khalid Samad

10 comments:

 1. This moron known as khalid samad is brainless as far as giving statement regarding Islamic matters Thou he claimed to have studied in the UK which is secular in nature, on Islamicissues he knows nuts . Moral of the story, shut up your mouth khalid

  ReplyDelete
 2. Masa saya mengerjakan umrah saya berdoa agar Allah gagalkan Dan hancurkan org2 yg menggunakan agama untuk kepentingan politik. Maksud saya menyalah gunakan agama utk mendapat kan kuasa. Boleh ke saya doa macamtu?

  ReplyDelete
 3. Ya Allah Engkau hancurkanla khalid samad gereja ni..Engkau hapuskanla khalid samad..Engkau binasakanlah khalid samad..KO khalid samad..(tak salah kan doa nih?)

  ReplyDelete
 4. Kalid samad kata : UMNO zalim...apa yg zalimnya..ikut ko la mad...PRU 13 ni kami tetap bg undi kat BN...untuk undi PR kim salam je la...cwemah siangmalam tp habuk pun tarak..buang masa je....apaaaa baranggggggg...!

  ReplyDelete
 5. kes bavaria rafizi tongong...
  kes murtad lina joy/selangor
  kes doa hancur umno..kelantan
  kes ucapan nurul izah agama samarata.
  kes nicky ajis umno murtad
  kes LGE roboh rumah org melayu-penang
  kes nizar 999 th tanah diperak
  kes MB khalid tipu ibu tunggal
  kes air kuning dikelantan
  kes air rawatan diselangor
  kes suaram penipu
  kes badrul balin bini org

  byk lg kes2 yg sya xsebutkan..inikah parti politik pembangkang yg perli kita sokong..
  PRU 13 ni mohon maaf la..jgn harap kami undi PR....  g..

  ReplyDelete
 6. UMNO zalim. Suka hatilah nak kata zalim. PRU13 tetap undi UMNO/BN zalim. Peduli apa. Janji PR lingkup terus.

  ReplyDelete
 7. YA ALLAH YA TUHANKU< KAU MAHA AGONG DAN MAHA PERKASA, DAN KAU LAH TUHAN YANG BERKUASA DISEKELIAN ALAM INI KU MOHON PADAMU YANG ALLAH> KAU HANCURKAN LAH KHALID SAMAD YANG TELAH BERSUBAHAT DENGAN KAUM PEROSAK YANG MENJUAL AGAMA SUCI MU ISLAM. KAU LAKNATKAN MEREKA INI AGAR MEREKA SUDAH NYATA MENJADi MUSOH ISLAM BILA BERSEKOKOL DENGAN KAUM KAFIR HARBI YANG MENJADI MUSUH ISLAM YANG NYATA...AMIN ( Bolehkan kalau kita doakan begitu )

  ReplyDelete
 8. wooii nelkie69,

  kalau iye pu ko tu gay, hidekan ko punya profil dulu. penuh dgn laman gay.

  ReplyDelete
 9. Ibu2 tunggal yg terinaya dgn janji palsu pr tu kau tak suruh lak mereka berdoa... Ayuh 2000 lbh ibu tunggal yg teraniaya oleh janji palsu pr doa kan lah kehancuran khalid samad ni.. Tak salah kan?

  ReplyDelete
 10. Dari: Raja Haji

  Para sahabat semua, usahlah kita memaki hamun, mari kita tingkatkan iman kita, bersatu demi mengakkan syiar agama Islam. Hanya Islamlah yang sebenar-benarnya. Diakhir zaman, manusia haloba gunakan segala cara untuk memiliki kuasa dan sanggup menjual agama untuk kekayaan dan harta.

  Usah kita terpedaya dengan mereka. Janganlah kita berpecah kerana kafir semakin kuat dan Islam semakin lemah akibat perpecahan. Telah byk contoh, negara Arab, Iran, Syria, Libya, Iraq, Mesir dan lain2 diambang kemusnahan kerana lemahnya umat Islam. Janganlah kita di negara ini berpecah belah hanya kerana politik. Umat Islam akhir zaman ramai tetapi hanya ibarat seperti buih2 di lautan, musnah sekelip mata dalam deruan ombak.

  Ikhlas: Raja Haji.

  ReplyDelete

Lu orang kasi tulis apa lu orang mau, Wa tak bertanggujawab!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH