Thursday, October 23, 2014

Ustaz mu tunggu Video datang!




191 comments:

  1. Replies
    1. Reverse physico daripada puak-2 PKR/DAP untuk memburukan umno.... tapi ini hanyalah photoshop ... kepala UAI, badan cina.... kalau ini gambar video, mungkin boleh percaya.....

      Delete
    2. Sokong... jht betoi game puak2 ni... kita melayu jgn brpecah...

      Delete
    3. Bro, masa edit photoshop tu, klik pada layer kepala UAI. Pastu klik menu Image->Adjustment->Brightness & Contrast.. Adjust slider biar warna kepala tu tak jauh beza dengan warna badan.

      Delete
    4. Bro, sori ye.. Tips tadi tu patut diguna KALAU pic ni di edit dlm photoshop je. Kalau bukan edit, tak perlu guna tips tu.. Sbb lepas tgk foto ke 3, aku rasa mcm foto ni original bukan photoshop.

      Apa2 pun, kalau pic ni original, harap2 perempuan tu isteri UAI dan harap2 semua ni bukan dtg dari kem BN, yg akan menyebabkan sesama Islam ni kembali berpecah belah. Padahal baru je UMNO & Pas bersatu masa kes anjing hari tu.

      Delete
    5. Ya betul... kalau itu isteri UAI... apa nak dikesah... semua org normal mcm tu apa... cuma yg dikesalkan cuma CARELESS..

      Delete
    6. Celaka ke atas org yg buat gambar, sokong, publish, share, dsb.
      Bala Allah ke atas meteka yg musuhi para ulamak.
      Hancur musuh Allah!!!

      Delete
    7. hurrmmmm.... ni mmg ada video pun... bkn stakat gambar lg.. mmg btol2 video... sebijik cam orang 'dituduh' dan sebijik gak la dlm pic ni

      xtau nk ckp ape... tp Allah ada bg amaran... jika kite membuka aib seseorang.. Allah akn membuka 10x ganda aib kamu...

      adakah si pelaku gmbar/video ni pernah membuka aib org... ataupun ni adalah ujian berat keatasnye

      adakah ini akibat krna sntasa megatakan orang lain yang ingin tahu dan belajar dgn perkataan 'bowdow' dan megulangi 'bowdow' beturut2 hingga meyakitkan hati org yg ingin belajar? atau sje 'suke2' wat lawak dgn merendah2kan ilmu org lain... kerana... tiada 1 kitab salasilah pun di dunia ni menyatakan Saidina Ali Karamullah Wajjahah insan yg digambarkn sbgai kunci gedung ilmu oleh Rasulullah megeluarkn perkataan 'bowdow' (atau seangkatan dngnye) kpd sesiapa yg betanya kpdnya dgn ape jua jenis soalan...

      apa pun puncanye.. ia mmg ujian yg sgt berat... klu 'si pelaku dan pelakon' mmg btol ada mebuka aib org lain...(pasal 'bowdow' mmg die salu sebut pun... xleh nk kata ape) anggap je ni kifarah dunia

      Datu Nuar Berahi-m Kiram

      Delete
    8. Bro..sori interupt..tp brdsarkan ayt awk yg mngatakan saidina ali tu gedung ilmu..itu hadis palsu..hrap blajor dlu ya..jngn pkai amik j hadis ni..n kpda ustaz azhar idrus..hrap brsbar.

      Delete
  2. Replies
    1. Macamana kau tau? Kau nampak ke?

      Delete
    2. Isteri kau lah!!!

      Delete
    3. isteri dia tak apa laa....bukan tak apa laaaa...lagi panjang filem lagi best huhu

      Delete
  3. wah!......lagi best gegak gempita sedersawarsa.......tak airanpun ullamaks.......amat berseni....kalahkan seni pelakon hardcore cina doll...

    ReplyDelete
  4. Aku dr dulu dah rasa somthing wrong wth him. Aku tak pernah percaya dgn ceramah dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku rasa ko yg something wrong..sesat

      Delete
    2. @anonymous2:27 ko yg sesat

      Delete
    3. tak minat UAI.. ceramah dia syok sendiri.. org lain semua bodo (ikut style UAI ckp) dia je btl.. best lagi Us. Kazim atau DR. MAZA..

      Delete
    4. aku dari dulu memang tak minat kat UAI ni ceramah dia entah apa2 merapu je.ceramah dia tak ada tajuk pun mrepu je bila dia cakap. pernah datang kat daerah kg aku ramai yang pergi termasuk lah menantu n suami aku bila mreka balik aku tanya apa tajuk ceramah dia menantu kata tak ada tajuk. aku suka klau ust. tu bila beri ceramah ada tajuk so senang lah kita nak fokus.ni tak cakap sikit ketawa je yang lebih

      Delete
    5. @Anon 10:57
      bab ada tajuk ke tak ada, tak perlu jadi isu. Kalau orang jemput, biasa yang jemput bagi tema. Kalau kuliah mingguan, akan ada bab sebab bahas kitab.

      atau boleh putarkan balik statement, menantu mak cik yang tak tahu tajuk atau memang tak ada tajuk/tema?

      juga, UAI dah banyak kali cakap yang dia ada style dia sendiri mengajar. Kalau tak suka tak payah datang ceramah dia, pergi ceramah orang lain. Tak perlu nak burukkan kata merapu etc2. UAI sampaikan kebaikan, maka ambillah yang baik, yang tak berkenan dan tak elok tu tinggallah.

      Dan, jangan pulak marah kat orang2 yang tanya soalan2 seperti tak ada tujuan dan faedah kat UAI. Sebab saya rasa bagi mak cik, mereka pun masuk kalangan merapu, tapi bagi pendakwah bebas macam UAI mereka adalah sasaran dakwah yang boleh didekati atau didekatkan dengan kuliah dan kebaikan dengan cara begitu

      last but not least, saya tak tahu sesuai ke tak untuk disebut, tapi sekadar perbandingan. Al-Qur'an pun tak disusun ikut bab2 seperti ayat hukum, aqidah, sejarah dll. Kisah nabi Adam ada dalam surah al-baqarah, surah al-hijr. Kisah nabi2 lain pun sama. Ayat2 hukum ada di surah al-baqarah, surah al-maidah, surah an-nur dll. Kalau guna akal cetek memang tak nampak apa hikmah ayat2 dan surah2 al-Qur'an disusun begitu, tapi bagi yang mempelajari al-Qur'an mengetahui dan merasai hikmahnya

      Delete
    6. Anon 12:54am

      Bersemangat membela. Semoga tidak berputus asa.

      Aku dh tgk video tu dan berani ckp ori xde kesan manipulasi. Xyah mempergunakan Allah, agama, Islam dsbg. utk damage control sbb aku pakar dlm bidang fotografi dan videografi. Ilmu dlm dunia ni terlalu luas dan jgn pandang rendah pihak lain sbb kau perasan ilmu agama kau dh cukup power.

      Delete
    7. Saya boleh hasilkan video serupa guna adobe after effects. Amik masa lama tapi boleh dilakukan. Nak tukar2 kepala orang bukan masalah, contrast warna pun bukan masalah. Tak tgok lagi video UAI ni tapi based on gmbr nampak edit amatur.

      Delete
    8. hahaha anons 12:06 awak hebat..yang penting bersemangat
      membela betul tak betul tak usah peduli haha

      Delete
  5. badan warna putih kepala warna itam. agak2 macam tu ke badan dia? hahaha sndiri mau pkir la bos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko yang tak tau berfikir!!!!

      Kan dah kata tunggu video samdol!!!

      Delete
    2. Dalam ni, yang komen banyak RBA.... hanya satu matlamat, naikkan kemarahan pas kpd umno, berikan sokongan kpd aljubbb.... pecahkan kesatuan melayu....

      Delete
    3. kalau mcm tu, tggu jea laa vdeo tu .. jgn nk mengaibkan owg sesuka hati tanpa ade bukti yg sah n psti .. ingat, kyte smue ssame mnusie .. hdup umpama roda, kdg d atas kdg d bawah .. #pringatan utk dri sndri jugak

      Delete
    4. dah tengok dah...mmg UAI kot.
      http://mymediahubonline.blogspot.com/2014/10/video-lu-cah-lelaki-mirip-uai-tersebar.html?m=1

      Delete
  6. Nampak sangat photoshop, tak real langsung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpk sgt lembab.. tu mmg asal dr video..

      Datu Nuar Berahi-m Kiram

      Delete
  7. Nak justify anwar kena fitnah. Bodohlah, anwar dah 15 tahun, orang dah masak dengan perangainya. Satu dunia sudah sedia maklum. Siap bukti DNA lagi.

    ReplyDelete
  8. Better diam dari lebih2 bang... memalukan nanti org akan cakap kerja umno walhal nak alihkan isu 29hb oct.. paham2 je la.. so I totally dont agreed ..

    ReplyDelete
  9. Mashaa Allah.. sy pengetua madrasah sungai limau akan megarahkan pelajar2 sy yg rata2 hafiz quran mengadakan majils solat hajat mlm jumaat esok untuk mohon petunjuk kebenaran ustaz azhar idus... jika tidak benar gbr diatas. Mohon Allah tunjukkan penulis ini dgn apa cara yg dikehendaki Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Edit ni.pengetua sekolah jgn terpedaya pulak

      Delete
  10. Bahaya skrg bawak bini gi hotel pun.. spy cam merata2. Dunia semakin gila utk jadikan semua benda sbg wang.. Aku yakin video ni jika betul pun dia dengan isterinya.. tp mcm nk kenakan Azhar Idrus.. dia pakai selimut tanda bagus lah ikut cara Sunnah. Kalau bogel je habislah aib.. Sbb itu Nabi sunatkan pakai selimut bila bersama isteri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni lagi satu SAMDOL!!

      Tunggu videolah BONGOK!!

      Delete
    2. Bodoh org kt ats ni. Yg ko nk mrh siap ckp tngu video tu pehal? Org tu ckp je suh ikut sunnah. Bkn condem. Bangang

      Delete
    3. Yang suruh tunggu video tu adalah RBA... tak payah tunggu, video tu tak ada... yang ada hanyalah photoshop yang mereka buat dan sebarkan.... kemudian suruh orang tunggu video (yang tak wujud)... inilah kerja buat dapigs nak lagakan melayu.... PDRM harap cari penyebar gambar ni sampai dapat... taji betul2.

      Delete
    4. Fuck you.. Mmg btol2 ada video laa. Aku dh tgok.. Mmg btol sbijik mcm UIA tp aku xprcya dgn smua ni.. Fitnah belake...

      Delete
  11. Akhir zaman penuh fitnah dan aib mengaibkan.
    Dosa bertambun2 lah dgn sebar aib.
    Hanya penguasa undang2 shj boleh didedahkan aib itupun jika khalwat atau zina. Kalau dgn isteri sendiri dlm kenderaan pun hak mereka..

    Astaghfirullahaladzim.. penyebar2 aib..

    ReplyDelete
  12. Kalau betul,tunjuklah videonya....... tak payah tunggu-tunggu.Gambar super impose atau photoshop pun boleh.

    ReplyDelete
  13. Nak buat photoshop pun macam orang bodoh saja. Belajarlah banyak sikit wahai puak RBA. Tak ada kualiti langsung.

    ReplyDelete
  14. Tak payah nak menipulah, kalau setakat kerja photoshop macam ni bukak tadika pun boleh bikin. Berani bawalah video macam video chinadoll omega tu.

    ReplyDelete
  15. Woi admin hati hitam. Dia bukan politikus.. Kau nak aibkan dia buat apa (kalau video bluelah). Masyaallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woi bongok!!!

      Kalau ahli politik tu memang lah tapi ini ahli Agama ka sana sini beri ceramah memang pon patut di dedahkan kalau memang penipu besar.

      Dah lah ceramah dia cenderong kapada hiburan dan bukan pengetahuan Agama banyak pulak BONGOK2 yang suka.

      Dekni patut di gelar entertainer daripada gelaran uztadz!!!

      Delete
    2. Ko tu yg bongok..atleast die ade juga useha utk sedarkan umat islam..ko tau kutuk..bodo punye org..

      Delete
  16. Masya Allah .. Bertaubatlah admin ..

    ReplyDelete
  17. Derrrr... Ku blaja multimedia.. Jnggut ngan bahu pompuan tuh pon lain mcm... Agak2 la der.... Hahhahhaha....dunia2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. OOoo ada topik diskus pasal janggut ostad dgn perempuan dalam course multimedia rupanya...

      Delete
  18. لا حول ولا قوة إلا بالله

    ReplyDelete
  19. Terang2 fotoshop. Poorly done.

    ReplyDelete
  20. Lbh baik blogger pro umno jgn terlibat. Biarkan video ini dijumpai sendiri oleh mereka penyokong pr.

    ReplyDelete
  21. Kalau dari segi gambar memang nampak tipu.kalau di screenshot dari video kemungkinan video ini wujud sebab dari kualitinya.

    ReplyDelete
  22. Photshop 100% tone gambar kepala sawo matang colour dia badan putih macam orang jepun/cina. Cut & paste bahagian tengkok.

    ReplyDelete
  23. Tetiba je tang kepala azhar idrus tu gelap berbanding badan. Bagus lg dorang buat superimpose pd artis hindustan. Lg nmpak real. Kerja photoshop nk kenakan azhar idrus ni kurang cermat. Belajar sikit lg la ye, kasi tamat kursus. Hehh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah citer pasal kepala gelap badan tak gelap, boleh jadi sebab lampu sebelah kiri ostad atau sebelah kanan pempuan tu. Kita tunggu je video kuar baru kita cakap video besi, K?

      Delete
  24. Ya Allah. sekiranya perkara ini adalah fitnah dan pelaku fitnah ini tidak bertaubat. hancurkanlah dia dan kumpulan2nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah, SEBALIKnya jika benar sepertimana yang didakwa, Kau turunkanlah keatas dia dan kumpulan penyokong2nya BALA supaya mereka insaf dan bertaubat nasuha akibat dari memperkudakan agama sucimu demi kemewahan dunia.

      Delete
    2. Tapi sekiranya perkara ini benar bagaimana....

      Delete
  25. Moral: Jangan sesekali tangkap gambar diri sdg berasmara dgn bini atau apatah lagi sdg berzina walau secanggih mana pun smartphone anda, kerana ianya mudah dicuri.

    ReplyDelete
  26. Tingginya hidung ustaz tu....bodoh tahap binatang si pengedit

    ReplyDelete
  27. Ustaz ni yg kuat kutuk umno...

    Sekarang rasakan mainan redbean....

    Mengelupor kau....

    Redbean mau main persepsi.....

    Macamana ustaz yg polpular mcm kau boleh vuang persepsi dan fitnah readbean ni....

    Bila readbean fitnah umno...ko bukan main suka menyahut malah sambung lagi...

    Aaaa sekarang dpt rasakan fitnah readbean.... macamana ko nak jelaskan pada budak kecik yg tgk gambo ko ni... org tua yg naif... org muda yg benci kau...

    Fikir2kan.....

    Harap2 kau cpat sedar bahawa umat islam msia wajib bersatu....

    Tidak ada keperluan lg utk parti pas berpolitik... tutup kedai dan bubar saja...

    ReplyDelete
  28. Buatlah fitnah sahabat.... eaok lusa ibubapa kamu atau anak2 kamu atau kamu sendiri difitnah sebegini rupa baru kamu tahu akan seksanya.... itu baru didunia yang akhirat tak cerita lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana mu tahu ini fitnah? Maksum sangat ke puak PAS sampai tak payah tengok dan perhalusi bukti dulu pakai reject terus semua tuduhan?

      Delete
    2. betul tu, mcm sblm ni, model seluar katak tu. kan betul.

      Delete
  29. Jgn bergaduh.....kita tunggu,kita lihat,kita selidik...samada sahih atau tidak....dunia akhir zaman ni mcm2 bleh berlaku...samada kita bleh terima atau tidakk..kepada anda yg taksub ngn ini ustaz...harap bertenang...beliau bukannya maksum.kepada mereka yang was2..juga harap bertenang..kita lihat peristiwa seterusnya.

    ReplyDelete
  30. Mana bedio besi? den tak cayo selagi tak tonton bedio besi

    ReplyDelete
  31. blogger ni pun pundek jugak.
    dah tau fitnah or tak sahih ataupun sekadar divert supaya sokong anuwar,yang korang pi tempek gambar tak sahih tu apehal?
    biar je la buat sunyi sepi je bila dapat bukti konon gambar ni melalui emel....
    biar orang yang hantar gambar ni jadi anjing kepanasan sebab nak perangkap blogger BN tak jadi...

    ReplyDelete
  32. Fitnah akhir zaman. Ingatlah allah maha adil. Inilah yg dinamakan dajjal. Taubatlah sahabat.

    ReplyDelete
  33. Umno nyer kije ler ni

    ReplyDelete
  34. Astaghfirullahalazim... memang Allah SWT jadikan manusia hidup berpasang pasangan. Adakah penulis tahu siapakah wanita tersebut. Jika isterinya, adalah halal baginya.

    PAda pendapat saya ini adalah kes khianat yang sengaja ingin menjatuhkan kredibiliti seorang ustaz dan sengaja untuk memusingkan isu anwar ibrahim. Tidak diketahui perbuatan siapakah ini. Semuga Allah SWT memberi taufik dan hidayah kepada dalang khianat ini.

    Perbuatan mengaibkan orang lain dalam pelbagai cara smaada melalui video ataupon gambar adalah perbuatan khianat yang dibenci disisi Allah SWT.

    eloklah penulis hentikan niat tidak baik ini. Astaghfirullahalazim...

    ReplyDelete
  35. Masya Allah, kenapa orang yg fanatik ni jadi mcm di jahil, kan Allah Taal a berfirman, Wahai org2 yg beriman, apabila dtg org fasiq membawa berita maka selidiklah terlebih dahulu.. Sekarang masaalahnya, confirm Kah berita ini dr org fasiq? Kalau x past I, maka lebih wajib lagi kita selidik, bukan terus kita tolak dan tuduh pembawanya membuat fitnah, atau lebih dahsyat lg mendoakan kehancuran kpd mereka, ini anda kejahilan atau taasub buat yg melampau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh cnfirm la org yg sebar Ada niat x baik.

      Delete
  36. Agak2 la nk fitnah pun..bdn putih kpala itam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer laaa janggut pun itammm haha

      Delete
  37. Tolong la matang dalam menyerang...jangan jadi sampah...cite cmni ko ingat rakyat percaya ke??jangan jadi bodola...rakyat jemu dengan serangan cmni..aku percaya hal ni fitnah 100%..walaupon kite sefahaman politik..tp aku x suke cara ni...please matang la skit...kite hentam berfakta dan perkara betul..bukan adakan kontrovesi...

    ReplyDelete
  38. aku geram tengok pompuan 2, putih melepak, genit lak 2, adoii..., memang geram la..

    ReplyDelete
  39. Jangan menuduh UMNO tak tentu pasal, orang yang kaki fitnah ni jangan disebabkan anda, UMNO pula yang disalahkan, entah-entah puak DAP yang punya kerja untuk hancurkan perpaduan orang-orang Melayu di negara ini.

    ReplyDelete
  40. br aje receive rakaman dia...tgk bukan video superimpose..tgk muka mcm isteri ustaz yg 2nd..dan ada pihak ke 3 merakam...maybe leh assuming..ustaz seorang yg kinky...dan buat rakaman bersama isteri pertama...maybe...

    kalau benar ni rakaman UAI...mohon UAI jgn menipu mengatakan fitnah...be gentle mcm chua soi lek...

    ahaks..

    -smh-

    ReplyDelete
  41. Kan dah kantoi.....HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA... tapi betul ke dia badan putih melepak macam tu. Puak2 yang bodoh belaka sahaja akan percaya fitnah ni. Budak kecik yang belum baligh pun tau bezakan antara gambar tipu dgn betul. ni kan pulak terang2an tipu. Semoga Allah melaknat orang yang berani memfitnah ulama benar (fathul bari tu ulama ke? apsal senyap je kisah anjing n mariah carey masuk malaysia... g tengok sekali la tu..) Senang kata.... Hanya UMNO shj akan percaya fitnah ini. sudah2 la nak fitnah orang, x sedar lagi ke malaysia ni dah banyak bala.

    ReplyDelete
  42. maaf..isteri utaz no 3...lupa dia dh kawen 3...
    tp takpe..ni rakaman dia dgn isteri dan kemungkinan dirakam isteri lain...

    kira ok la tu..dr ada sorang ustaz ke apa penah kecoh...suka main ikut pintu belakang...apa la hujah dia guna kan...

    -smh-

    ReplyDelete
  43. cuba dapatkan rakaman sebenar...aku dh tgk...gamba tu cerah sbb effect cahaya lampu...

    -smh-

    ReplyDelete
  44. Usaha terdesak untuk mencari puak guling atas jalan untuk kes liwatnya.

    ReplyDelete
  45. photoshop level 99999

    ReplyDelete
  46. Da de vdeo la..sy pn dpat..tul ke bni dia..lau bni x pe la..

    ReplyDelete
  47. Fitnah akhir zaman.. nak jatuhkan seorang ulamak tu makan masa x sampai 1 hari. Tapi nak cari pengganti ulamak perlukan masa yg lama.

    ReplyDelete
  48. Tak baik mengaibkan org...mgkn tu wife dia. Klu lah satu nanti korg ada kt tempat dia, tgh bersama wife sendiri tetiba hotel rakam. Baru tau malu x tertanggung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bab aib mengaib ni aku paling sensitif. Aib di ketegori kan kepada 2.Kalau melibatkan masa lampau dan kini telah bertaubat, part ini kita patut lindungi. Tapi perkara terkutuk yg tak insaf2, wajib kita dedahkan.

      Delete
  49. Hai orang-orang yang beriman, jika datang kepadamu orang fasik membawa suatu berita, maka periksalah dengan teliti, agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu”. [Al Hujurat : 6].

    ReplyDelete
  50. Aku phototographer professional. Aku x ckp si pelaku adalah si tertuduh tp foto tu mmg ori xde kesan manipulasi. Boleh check kt fotoforensics.com. Pengajarannya jgn syok sgt judge org itu dan ini. Jgn menjual agama, nabi berdakwah x minta upah pada kaumnya. Jgn nk backup guna nama Allah, Islam, agama, neraka, fitnah dsbg. Lain kali jgn berpura-pura alim mcm diri kita plg suci. Aku dh lama nmpk puak2 agama ni golongan yg gila seks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. isteri 3 orang, tapi masih nak rasa amoiii....

      Delete
    2. Serupa itu Stopa Spenda....

      Delete
    3. Bahaya org mcm ni guna agama tp diri sendiri mcm setan. Nasib baik aku x penah taksub dgn ostat setan ni.

      Delete
  51. Admin, padam post ini, harap... Jazakallah

    ReplyDelete
  52. TUNGGU BALASAN ALLAH SIAPA PEMBUAT FITNAH INI..........ALLAHUAKHBAR..ALLAHUAKHBAR..ALLAHUAKHBAR

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... marah bebenor...

      Delete
  53. susah nak cakap.... uai tu.. aku mmg x follow die sgt... xbani nk ckp pape.. tggu je la penjelasan dr uai

    ReplyDelete
  54. Bodoh org yg taksub dgn ostat penipu ni. Warna badan dan kepala x sama sbb faktor effect cahaya Matahari pd pemakaian di badan. Muka aku lebih gelap berbanding dengan badan sbb aku byk buat kerja outdoor. Kalau video ni betul, aku doakan Tuhan beri hidayah pd para penyokongnya yg taksub utk bertaubat dan kembali pada agama Islam. Ceramah agama dia ni byk ckp kosong.

    ReplyDelete
  55. Kalo fitnah,doakan orang yg sebar mampos kena langgar dgn lori sampah...

    ReplyDelete
  56. sape yg sebarkn ni baik betul atau tak...mmg tak takut bala Allah SWT turun...puting beliung dah turun...taufan pun baru ni dah turun...lepas ni apalak turun...bala dtg sapu semua org tak kira warna politik...mmg laknat sape yg buat kerja ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk songehlah kau ni. Kena batang hidung sendiri bagi mcm-mcm alasan. Jehar Derus bukan nabi nk minta turun bala kt Malaysia. Kalau nabi Luth tu lain la, kaum dia melampaui batas dgn amalan homseksual. Ini sendiri punya video, kalau x pasti tunggu keluar video baru buat penilaian. Kalau betul, bala tu patot kena kt dia ngan pengikut2nya yg taksub termasuk kau.

      Delete
    2. hoi anon 2.07 pm.
      yang ko yakin sangat UAI ni bersalah nape eah? selagi tak sahih jangan pakai fitnah...yakin sangat ko kan...kalau tak betul benda ni nanti ko merangkak la cari dia kat padang mahsyar nanti...

      Delete
    3. Jangan nk berlagak hollier than thou. Kau ingat ostat ni xde buat dosa dgn orang. Nanti kt padang masyar dia merangkak cari staff dan pemilik mcdonald yg dia fitnah sebagai milik yahudi.

      Delete
    4. Ko ni lg sekor bangang.org yg pcaya ni Mmg mudah diperbodohkan.mcm ko.msti hdup ko xbest kn?

      Delete
    5. Truth is hurt, kahkahkahkah. Tu la taksub sgt.

      Delete
  57. Jangan salahkan sesiapa.. undang2 kan ada.. kita harap PDRM siasat hingga akar umbi dan mengenakan tindakan yang setimpal supaya jadikan iktibar pada semua rakyat malaysia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia mana percaya polis...

      Delete
  58. statement punya neutral bala dtg sapu tak kira warna politik...ada bahalol terasa...klau puting beliung turun langgar 1 Malaysia...takde masa nak scan nak pilih2 org ni betul org tu salah...kot2 klau aku dgn si bahalol ada masa tu...dua2 K.O kena langgar...

    ReplyDelete
  59. Video ni nampak dirakam dari pemain video lain pakai hp..barangkali dimainkan dalam hp ustaz waktu ke tandas ataupun memana dan mereka rakam dari luar skrin hp. Nampak tulen.
    Siapa pulakla yg tak bersama isteri? Standard la amik video bersama pun..apatah lagi kalau dah kahwin berpuluh tahun.mesti la hangatkan keadaan perkahwinan..munafik je akan benci ustad ni dan war2 kan kebencian terhadap dia.Ustad patut buat laporan polis dan siapa2 yg penah pinjam hp dia patut disiasat dan dilokap.

    ReplyDelete
  60. memfitnah itu lagi besar dosanya drpd membunuh.

    ReplyDelete
  61. wow ..fitnah dashyat ..badan putih muka hitam..ngerinya nasib pemfitnah ni bila dibangkitkan di mashyar.. esok ..CARI LA KERJA LAIN KERJA KILANG KE JAGA TOILET KE JANJI REZEKI HALAL...ni jaja fitnah ni kesian kat mak bapak yang membesarkan..

    ReplyDelete
  62. Edit..toner xsma bos..skill pshop nmpak cam pro, tp noob lgi..lighting fail..klu gni aku bole tukar gmbr najib la..hahaha

    ReplyDelete
  63. dah tgok pun video tu.. mmg real.. tapi harap pihak PDRM dapat siasat dulu dan tggu penjelasan dari UAI..
    belang disebabkan ada lampu tidur kt sebelah thats why badan cerah..

    ReplyDelete
  64. Ok cite ni camni ..kes ni dah berlaku dua bulan lepas..memang bukan uai..somebody yg buat video ni utk memjatuhkan ustaz.. Ustaz tau sapa org nya dan buat solat hajat . Sth happened pada pembuat fitnah ni so dia minta maaf then ustaz maafkan dia akhirnya..tapi ada beberapa orang yang baik dgn ustaz tak puas hati atas kes penganiyaan ini buat laporan polis so itu yg jadi tersebar ..sebelum ni hanya org tertentu saja yg tahu..yg confirm bukan ustaz ....bahaya betul teknologi sekrg...nauzubillah
    -ni komen dr isteri pd rakan karib uai-
    Wallahualam

    ReplyDelete
  65. wow hebatnya sampai UAI pandang kamera...nampak pelik disitu..sekian

    ReplyDelete
  66. Kalau tak benar, dah jadi fitnah..sangat la berdosa besar.
    Kalau benar sekali pun, dah kira macam mengumpat @ menyebarkan keburukan.. dosa dapat, pahal semua habis bagi dekat org yg diumpat..

    ReplyDelete
  67. Dosa besar sape yg sebarkan semua ni. Tunggu jela Allah turunkan bala kat sang penyebar. Tak kira la betul ke salah ke, aib orang kena jaga. Ya Allah, ape nak jadi dgn negara ISLAM MALAYSIA ku ini. Takit nanti turun bala, 1MALAYSIA kena. Astaghfirullahhalazim. Mintak Allah jauhkan aku dan keluarga ku dari topu daya dunia

    ReplyDelete
  68. Tuan punya badan kena jelaskan dgn benar...nama pun ustaz...klu terus diam benda ni merebak jadi fitnah lbh besar.
    Jgn nnt buat ceramah org tak datang....baik jelaskan.klu betul mengaku dan mntk ampun dosa dan mntk maaf dgn umat islam semua secara terbuka...klu fitnah mntk doa agar diberi petunjuk dan biar polis siasat...

    Susah sgt ke.....lain la klu ada yg nak disembunyikan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Double standard. Mana boleh bg lepas mcm tu je. Berzina satu dosa besar. Aku nk ostat ni dijatuhkan hukuman hudud rejam batu sampai mati. Buat live kt TV. Maaf tak maaf cite lain ini undang-undang Islam. Kena hukuman dunia ringan hukuman di akhirat.

      Delete
    2. Ko ni bodoh ke.tu je aku nk bgtau.

      Delete
    3. Dh tak mampu berhujah, maki-hamun je la modal kau.

      Delete
  69. adoii pmilik blog nim xyah nak judge people lha yg bersangka baik ttg ustaz. judge diri tuh . xde manusia xprnh bt silap pown . . buktinya mmg edit kan . yg nk marah sgt kenapa . xke plik tuh . awk xtakut Allah ke sebar semua nim . . sebar aib orang . merosakkan fikiran masyarakat kita saja . dunia dha akhir zaman, jgn lha sikap mcm org akhir zaman . kita ada otak , zaman dha moden, mcm-2 org bleh bt . klau benar perkara di atas. hukum hudud akn dilaksanakan . dye mati pown , akan msuk syurga . nafsu adlh raja dlm diri kita bila kita tak pndai nak kawal nafsu . klau lha ini fitnah , kita yg akn berdosa nnti . wallahhualam .

    ReplyDelete
  70. Aq dah tgok video nye diowg antar kat group dlm whatssup..mmg kalo korg tgok..mcm xcaye..tp same2 lah baca ayat surah al kahfi..mintak petunjuk supaya kita semua xtermakan dgn fitnah akhir zaman..

    ReplyDelete
  71. Mana videonya ramai yang berkata gambar edit...

    ReplyDelete
  72. http://www.dailymotion.com/video/x28h22a_uai-1_shortfilms?start=51

    ReplyDelete
  73. perjuangan dakwah penuh liku ...

    ReplyDelete
  74. Biar PDRM n SKMM buat siasatan. UAI, plz buat report utk bersihkan nama

    ReplyDelete
  75. edit ke tak editke, sebarkan aib org tu berdosa....

    ReplyDelete
  76. Rileks LA ustad. Nak tahu betul x, tgok reaksi ustad.......

    ReplyDelete
  77. NI KEJA PAPAGOMO!!!!

    ReplyDelete
  78. kenapa kepala UAI agak gelap badan bukan main putih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab pakai jubah selalu. Muka kena cahaya matahari

      Delete
    2. sebab uai kan suka main panas..so..kulit dia berbelang la salim hasan...

      Delete
  79. Admin sudah2 la sebar fitnah.BERTAUBATLAH.org yg sebar brita palsu sama taraf kot ngan DAjJAl.

    ReplyDelete
  80. Pada pendapat aku yg tinggi ilmu dari ustaz yg gile sex ni ,video ini memang ustaz yg ambil sendiri...dan penyebar record video kat screen monitor pc atau laptop..sebab tu bole zoom !!!bila rakam video kat monitor pc @ laptop memang la nampak x sekata colour body (muka gelap,badan putih..)..itu pon x dapat nak kaji ke?bodo mu ni...

    ReplyDelete
  81. Otak ostat ni penuh benda seks 24 jam xdak idea nk majukan ekonomi. Kepada yg taksub tahap dewa kt ostat seks ni, aku rekemenkan berlapang dada dan buat penilaian dulu. Bawak semua photo2 ni kt www.fotoforensics.com dan check sendiri ori ke x ori. Aku mengaku bukan alim agama tp bidang ni memang kepakaran dan kerjaya aku.

    ReplyDelete
  82. SEMOGA PAS KELANTAN & TERENGGANU AKAN MENJADIKAN UAI SEBAGAI SUBJEK EKSPERIMEN PERTAMA MEREKA MELAKSANAKAN HUDUD. REJAM DENGAN BATU SAMPAI MATI. JANGAN DOUBLE STANDARD. HUDUD TETAP UNDANG-UNDANG ALLAH.

    ReplyDelete
  83. dosa berzina boleh diampunkan dewata nicky najis dgn syarat mesti menyokong PAS. undi pas masuk syurga walaupun suka berzina, menipu, menfitnah, merogol, merompak, mencuri dan dosa-dosa besar lain kecuali menderhaka kepada dewata nicky najis.

    ReplyDelete
  84. Nie puak UMNO celaka punya kerja...serupa anjing ini UMNO!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe bnda ko ni xabis2 nak menuduh umno taksub betul ko dgn politik bagai..owg kesah pasal setan yg nak hancur kan islam n pecah kan melayu..bukan parti politik..

      Delete
  85. mula2 tgk gambar mcm x percaya, sekali tertengok video tu kat youtube. terus aku terdiam. aduhai.

    ReplyDelete
  86. pehh..... jenuh aku cari video tu kat youtube, akhirnya jumpa jugak! rasanya perempuan tu isteri dia kot? terer lah UIA cari bini, bernafsu betul layan laki dia, memang power!

    ReplyDelete
  87. tapi herannya sang pelakon sejibik sebijik saling tak tumpah plk rupanya..kalau pic mgkn blh kata edit..tp ni video siap muncung2 mulut ke mulut..dan kalau benar pelakon menyamar, hebat btl pelakon tu..blh cari mkn kat hollywood ..diorang pun tabik ngan pelakon ni..sama cam pelakon2 watak Stopa Ali, Anwar dan Azmin dulu..

    ReplyDelete
  88. Kqalau pun betul itu UAI, apa salah nye? Dia jantanlah. Bukan pondan.
    Ceramah lain , atas katil lain. Itu tak sama. Apatah lagi kalau itu memang bini dia. Balunlah peduli apa orang lain kata.Halal bukan haram. So, What?

    By;PakMat Kampung Hulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju .Pak Mat ......kalau boleh buat lagi dan tayang kat youtube...leh tumpang stim.

      Delete
  89. Dunia akhir zaman. Kita tak pernah terfikir benda ni akan jadi. Takkan korang percaya seorang ustaz yg diaanggap ulama' tersohor gamak buat macam tu? Video memang boleh edit pun. Bab tajuk tak ada tajuk. Itu alasan untuk membenci seorang ustaz? Itu dia punya cara. Tolong jangan percaya dengan fitnah ni. Semua orang tahu kebenarannya walaupun tidak disahihkan lagi.

    ReplyDelete
  90. jangan la sampai fitnah memfitnah.....

    ReplyDelete
  91. Semoga mendapat balasan atas perbuatan keji manusia yg fitnah uai

    ReplyDelete
  92. Haha.. kerja puak2 umno la klau bab2 cmni...

    ReplyDelete
  93. berapa bagus punya ini video..... hahahahaha.. org lelaki memang bernafsu, sebab tu boleh kawin 4... dan UAI ni juga manusia lelaki ........ taka percaya kaaaaa....

    ReplyDelete
  94. Ustaz Kazim sama popular dengan Ustaz Azhar tetapi mengapa tak ada orang yang berminat nak buat video lucah dia. Sama juga Tun Mahathir. Fikir2 lah sendiri.

    ReplyDelete
  95. Sebenarnya lelaki tu sedar gambar di ambil. Sebab tu dia posing lagi. Kelaku pun kaku. Kalu UAI dia pasti gomol abih reng.
    Try again

    ReplyDelete
  96. Peminat dan penyanjung Ostat tentu dah sedar dari tido sekarang sebenarnya ostat ni boddo. Allah bayar cash di dunia lagi. Insaflah kita semua.

    ReplyDelete
  97. Aku curiga.... Dah tgk video tu... Memang ustaz azhar... Mmg nampak 100% ustaz azhar idrus....
    Soalan... Kenapa UAI TAKUT nak buat report polis?? Balasan Allah utk uai sbb selalu cakap org lain/ust lain BODOH... Uai takut kalau polis siasat... Terbukti video ni tulen kot... Mcm kes badrul amin... Takut nak buat report polis...

    ReplyDelete
  98. ALLAH MAHA ADIL.... BALASAN UTK USTAZ AZHAR IDRUS YG SUKA KUTUK ORANG LAIN... BODOH.... MEMANG REAL VIDEO TU UST AZHAR IDRUS.... BETUL TU... KENAPA TAKUT NAK BUAT REPORT POLIS? LAKNAT ALLAH KE ATAS UAI YG MENJUAL AGAMA DGN MODAL LAWAK BODOH.... USTAZ BODOH!!!!! CUBA UST PERHATIKAN... SEMUA ORG DAH RINGAN SEBUT BANGANG DAN BODOH... HASIL DIDIKAN USTAZ... TERMASUK PENTAASSUB UST PUN ASYIK SEBUK BODOH DN BANGANG.... BALASAN ALLAH...

    ReplyDelete
  99. BALASAN ALLAH.... ASYIK RASA DIRI SENDIRI JE HEBAT... ORG LAIN SEMUA BODOH... UAIB... STAND FOR USTAZ AZHAR IDRUS BODOH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau balas pun, kira dia dgn tuhan dah settle..
      Anda bagaimana? Tgh perfect?? Takda musibah? Rata2 org tk kena musibah, sedialah bila nak jumpa tuhan nanti..

      Delete
  100. kenapa ust takot nak buat report polis ye? Hehe.... :)

    ReplyDelete
  101. Fitnah orang ni memang dosa besar ...
    Allah saja yang tahu apa benar apa yang salah
    Orang yang suka buat fitnah tunggu balasan allah
    Edited its too different . That is not true .

    ReplyDelete
  102. tolong post video di youtube ~ nak tengok betul ke tak

    ReplyDelete
  103. Tipu...tipu....tipu
    jgn percaya bulat bulat berita yg dibawa oleh orang FASIK

    ReplyDelete
  104. ya ALLAH..kau panjangkanlah umur si cili padi ni supaya terbuka hati dia supaya sempat dia bertaubat padaMu..supaya dapat dia mohon maaf dengan UAI..Bukakan mata dia..Islam itu indah..kenapa hati tu busuk sangat menfitnah orang?Ingatlah,setiap saat malaikat maut akan pantau kita..Tak takut ke kalau Allah cabut nyawa saat kau buat jahat skrg ni?Bertaubatlah wahai hamba Allah yang hina..

    ReplyDelete
  105. Aku ada kawan pompuan janda...duduk flat...satu hari dia cerita..dia kena sondol depan belakang oleh imam flat dia..disebuah hotel...aku dah kenal pompuan tu dah lama ...tiada sbb nak bohong...mula mula tak caya...lama lama aku caya sebab...iman bukan boleh di lihat dari serban dan pakaian....lagi besar serban...yg datang goda adalah jeneral..bukan setan2 kebanyakan..Aku tak heran jika UAI berzina...

    ReplyDelete
  106. aq dh tgok dh video UAI dh ngaku dia yg buat hubungan seks tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...aku pown da tengok video pengakuan tu....ish ish..tak sangka kan...

      Delete
  107. http://youtu.be/rTvdvNNiCVI video face replacement technology

    ReplyDelete
  108. tolong post video

    ReplyDelete
  109. admin tolong post video

    ReplyDelete
  110. Fitnah.. ready je la nak merangkak kat akhirat nnti sbb nk mintak maaf kat UAI

    ReplyDelete
  111. Aku kata video ko ni fitnah paling besar dan bodoh...sbbnya takkan lah ust uai ni pi suruh orang ambil video dia tengah bermesra..ni kamera video bukan statik atau tersorok sebab boleh siap zoom dan alih posisi mcm filem...pelik bin ajaib benor ustaz sanggup suruh orang ambil video dia
    ha lg satu apasal ko x edit betul betul bahagian telinga kening dan kesamaan pergerakan antara badan dengan leher tu...
    udah udah le buat cerita jahat

    ReplyDelete
  112. aku rasa ust uia tu x nak buang masa layan otak seks hang tu sbb tu dia x nak wat laporan polis
    buang karan jer...
    hang ni memang otak suka dok ingat seks je sbb tu suka pos benda mcm ni
    walaupun ust x buat laporan polis sepatutnya pihak berkuasa kena tangkap dan dakwa hang atas kesalahan menyebar video lucah dari orang tua sampailah budak sekolah rendah tgok video lucah fitnah hang nih...aku tak heran sebab orang fasik macam hang memang suka bawa berita palsu

    ReplyDelete
  113. JANGAN BOGEL DEPAN LENSA CAMERA KALAU TAU BOWDOWW

    ReplyDelete
  114. Sbnrnye aku dah tau berita ni dri awl lg.UIA XSALAH...NI SEMUA ADALAH AGENDA ORG UNTUK JATUHKAN UIA..ORG TU TAKUT UIA KN RAMAI PENGIKUT...KALAU UIA BUAT AP PON MESTI PENGIKUT NYE IKUT..JANGAN MENILAI DAN MENGHUKUM ORANG... Aku tgok gambarnye pon aku dah tau bkan die....sbab kulit muka dan badan xsama...korg semua ad otak boleh pikir...ni lah yg dikata SUDAH AKHIR ZAMAN...FITNAH SMAKIN BERLELUASA...ADE SJE YG MAHU MENJATUHKN ISLAM...TP YG AKU PELIK KNPE ORG ISLAM SNDIRI NK jatuhkn org islam??? Ingat!!!ALLAH MAHA BESAR...BILE2 JE ALLAH BOLEH TARIK NIKMAT YG KAU ADA... Xhabis2 TEKTIK SEX YG MEREKA LEMPARKAN...ASIP KNE KAT PAS N PKR...TP BN AKU XPENA TGOK LG...XDE KE VIDEO UNTUK PUAK2 BN???TP AP YG KORG BUAT XBOLEH NK HANCURKN UIA..DIA SEORG YG TABAH...DIE XBUAT BENDA MCM TU...KALAU DIE ADE OTAK...DIE XKN RAKAM...NI TEKTIK EDIT.....DLM AL QURAN PON CKP...DLM DUNIA NI ADE 7 ORANG MUKA MIRIP KITA.... UIA XNK LAYAN PON BAB PSAL FITNAH SEX NI..SBAB BKAN DIE SORG JE KNE...ANWAR PON DAH KNE.... Ape nk diheran kan????SETIAP ORG ALLAH BERIKAN DUGAAN YG BESAR UNTUK KITA....KITA KNE SLALU TABAH ...ALLAH TURUN KAN DUGAAN BERMACAM2... Mungkin kita pernah buat salah dlu...DAN ALLAH SYG KITA...:-) HOPE USTAZ JGN BERHENTI UNTUK BERJIHAT KE JALAN ALLAH.....KAMI SEMUA PEMINAT USTAZ AKAN SOKONG USTAZ DRI BELAKANG.....INSYAALLAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok...sekira nya video ini benar anda juga telah berbuat fitnah menuduh ini merupakan agenda untuk menjatuhkan uai...kan mudah kalau uai sendiri melakukan sumpah penafian dan buat laporan polis...ini maruah. itu pun kalau berani.berani kerana benar takut kerana salah. kato omak den.

      Delete
    2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  115. Cili padi esok awak jawabla pembalasan hari akhirat
    klu ust x maafkan awak habisla suka sangat buat fitnah
    Hati munafik

    ReplyDelete
  116. jelas sekali kalau ini adalah potoshop..! liat aja perbedaan warna kulit wajah dan badanya nya sangat berbeda..! ini hanyalah sebuah fitnah...!!!

    ReplyDelete
  117. saya ucapkan trimaksih kepada AKI WOWO,yang sudah membantu ke susahan saya dengan memberi kan nomor goip ke pada saya.
    saya sangat bersukur sekali karana nomor yang di berikan 4d itu tembus 100%.
    berkat semua itu saya sudah lunasi hutang2 saya sebanyak 30juta di BANK BRI.
    dan saya sudah buka usaha berkat menang nomor togel yang di berikan sama AKI WOWO....

    -JIKA ANDA SERING KALAH DALAM BERMAIN TOGEL...

    1. Di Lilit Hutang
    2. Selalu kalah Dalam Bermain Togel
    3. Barang berharga Anda udah Habis Buat Judi Togel
    4. Anda Udah ke mana-mana tapi tidak menghasilkan Solusi yang tepat.
    HUB AKI WOWO DI NO:085 328 880 180.ATAU…. INFO TOTO MAGNUM 2D 3D 4D 5D 6D KLIK DI SINI

    .angka goip yang di berikan AKI WOWO.tidak perlu diragukan
    lagi.saya jamin 100% tembus.soalx saya sudah pernah membuktikan 3x ber turut2 menang.



    Di jamin anda pasti menang seperti saya>>>>>>
    .(`’•.¸(` ‘•. ¸* ¸.•’´)¸.•’´)..
    «´ Thanks sOb rOoMnyA ¨`»
    ..(¸. •’´(¸.•’´ * `’•.¸)`’•.¸ )..
    SELAM KOMPAK SELALU….dan selamat buat yg JUPE hari ini.

    ReplyDelete
  118. OOOIII..KAWAN SKRG NI GAMAN MODEN LA SETAKAT GAMBAR YANG KO EDET BAIK XPAYAH BODO NYA DAJAL BADAN PUTIH KEPALA HITAM MANIS DAH NAMPAK KO EDET LA DAJAL DAJAL MEMANG KO DAJAL LA SETAN

    ReplyDelete

Lu orang kasi tulis apa lu orang mau, Wa tak bertanggujawab!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH