Saturday, October 25, 2014

CILIPADI Cabar Azhar Idrus buat laporan Polis!


Ramai yang kata wa penipu, video tu edit dan sebagainya. Baiklah, Kalau benar apa yang dikatakan, WA CILIPADI CABAR USTAZ AZHAR IDRUS BUAT LAPORAN POLIS!

Kenapa takut nak buat laporan polis kalau video tu tipu kan? Berani kerana benar der!



 

82 comments:

  1. Dunia ini penuh dgn penipuan. Sama ada ini video fitnah atau si pelaku mmg munafik plg licik.

    ReplyDelete
  2. Kalo aku difitnah ngan bideo camni aku akan cabar yng menyebar dedahkan info tempat, masa, tarikh sebelom 24 jm senang aku nk counter dgn alibi. Senyap b'makna x sanggup b'hadapn tekanan akibat dh terkantoi. Pundek nye ustaz, adakah ini ciri-ciri pendakwah PAS yg berpura-pura alim suci utk cari makan? Nabi pesan akhir zaman b'laku mcm ni sesuatu urusan dijaga oleh bukan ahlinya.

    ReplyDelete
  3. Kalau yang partner tu isteri dia, biar la. siapa yang tak buat aktiviti dengan isteri sendiri? salahkan buat sex dengan isteri sendiri? Yang salah ialah orang yang mendedahkan aib orang lain. Lain lah kalau seorang yang berimej alim buat zina. Itu isu lain.

    jadi saya harap, kita semua tutup perkara yang non-Issue.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang setan ialah orang yang sebarkan video ini.

      Delete
    2. Apasal rakam aksi sendiri?
      tak takut terlepas ke pihak lain.

      Kot simpan dalam laptop, kemudian laptop rosak, hantar ke pusat baik pulih, technician jumpa video masa nak backup data. Tup2 mereka sebar.

      Tidakkah benda macam ni pernah berlaku kepada seorang artis negara pada masa dahulu?

      Moral - aksi intim bersama biarlah rahsia bersama, jangan bagitau walaupun kepada isteri2 yang lain.

      Delete
    3. Blogger ni memang x takut dilaknat Allah

      Delete
    4. kalau dgn bini sendiri apasal takut nak repot polis? kekekeke!

      Delete
    5. Allah maha adil..ostad tu suka sangat mengata orang dalam ceramah masjid.. sekarang apo nak dikato!!!..Bini dia ke? Betina dia ke? Fitnah ke? Kebodohan dia ke? Video besi ke? Gambo tipu ke? yang jelas keaiban itu disebabkan diri dia sendiri..setiapa yang berlaku mesti ada penyebabnya... urut dada pembuka selera..bukan saya kata..itu deme yang kata..

      Delete
  4. Nak tanya Ustaz.

    Apa hukum saya ambik video sedang berjimak dengan isteri yang sah, buat simpanan dan kenang-kenangan?

    ReplyDelete
  5. Ulama' mendenya, standard lebai busuk cari makan jual hukum agama. Balasan Allah pada pendakwah freelancer yg terang-terangan Quran kata haram.

    ReplyDelete
  6. Berapa ramai pelanduk 2 serupa. Tolong cari boleh dpt kaz

    ReplyDelete
  7. Nauzubillah.....Aibnya bila rahsia kita bersama isteri didedahkan. Oleh itu lain kali hati-hatilah bila berbulan madu di mana-mana sahaja hotel tidak kira di Malaysia atau dimana sahaja. Apatah lagi bilik tersebut itu di sponser oleh sesiapa sahaja yang kadang kala mempunyai niat buruk kepada kita. Hari ni aib UAI bersama isteri ketiganya terdedah. Esok lusa siapa lagi. Saya yakin video yang tak sampai seminit tu panjang lagi sebenarnya. Ya Allah minta jauhlah segala mala petaka yang semakin mengancam Malaysia....

    ReplyDelete
  8. Kalau video itu bersama isteri dia... itu namanya dh ceroboh hak peribadi. Dia bersama isteri yg sah. Tukang sebar video tu dan buat fitnah.. ambil la sorang satu dosa fitnah dan memalukn org. Jhn pandang ringan dosa2 ni. Berat. Itu pn kalau masih beriman la. Xkira dia berfahaman politik mne pn.. jgn teruja sgt utk sebarkn dan aibkn org cmtu.

    ReplyDelete
  9. Camane video tu boleh ada kt tgn org lain kalau buat utk simpanan sendiri? Pelik tu, ada pecah rumah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Video tu adalah rakaman handphone orang lain ke atas skrin handphone ustad.Maka hp toksahlah tinggal merata...

      Delete
    2. Ustaz jenggot tebal ni bukannya berakhlaq dengan sunah nabi saw....sebab nabi pesan masa jimak dua2 duduk bawah selimut. ..malu malaikat tengok.....kalau dah bawah selimut maknanya harap dirakam....satu lagi gua ada dengar ustaz sesat ni bicara pasal mandi telanjang...dia kata ok lah konon...punya la tak berilmu dia ...dah tu sorok amalan Sahabat nabi Abu Bakar r.a...Dikisahkan oleh Abu Bakar Assidiq tentang mandi telanjang dan beliau kata Aku malu bila mandi telanjang kerana Allah melihat ku...

      Ini dia Ustaz setan yang tak berpandukan akhlak sahabat...DIA ashek layan kepala dia je...kepala kote dia pun buas macam al jubbori juga. ...

      Semua kita bila mandi hadas di sunat mengadap kiblat. ..kalau telanjang tak ke kita malu kepada kearah Kaabah yang mulia..

      Ini beza ada ilmu , iman dan akhlak. ....setakat Jenn gut je tebal wat per. ..

      Delete
  10. Pada pendapat hamba yang hensem lagi bijaksana ni, jika pempuan tu isteri yang sah kepada ustaz, maka haramlah bagi CiliPadi menyebarkannya kerana membuka aib ustaz. Tapi jika pempuan itu bukan isteri kepada ustaz, dalam erti kata lainnya, berzina- Maka wajib bagi cilipadi menyebarkannya.

    ReplyDelete
  11. Cili padi..aku x setuju ko dedahkan aib ustaz tu .. lg pon uai main dgn bini dia... bukan berzina dengan pelacur.. simpan la video tu.. tu pun kalau betul la ko ni org Islam(x dedah aib org).... kalau ko dedahkan. Aku yakin ko ni org kafir atau melayu murtad yg cuba aibkan agama islam. Tolonglah. .aku merayu sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korang tak mengaji sunnah rasul ttg akhlaq masa jimak. ..korang guna aqal sahaja yang tak ke mana pun..

      Dah tu nak syafaat nabi saw...tapi tak ikut nabi pun. ..macam ikut babi jer. ..tak malu ke ?

      Korang ni bertuhankan aqal. ...kan Allah dah kata bahawa pada Muhammed itu ada contoh yang baik ...ikuti lah dia...

      Aku percaya payah korang nak dapat syafaat nanti....berakhlaq lah dengan akhlaq nabi...

      Korang pakai akhlaq Yahudi who says...well what is the problem..she is my wife...my rights to rakamlah...kalau gini kan bercanggah dengan cara nabi tunjuk..

      Hang PA Baca Keroan tak? Allah kata mereka yang menjadikan aqal sebagai tuan mereka...

      Aku tak pandai...aku chuma peringat jer. ..

      so mari lah kita berakhlaq sepenuhnya dengan akhlaq rasul.. ..silap tu biasa ler kita manusia...

      Thank you...

      Pesanan ini dari...aku..

      ...the new khadamul
      haramain cicitmicit dari nabi Ibrahim a.s....

      Delete
  12. ustaz tu bukan maksoom....kalau dia berzina ...apekata kita tangkap lepas tu pos ke syria...minta isis jalankan hukuman...tanam separuh badan lepas tu rejam ramai2...
    Pada aku ini bukan masalah dedahkan aib sesorang...ini menunjukkan bukan semua ustaz ada iman...dah lama aku tak caya dengan ustaz yg cakap banyak...entah ye entah tidak...dengar boleh pakai jangan...lagi besar serban lagi bapak setan datang goda..

    ReplyDelete
  13. Kahkahkah...Admin woii..belajar la "mengedit" tu smpai tamat...Asal kening ustaz tu tebal semacam je??? kahkahkah.. Tak reti buat la cara tak reti..Nampok benor mngeditnye..kihkih

    ReplyDelete
  14. http://youtu.be/rTvdvNNiCVI video face replacement technology, skarang ni zaman teknologi dah maju smp blh mengedit video,sila rujuk kepada link yg saya berikan,tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. edit kepala bapak kau.. kau tu yg bodoh, tak sekolah.. kau ni mentaliti pecacai pakatanHaram.. ptuih!!

      Delete
    2. Ostad dah banyak dosa mengata orang dalam masjid..sekarang ostad nak tebus kembali dosa ostad.....edit..idiot. ori..live .. ostad rock janggut terima je balasannya..

      Delete
  15. Video tu UAI rakam untuk suka2 akhirnya terlepas pada orang yg tak bertanggungjawab. Oleh kerana dah jadi viral, dan kalau UAI di pihak yang benar kenapa mesti nak lari dari wartawan? Buat penafian secara terbuka. Cari dalang yang fitnah tu. Ini perkara yang menjatuhkan maruah beliau, mesti lah dia kena buat laporan polis. Kalau pakai PA yang buat penafian, nampak tak gentleman laaaa... Kalau video tu edit atau superimpose, banyak la orang lain yang kena "rakam"... Memang ramai yang tak boleh nak terima benda macam ni, tapi kena berpijak dibumi nyata..... poch

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti ada sebab la kot..ntah2 bini pertama dia jeles benda tu ada dlm henpon dia..takkan nak dakwa bini dia kot..

      Delete
    2. Dulu kita suka kata orang..sekarang giliran orang pula suka kata kita..sekejap atas..sekejap bawah pula..hhhhh

      Delete
  16. nape kepala ustaz warna gelap badan cerah

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakar video bertauliah dari universiti luar negara yg tersohorOctober 28, 2014 at 3:16 PM

      sebab kau tu bangang.. mata rabun.. org lain tengok okey jer.. clear & sangat meyakinkan kualiti video sex ini.. ekekekeke

      Delete
  17. Kalo report nanti kantoi polis akan siasat dan bongkar video itu tulen dan pelakonnya ialah si dia.

    ReplyDelete
  18. Sokong admin dedahkan sifat munafik sesetengah pihak yng mempergunakan agama utk kepentingan peribadi. Lantaklah org nk kata aib ke apa, setan janggut ni pon slalu dedah aib org. Biar padan muka dia dapat balasan lain kali jaga mulut bila banyak bercakap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku lebih suka UKEOctober 28, 2014 at 3:19 PM

      sangat2 setuju.. pak janggut ni selalu ja bagi ceramah yg berbaur 18 sx & cerita dlm kelambu sebab nak tarik peminat!

      Delete
  19. Kalo main nafi bukti macam tu, senanglah sape-sape buat maksiat boleh lepas dr hukum hudud. Alasan plg laku boleh ckp difitnahlah, ada org dengkilah, konspirasi yahudi yg mahu menjatuhkan ulama dan entah apa-apa entah lagi. Kes ini membuatkan kita terfikir adakah hudud ini hanya double standard boleh main pilih2. Kalo org agama boleh dilepaskan begitu sahaja tanpa siasatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku setuju. Kalau tu bukan bini dia, biar kita tengok berani tak kenakan hukuman hudud pada UAI.. Tapi biasala, macam2 cara la depa depa ni bagi alasan..

      Delete
  20. sapa cakap video edit, memang bodoh. alasan paling memerangkap diri sendiri.

    kau ingat kecik anak ke kerja edit moving pictures ni? kau tau berapa frames per second setiap movie? (mana mana movie lah, tak semestinya movie ni je). standard = 24 fps. kau kali la berapa second/minutes duration video tu. kalau seminit dah 1440 frames. mana kau nak dapat matching pictures untuk kau overlap semua frame tu? kau ingat senang nak dapat semua gambar dengan semua sudut tepat untuk video tu dari internet je tanpa willing actor?

    itu baru basic bro. belum lagi teknikal.

    jawapan yang lebih selamat ialah

    1. orang macam dia tapi bukan dia (macam jawapan anuar ibrahim)
    2. itu bini dia dan dia rakam untuk koleksi peribadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko lagi bodoh..sedap je mulut cakap orang bodoh..kecik kecik xnak mampus ko ni..

      Delete
    2. jawapan paling mudah dari anon 5:27...kah..kah..kah......

      Delete
    3. Fitnah dengan sex bukan perkara baru. Nabi Yusuf difitnah dgn sex. Isteri nabi Saiyidatina Aisyah difitnah dengan sex. Sedangkan nabi kita sendiri terasa semasa fitnah sex ke atas Aisyah, apatah lagi uai. Cuma dulu wahyu masih turun untuk membersihkan nabi2 dari fitnah, dan nabi tidak menafi kan sehingga wahyu diturunkan. Sahabat2 nabi tidak komen/berkata-kata sehingga wahyu diturunkan. Hanya golongan munafik sahaja yang kecoh2.
      Sekarang wahyu telah terhenti, cuma bukti yg nyata diperlukan.

      Delete
    4. anom 4:58. u r right... i totally agree.

      kalo gambar boleh edit dan kacang goreng je, tapi video sangat imposible...dan tak masuk akal. yang ada kat youtube (tukar muka) tu takde kena mengena dengan isu UAI ni dan penjelasan awak adalah bernas. jika video ini benar atau fitnah kedua2nya tidak memberi faedah kepada kita... apa yang perlu kita belajar adalah...jangan selalu kutuk orang dalam ceramah(buka aib orang-walaupun tak sebut nama sipulan2, tapi menggambarkan sesuatu sehingga jelas - sampai niatnya) itu juga adalah kategori membuka aib orang... sekarang Allah beri peringatan untuk dia insaf... sorry for fanatik UAI..

      Delete
    5. buat anon 2:44,
      Dulu memang le fitnah sebab disampaikan melalui cakap mulut je & tak ada lak saksi. tapi sekarang ni dah moden dgn video & mcm2 alat canggih lagi so kalau dikatakan fitnah diminta UAI siasat dgn terperinci.. sebab ini membabitkan maruah dia sebagai seorang penceramah selebriti. Minta dia upah pakar2 untuk kaji video kesahihan video tu, aku pasti dia ada banyak duit kalau setakat nak upah pakar video je. Tapi itu semua bergantung kpd dia gak.. tepuk dada tanya le semua bini2 dia tu.. ekekeke!

      Delete
  21. aku miss ada oprang bagi alasan video ni
    http://www.youtube.com/watch?v=rTvdvNNiCVI&feature=youtu.be

    itu kan ada willing actor. memang face replacement. bukan download still picture dari internet dan replace muka macam edit still picture.

    cuba tunjuk satu tutorial yang guna still image untuk edit video image aku nak tengok.

    soalan aku ... azhar idrus ke willing actor tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane video tu????????

      Delete
  22. ada orang tanya. kenapa kepala gelap badan cerah.

    standard la bro. muka terdedah matahari. badan kau pakai baju.
    orang kulit putih, memang muka hangus compare dengan badan.

    disclaimer: aku tak kata ini mesti azhar idrus. it is very possible. refer dua posting aku kat atas

    ReplyDelete
  23. Hai admin...ayat sama je komen..anonymous yg komen negatif tu aku rasa ko sorang je yg komen admin..lalalaa

    ReplyDelete
  24. Admin~ bawaklah bertobat.. ko kena ingat ..Allah tu maha adil..Allah tu bkuasa.. ko yakin ke ko selamat kat dunia ? Ingat,malaikat tu setiap detik duk perati kat kite.. Bila Allah kata kunfayakun x lmbat x cepat tp tepat masanye..n one more , ko ingat,ko tu ada family jgk an..So ..fikirkanlah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju sangat kata ko.. jangan ikut perangai ustaz janggut tu..suka sangat ngata aibkan orang dalam masjid..kan sekarang Allah dah aibkan dia.. ikut firasat memang sah dia..

      Delete
  25. komen 3 kali tu aku. aku bukan admin.

    aku nak komen pasal orang cakap video edit je. macam senang nak edit video. mamat yang tak puas hati bila aku cakap sapa cakap video edit tu bodo, kau rebuke la point aku. setakat nak cakap macam tu je, kau gaduh dengan budak tadika la.

    aku dah prove that video cara cara nak edit video pun prove bukan senang nak edit video, kalau takde pelakon, willing actor. sama la teknik forrest gump etc.

    aku terfikir jugak. korang cakap admin fitnah azhar idrus, tapi korang fitnah admin edit video la bagai. hukum fitnah tak jatuh ke kat korang? korang tak berdosa ke?

    bagi aku, macam aku cakap, aku cenderung percaya video tu benar, refer posting aku. kecuali kalau azhar idrus cakap itu bukan dia, then i'll give him benefit of the doubt. ataupun dia cakap, itu bini dia dan dia rekod untuk kegunaan peribadi. isu boleh ke tak boleh ke rekod aktiviti tu, that's an argument for another day. we'll cross the bridge when it comes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku just nak cakap satu je ..Secanggih mane pun teknologi manusia ,semua tu takleh lawan pun dengan teknologi yang Maha Berkuasa ,,Peace><

      Delete
    2. Anonymous 10.47
      Ooo...susah rupanye eh nk edit video?maknanye yg omputeh buat video tranformer dinosaur tu
      xleh nak edit la eh??Dinosaur tu mmg real la kan?hahahaa

      papepun,fikirlah dulu sbelom nk kutuk org bgai..
      KAT DUNIA NI SEMUA BOLEH JE NAK EDIT DERRR..
      BILA KAT PADANG MASYAR NANTI DA X BOLEH NAK EDIT,TANGGUNG LA KAT SANA ..
      Nauzubillah..

      Delete
    3. i agree wt u bro...

      Delete
    4. payah nak cakap dengan orang rasa pandai tapi isu basic pun tak paham.

      transformer, dinosaur, forrest gump, sebab tu aku bagi contoh forrest gump, mangkuk! itu semua ada willing actor. paham ke tidak?

      argue tu biar sekolah la sikit.

      lantak kau la labu

      Delete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. Bagi saya, memang nampak macam UAI. Kalau kata edit, gambar tak bergerak mudah di-edit. Nie pulak, gambar gerak-gerak. Kalau ye, UAI mengaku aje lah.

    ReplyDelete
  28. sama dengan cili padi aku cabar uid buatlah laporan polis untuk mendapat penghakiman dan pembelaan diri supaya dia membersihkan diri dari segala fitnah atau dugaan yg sedang ditempuh hari ini.

    selalunya uid sering menjatuhkan hukum dengan emosi tanpa memberi hujahan secara ilmiah bila berceramah, masyarakat pendengar dimajlis2 ilmu terdiri berbagai kalangan itu yg uid tidak bijak, bukan semua perkara yg disebut dapat diterima tanpa penjelasan yg betul. uid serupa manusia biasa dia tiada karomah yg bolih kita takuti kerana sikapnya menggunakan ruang berceramah untuk mencari popular dimata masyarakat.

    berkatalah dengan jujur mengapa ini berlaku; MASAKAH pokok goyang jika tiada angin.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. UAI sepatutnya berterima kasih sebab dah terlampau popular sekarang..mana ada ustaz yang setanding dengan dia masakini..Dia suka galmour yang ramai dengan peminat ketaksuban dan Allah telah makbulkan semuanya..

      Delete
  29. Kalau ini video dia, dengan bini dia, dah tak ada salahnya.
    Masalahnya orang yang menyebarkan video ni berdosa besar sebab sebarkan aib dan hal dalam kain orang lain. Bertaubat la. Takkan nak tunggu kena batang hidung sendiri baru nak menyesal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau cakap dia rakam aksi sex dia sendiri ke?
      cukup tak bermaruah kalau seorang penceramah yg 'sehebat' dia dok buat kerja2 lucah tu.. ekekeke..
      walau apa pun, aku lebih suka dengar ceramah UKE.. lebih sederhana, nyaman, selesa, meyakinkan & tak berbaur sex

      Delete
  30. pergerakan camera menunjukkan ada orang ketiga yang pegang.... kalo zoom ianya tidak bergerak macam tu... persoalannya adakah uztaz ni berjimak 'gangbang'?.... oopsss sorry... satu lagi persoalan, sejak bila UAI ni dapat title ulamak? sekolah pun sampai tingktn 6 je... aku pun bole jadi ulamak ke kalo berguru dengan 10 tok guru...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana vdeo tu?setakat gambar screenshot je,orang gila pun reti buat

      Delete
    2. anon 12:55, kau yg sebenarnya gila..
      kau ni dah mundur ke belakang le.. video tu bersepah kat internet.. cari le.. bodoh.. kau sama je mcm semua penjilat pakatanHaram yg lain.

      Delete
    3. yeke bersepah?
      kalo bersepah ,bagi la satu link video tu..Kalo ko x bagi,BODOH tu patah balik kat ko..so,buktikan dulu video tu wujud ke tak :3

      Delete
    4. hahaha lembab la..ramai dh dpt video tu...part badan cerah sgt tu..pasal tepi tu ada lampu meja..tu yg cerah melampau..kalau tgk video tu..nmpk la perubahan cerah tu..

      -smh-

      Delete
    5. Ler..baper kali org nak cakap nih?? Video tu shoot pakai henpon atas skrin henpon lg satu la bijak..gangbang apa nya..aduhai..lain kali masuk forum pegi belajar dulu..

      Delete
  31. Memang sah dia..badan lengan putih sbb selalu pakai jubah lengan panjang. Pastu dia ni pulak suka kamera gajet berbagai. Dia sendiri control camera secara remote

    ReplyDelete
  32. mmg dia...pi la tengok video tu dulu... sape yg cakap edit tu..pi tengok video tu dulu..pastu baru komen. kalau pompuan tu bini si ustaz temberang ni..kira mantap jugak la...haha. aksi powerrr. ustaz mende camni... tak kira la rakam2 video walaupun ngan bini sendri...sembang agama bukan main gempak.. papepun..aku mmg pandang sebelah mata je ustaz2 camni...sume temberang lebih..jual air liur..buat lawak sket...dapat duit...yg bongok2 tu..punya la terkinja2 dengar lawak ceramah dia...haha.

    ReplyDelete
  33. Ya Azhar Idrus, siapa yang boddow sekarang?

    ReplyDelete
  34. Sesungguhnya kuasa Allah itu Maha hebat...jika sesiapa yang mengaibkan orang lain dengan sengaja...tunggulah saat Allah turunkan balasan pada yang buat fitnah tu...aibkan orang memang seronok....tapi tunggulah nanti...Allah akan londehkan kau satu persatu-satu....mana lu mau lari????

    ReplyDelete
  35. Perhh..taksub betul! Macam suci gila azhar idrus ni. Asal ada isu jer...fitnah.
    Kalau part diorang pulak...fakta.

    ReplyDelete
  36. dari apa yg aku baca anonymous yg kutuk uai dari tadi asyik maki pakatan haram.. aku rasa anonymous tu orang yg sama and nampak sangat ko buat fitnah.. pasal ko x puas hati uai asyik kutuk orang barisan..

    ReplyDelete
  37. aku setuju nga kau anon 4:38..

    ReplyDelete
  38. Alah ustad tu nak sedap sikit korang dah jelas tu jelah. Jelas pap dia cun. Cuba penyedap dia beso sikit mesti hang simpati.

    ReplyDelete
  39. Knp warna kulit muka UAI kemerahan tapi warna kulit badan putih melepak..?

    ReplyDelete
  40. aku baru lepas tengok videonye..jika gambar aku tak percaya la kerana boleh edit..tapi ni video hidup..setahu aku video tak boleh edit..aku tak tahu nak menilaikan..tp...hhmmm..entahlah..semua orang allah sertakan nafsu..cuma perbuatan tu dari akal dan tindakan diri sendiri.

    ReplyDelete
  41. aku dah check, dah kaji, dah kira dari segi kiri kanan, pada aku ..ini sah UAI !

    memang dia !

    pasangan dia ialah bini dia , ini tak salah ..bini dia hak dia !
    masalahnya , rakaman kenangan yg mereka buat telah tersebar , sapa suruh ambil gambar buat kenangan ? HP bukan boleh percaya, silap sikit semuanya boleh terbocor ..

    ustaz ? tak kira ustaz atau lebai , pak haji atau ulamak , mereka tetap manusia , punya nafsu dan ghairah , punya hobi dan kegilaan, mereka bukan maksum , bukan wali , bukan nabi yang terjaga dari dosa dan hasutan syaitan.
    kita yg gelarkan mereka Ustaz, atau lebai atau ulamak ,

    ulamak atau lebai atau ustaz lagi besar godaan , syaitan yang datang menggoda mereka bukan pangkat prebet atau kopral , tapi syaitan pangkat Jeneral atau Brigader General ...!
    contoh , Hj Hadi PAS pun ada video mengentot , Ustaz BadrulAmin bawa bini orang jam 3 dalam hotel alasan kaunseling , kaunseling apa jam 3 pagi dengan bini orang ?
    Azmin pun ada video hisap kote dalam jamban , dalam bilik !
    anuar apatah lagi ...siap ramas konek lelaki !

    iman bukan terletak pada berapa tebalnya serban , atau berapa panjangnya janggut , atau pada berapa fasihnya cakap arab dan baca nas Hadis ..
    Abu Lahab lagi fasih cakap Arab, lagi pandai baca Quran ,

    ReplyDelete
  42. Dh mati k blogger ni?senyapje...

    ReplyDelete
  43. Korang tak mengaji sunnah rasul ttg akhlaq masa jimak. ..korang guna aqal sahaja yang tak ke mana pun..

    Dah tu nak syafaat nabi saw...tapi tak ikut nabi pun. ..macam ikut babi jer. ..tak malu ke ?

    Korang ni bertuhankan aqal. ...kan Allah dah kata bahawa pada Muhammed itu ada contoh yang baik ...ikuti lah dia...

    Aku percaya payah korang nak dapat syafaat nanti....berakhlaq lah dengan akhlaq nabi...

    Korang pakai akhlaq Yahudi who says...well what is the problem..she is my wife...my rights to rakamlah...kalau gini kan bercanggah dengan cara nabi tunjuk..

    Hang PA Baca Keroan tak? Allah kata mereka yang menjadikan aqal sebagai tuan mereka...

    Aku tak pandai...aku chuma peringat jer. ..

    so mari lah kita berakhlaq sepenuhnya dengan akhlaq rasul.. ..silap tu biasa ler kita manusia...

    Thank you...

    Pesanan ini dari...aku..

    ...the new khadamul 
    haramain cicitmicit dari nabi Ibrahim a.s....

    ReplyDelete
  44. pendapat aku lah kan ..kalau tak tahu video ni betul ke tak, tak perlu kot nak judge.. tak perlu nak sebar kot.. buka aib org je .tu urusan dia dan ALLAH SWT.. silap2 bukan ustaz ni yg berdosa, kita sendiri yang berdosa sebab fitnah .. takut hukuman dunia ke takut hukuman akhirat? fikir jelah sendiri.. mana yang dakwah dia betul berlandaskan islam, al quran n sunnah, kita wajib ikut.. mana yang salah, pandai2 lah jangan ikut ..ni yg mana salah, yg tu jgak lah nak dengar .. pndai fikir lah ..jgn jd bdoh sgt ..dunia akhir zaman, orang kafir n munafik laga-laga kan umat islam dg pelbagai cara untuk buat kita tak percaya sesama sendiri, then masing-masing terpesong akidah ..wallahualam..

    ReplyDelete
  45. Sila tanya Hj Hadi Awang (pakar evidence) sama ada ini boleh jadi bukti atau ini BESI.Bengong punya orang.

    ReplyDelete

Lu orang kasi tulis apa lu orang mau, Wa tak bertanggujawab!

PANDAI BUAT PANDAI TANGGUNG KAHKAHKAH